اقدام نمایشی بایدن علیه شهرکنشینان صهیونیست همزمان با تداوم ارسال تسلیحات کشتار برای اشغالگران
دولت جو بایدن، رئیسجمهور فعلی آمریکا طی اقدامی نمایشی، ۳ شرکت خصوصی رژیم صهیونیستی را که در شهرکسازی در کرانه باختری مشارکت داشتند، تحریم کرد.
آکسیوس گزارش کرد که این نخستینبار است که تحریمهایی علیه شرکتهای ساختمانی خصوصی اعمال میشود که توسعه شهرکسازی صهیونیستها را تسهیل میکنند.
وزارت خزانهداری و خارجه آمریکا تحریمهای نمایشی را علیه آمانا، یک شرکت خصوصی که بهشدت درگیر توسعه شهرکها و ایجاد پایگاههای نظامی در کرانه باختری است، اعلام کردند. همچنین تحریمهایی علیه شرکتهای ساختمانی خصوصی بنیانیبارآمنا و ایالهارییهودا بهدلیل نقش آنها در حمایت از شهرکسازی در کرانه باختری اعمال شد.
متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای گفت که آمانا بزرگترین سازمانی است که در شهرکسازی و توسعه پایگاههای نظامی مشارکت دارد. او گفت که شرکتهای تحریمشده بهطور مستقیما در خلع ید زمینهای خصوصی متعلق به فلسطینیها در حمایت از شهرکنشینان شرکت داشتند.
دولت فعلی آمریکا سعی دارد تا در روزهای پایانی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ، خود را حامی فلسطینیها و حقوق بشر نشان دهد؛ اما این درحالی است که همچنان به تامین تسلیحات مرگبار برای رژیم صهیونیستی، جهت ارتکاب جنایت علیه فلسطینیها در نوار غزه ادامه میدهد.
انتقال تسلیحات به رژیم صهیونیستی باوجود نقض قوانین بینالمللی
مکس بلومنتال، سردبیر پایگاه خبری گریزون گفت که آمریکا با ارسال میلیاردها دلار تسلیحات به رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، به رژیم اشغالگر این امکان را داده که قوانین بینالمللی بشردوستانه و حتی قوانین خود آمریکا را نقض کند.
او استدلال کرد که آمریکا در جنایتهای جنگی در نوار غزه شریک شده و میتواند در زمره طرفهای مسئول نسلکشی در این باریکه بهحساب آید.
بلومنتال خاطرنشان کرد که باوجود نامهای از لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور، مبنی بر درخواست ورود روزانه دستکم ۳۵۰ کامیون کمکهای بشردوستانه به غزه، رژیم صهیونیستی تنها به ۷۱ کامیون اجازه عبور داده است.
- بیشتر بخوانید:
- هزینههای چندین میلیارد دلاری آمریکا برای حمایت از ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
- ایپک و حمایت از تامین ابزار کشتار برای رژیم صهیونیستی
او تاکید کرد که براساس قوانین آمریکا، کشورهایی که مانع کمکهای بشردوستانه میشوند باید با قطع عرضه تسلیحات مواجه شوند؛ با این حال تردید وجود دارد که واشنگتن تحریمهایی را علیه رژیم صهیونیستی در این زمینه اعمال کند.
بلومنتال با اشاره به گزارش واشنگتن پست در اول نوامبر (۱۱ آبان)، که به شواهدی مبنی بر شهادت غیرنظامیان در غزه ازسوی تسلیحات ساخت آمریکا اشاره میکرد، گفت که این گزارشها حاوی شواهد ملموس هستند.
این کارشناس اضافه کرد: بهعنوان نمونه، بقایای بمبهای ساخت آمریکا در پناهگاهی در بیتلاهیه پیدا شد که در آن نزدیک به ۱۰۰ نفر جان خود را از دست دادند.
بلومنتال اظهار کرد که خبرنگاران حوزه نظامی در واشنگتن اطلاعاتی را از پنتاگون دریافت میکنند؛ او همچنین گفت که خبرنگاران در صورت اعتراض (به ادامه ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی) ممکن است شغل خود را از دست بدهند.
مکس بلومنتال، سردبیر پایگاه خبری گریزون تاکید کرد که آمریکا از قدرت خود در سازمان ملل و حمایت سایر کشورهای اروپایی تحت کنترل خود برای محافظت از رژیم صهیونیستی در برابر مسئولیتپذیری و جلوگیری از تلاشها برای توقف نسلکشی استفاده میکند.
انتهای پیام/