رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه پیوند دستگاه قضایی با مراکز علمی- پژوهشی مساعد است
در ادامه دیدار مدیریت مجموعه قضایی استان با اساتید حوزه و دانشگاه و بازدید از مراکز علمی و آموزشی، حجتالاسلام والمسلمین زرندی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با حضور در دانشگاه فردوسی مشهد و دیدار با رئیس و مسئولان این دانشگاه بر لزوم ارتقاء تعاملات و همکاریهای فی مابین دستگاه قضایی و مراکز علمی، آموزشی، دانشگاهها و حوزههای علمیه تأکید کرد.
وی اظهار کرد: به طور قطع در سایه این تعاملات میتوان به تفاهمات خوبی در زمینه ارائه خدمات علمی – حقوقی به مردم دست یافت و آن را با کمک اساتید، دانشجویان، قضات و کارشناسان امر بسط و گسترش داد.
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی افزود: زمینههای پیوند دستگاه قضای با مراکز علمی، پژوهشی و آموزشی معظم به مانند دانشگاه فردوسی، دانشگاه آزاد اسلامی، اماکن آموزشی و پژوهشی تحت مدیریت آستان مقدس رضوی، دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع)، مجموعه ارزشمند جامعه المصطفی العالمیه و بسیاری از مراکز دیگر در شهر مقدس مشهد و استان خراسان رضوی وجود دارند و زمینههای پیوند دستگاه قضایی و این مراکز را بسیار مساعد است.
حجتالاسلام والمسلمین زرندی عنوان کرد: با توجه به وجود چنین فضایی تاکنون ارتباطات خوبی بین این نهادها و مراکز با مجموعه قضایی استان وجود داشته، اما به نظر میرسد این میزان کافی نیست و باید تلاش بیشتری در این راستا انجام بپذیرد.
وی با اشاره به اسناد بالادستی به ویژه سند تحول قوه قضاییه، گفت: یکی از مهمترین راهبردهای این سند توانمندسازی همه جانبه دستگاه قضایی است و مراکز علمی میتوانند در این زمینه به کمک دستگاه قضایی بیایند، چنانچه تجربیات موفقی نیز در این راستا بهدست آمده است.
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تصریح کرد: برگزاری جلسات هماندیشی با اساتید و نخبگان و فرهیختگان و حضور مسئولان قضایی در مراکز مختلف علمی و آموزشی همه نشاندهنده اراده دستگاه قضایی برای استفاده بهینه از ظرفیتهای عظیم علمی با هدف ارتقای ارائه خدمات حقوقی به مردم عزیز است.
حجتالاسلام والمسلمین زرندی اظهار کرد: در حوزه استفاده از هوش مصنوعی در فرایندهای قضایی هم اکنون جلساتی با حضور مسئولان قضایی و کارشناسان در حال برگزاری است.
وی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری، بارها بر لزوم ارتباط هر چه بیشتر مسئولان، مراکز و سازمانها با دانشگاهها به ویژه در حوزه صنعت، کارآفرینی و تجاری سازی دستاوردهای دانشگاهی و علمی تأکید کردهاند و ما از همین الگو میتوانیم در حوزه ارتباطات دستگاه قضایی با اساتید محترم رشته حقوق، فقه، جامعهشناسی، مردمشناسی، روانشناسی، مددکاری اجتماعی، جرمشناسی و سایر رشتههای دیگر در پیشبرد هر چه بهتر امور مردم بزرگوار استفاده کنیم.
در این جلسه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با تقدیر از نگاه مدیریت مجموعه قضایی استان به مدل ارتباط دستگاه قضایی و نهاد دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی از موفقیتهای علمی و پژوهشی این دانشگاه در سطح ملی و بین المللی، دانشگاه فردوسی مشهد را از مهمترین مراکز علمی و آموزشی کشور دانست که پذیرای نام آوران بزرگی در عرصههای مختف علمی بوده است.
دانش جعفری با اشاره به ظرفیتهای بالای این دانشگاه، ابراز امیدواری کرد: با برنامهریزی مناسب، زمینههای هر چه بیشتر ارتقای تعاملات بین نهاد دانشگاه و دستگاه قضایی فراهم شده و ارتباطات موجود مستحکمتر شود.
انتهای پیام/