گرسنگی دادن مردم غزه راهبرد نسلکشی رژیم صهیونیستی
زمستان است و فلسطینیان در سراسر غزه گرسنه و در سرما بهسر میبرند و غذا یا سرپناه کافی ندارند. گروههای امدادی میگویند که رژیم صهیونیستی اجازه نمیدهد تدارکات کافی وارد غزه شود. گروههای مسلح از شهرکنشینان نیز کمکها را سرقت میکنند.
پایگاه اِنپیآر نوشت: غارت روزانه کمکهای متعلق به غزه در مناطق تحت نظارت اسرائیل حتی ازسوی ایستهای بازرسی اسرائیل اتفاق میافتد. این موضوع به قدری متداول است که ویدیوهای دزدیده شدن کمکها بهطور گسترده در فضای مجازی به اشتراک گذاشته میشود.
در ماههای اخیر هزاران تن از کمکهای سازمان ملل ازسوی گروههای مسلح صهیونیستی سرقت شده است. اکنون، امنیت مسیرهای کمکرسانی و انبارها به عهده پلیس غزه است، اما صدها نفر از افسران پلیس غزه در حملههای هوایی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند.
الجزیره نوشت: گزارشها حاکی از آن است کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه و کامیونهای تجاری در سراسر غزه بهطور عمدی انجام میشود.
ارتش رژیم صهیونیستی در چند ماه گذشته هر کاروانی را که برای رساندن کمکها به نوار غزه تلاش کرده، هدف قرار داده است. این رژیم همچنین از شهرکنشینانی که کمکهای بشردوستانه برای غزه را غارت میکنند، حمایت کرده است.
پهپادها در سطح بسیار پایینی در مناطق غزه به پرواز درمیآیند و کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه را در مسیر تعقیب میکنند.
غارتگران در اطراف این کامیونها جمع میشوند، سعی میکنند که آنها را ربوده و به جای دیگری ببرند و به محض مداخله نگهبانان کاروانها برای جلوگیری از این اتفاق، پهپادهای رژیم صهیونیستی موشکهای خود را شلیک میکند؛ رژیم اشغالگر افرادی را که وظیفه محافظت از کامیونها را برعهده دارند، به شهادت میرساند.
نزدیک به ۳۰ نفر از این محافظان در ماههای گذشته به شهادت رسیدهاند و این باعث اختلال در ارائه مکانیسم کمکهایی شده که از آغاز این جنگ نسلکشی شکسته شده است.
دفتر اطلاعرسانی فلسطین اعلام کرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی با حمایت کامل از سرقت کمکهای بشردوستانه و هدف قرار دادن نیروهای توزیعکننده کمکها، بهدنبال به گرسنگی کشاندن غیرنظامیان و ایجاد یک محیط اقتصادی خفقانآور است که به افزایش شدید قیمتها منجر میشود.
این دفتر در بیانیهای اظهار کرد که تاکنون ۷۲۸ نفر از نیروهای پلیس و مسئولان توزیع کمکهای بشردوستانه ازسوی رژیم اشغالگر هدف قرار گرفته و به شهادت رسیدهاند.
این نهاد تاکید کرد که رژیم اشغالگر با این اقدامها، مرتکب جنایت گرسنگی دادن به غیرنظامیان، کودکان، زنان و آوارگان شده و بهطور هدفمند در افزایش قیمت کالاهای باقیمانده در بازارها نقش دارد.
توصیف آنروا از وضعیت وخیم در جنوب غزه
آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل (آنروا) میگوید که هزاران آواره ساعتها برای دریافت غذا در خانیونس در جنوب غزه در صف منتظر میمانند.
آنروا گفت: در حالی که ذخایر بسیار کمیاب است، بسیاری از آوارگان فلسطینی دست خالی محل توزیع کمکها را ترک میکنند.
این آژانس سازمان ملل تاکید کرد: زمان رو به اتمام است، در حالی که نیازها بهسرعت و به طور گسترده در حال افزایش هستند.
- بیشتر بخوانید:
- فیسبوک و گوگل تامینکنندگان مالی ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
- نسلکشی ازسوی رژیم صهیونیستی و تبدیل مناطق امن غزه به محل قتلعام
گزارش آکسفام از وضعیت کمکها در نوار غزه
آکسفام میگوید از ماه اکتبر (مهر ۱۴۰۳) تنها ۱۲ کامیون کمکرسانی به شمال غزه رسیده است. آکسفام یک سازمان متشکل از ۲۱ موسسه غیردولتی مستقل است که بر کاهش فقر جهانی تمرکز دارد و در سال ۱۹۴۲ تاسیس شد.
گزارش آکسفام به تفصیل آنچه میگوید تاکتیکهای رژیم صهیونیستی برای گرسنگی دادن به فلسطینیان در غزه است، پرداخته است.
این سازمان میگوید که رژیم صهیونیستی طی ۲ ماهونیم گذشته اجازه ورود ۳۴ کامیون آب و غذا به شمال غزه را داده است، اما تاخیرهای عمدی و ممانعتهای نظاممند ارتش این رژیم به این معناست که تنها ۱۲ کامیون موفق به توزیع کمک به غیرنظامیان فلسطینی شدهاند.
آکسفام همچنین اعلام کرد که از ۶ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۳) قادر به ارائه کمک در شمال غزه نبوده است و از ابتدای دسامبر (اواسط آذر) تماسهایی از افراد آسیبپذیر گرفتار در خانهها و پناهگاههایی دریافت کرده که آب و غذا در دسترس ندارند.
انتهای پیام/