آشوبگری صهیونیست‌ها در هلند؛ حمایت تمام‌قد غرب از نسل‌کش‌ها

8:42 - 25 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۳۹۴۳
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
آشوبگری صهیونیست‌ها در هلند؛ حمایت تمام‌قد غرب از نسل‌کش‌ها
اگر غرب واقعا نگران گذشته نژادپرستانه اروپا بود، بهتر بود از دامن زدن به نژادپرستی واقعی، یعنی تحریک علیه اقلیت‌های عرب‌تبار و مسلمان دست بردارد.

خبرگزاری میزان - هیچ‌وقت برای انجام تحلیل‌های سیاسی و رسانه‌ای سخت‌تر از حال حاضر نبوده است؛ هر روز، تشکیلات غربی خود را از واقعیت دورتر می‌کند؛ اولویت‌های آن‌چنان وارونه، آن‌قدر زشت است که مناسب‌ترین پاسخ، تمسخر است.

تازه‌ترین نمونه واکنش اواخر هفته گذشته به درگیری‌های خشونت‌آمیز در آمستردام قبل و بعد از مسابقه بین تیم‌های فوتبال مکابی تل‌آویو و آژاکس هلند بود.

چارچوب مضحک سیاستمداران غربی با کمک رسانه‌های اصلی، که تماشاگران صهیونیست در چیزی که به‌عنوان یک قتل‌عام ازسوی باند‌های خیابانی هلندی متشکل از جوانان عرب و مسلمان خوانده شده بود، آشکار شد.

براساس این روایت رسمی، خشونت در خیابان‌های آمستردام دلیل دیگری بر موج فزاینده یهودی‌ستیزی بود که اروپا را فرا گرفته و از خاورمیانه سرچشمه گرفته است؛ علاوه بر این، این درگیری‌ها به‌عنوان پژواک‌های نگران‌کننده‌ای از گذشته نازی اروپا ارائه شد.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که صهیونیست‌ها در هلند با حمله‌های ناشی از نفرت مواجه شدند که انعکاس لحظات تاریک افسانه‌ای است که یهودیان تحت آزارواذیت قرار می‌گرفتند.

البته رژیم صهیونیستی این ایده را با اعلام پرواز‌های اضطراری برای «نجات» هواداران فوتبال خود تقویت کرد.

نژادپرستی و اسلام‌ستیزی در قلب اروپا

سیاستمداران هلندی و همچنین پادشاه این کشور با برنامه‌های زشت و نژادپرستانه خود، برای دامن زدن به اسلام‌ستیزی به همدردی با رژیم اشغالگر شتافتند؛ گیرت ویلدرز، رئیس نژادپرست و راست‌افراطی بزرگ‌ترین حزب در پارلمان هلند، گفت که ذهن‌های چندفرهنگی یک برنامه شکار یهودیان را انجام داده‌اند.

آنالنا بائربوک، وزیر خارجه آلمان، سعی داشت رویداد‌های آمستردام را به‌عنوان «هولوکاست دوم» نشان دهد و صحنه‌های درگیری را هولناک و عمیقا شرم‌آور خواند!

بائربوک ادعا کرد: شیوع چنین خشونت‌هایی علیه یهودیان از همه مرز‌ها عبور می‌کند؛ هیچ توجیهی برای چنین خشونتی وجود ندارد؛ یهودیان باید در اروپا امنیت داشته باشند. 

این همان آلمانی است که در آن تظاهرکنندگان عرب‌تبار و مسلمان (در واقع هر کسی که پرچم فلسطین را به اهتزاز درمی‌آورد) ازسوی افسران پلیس آلمان به‌دلیل اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه مورد حمله وحشیانه قرار می‌گیرند.

اما بائربوک با عبور از این نوع مرز‌ها مشکلی ندارد؛ این عبور از مرز‌ها حق اعتراض را از بین برده و فضای سیاسی را ترویج می‌کند که خشونت اسلام‌ستیزانه را مجاز می‌کند.

البته، دیوید لامی، وزیر خارجه انگلیس، از واشنگتن سرنخ گرفت و اعلام کرد که درگیری‌ها وحشتناک بوده است؛ او در پیامی نوشت: من این اعمال خشونت‌آمیز شنیع را کاملا محکوم کرده و در کنار اسرائیلی‌ها و یهودیان در سراسر جهان هستم. 

خشونت و سر دادن شعارهای حمایت از نسل‌کشی

ویدیو‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که هواداران صهیونیست تیم مکابی به‌محض ورود به آمستردام به‌‌طور عمدی درگیری‌ها را تحریک کردند؛ آن‌ها در روز‌های منتهی به مسابقه، پرچم‌های فلسطین را در مرکز شهر پاره کرده و آتش زده بودند؛ رانندگان هلندی تاکسی و عابران مشکوک به عرب یا مسلمان بودن را هدف قرار داده بودند؛ عرب‌ها را تهدید به مرگ کرده و شعار‌هایی در حمایت از نسل‌کشی مردم غزه سر داده بودند.

آن‌ها در زمان برگزاری مسابقه فوتبال، یک دقیقه سکوت در استادیوم را برای قربانیان سیل اسپانیا با سردادن شعار‌هایی با این مضمون که «دیگر مدرسه‌ای در غزه وجود ندارد، زیرا ما همه کودکان را کشتیم» برهم زدند.

اسپانیا ظاهرا ازسوی صهیونیست‌ها مورد خشم قرار گرفته، زیرا این کشور برخلاف رژیم اشغالگر و براساس قوانین بین‌المللی، فلسطین را به‌عنوان یک کشور به‌رسمیت شناخته است. 

میدل‌ایست‌آی گزارش کرد که براساس ویدیو‌های منتشرشده مشخص است که هواداران تیم مکابی خود به‌دنبال دردسر می‌گشتند؛ این پایگاه نوشت: پوشش رسانه‌های غربی از این رویداد‌ها به همان اندازه که پلیس هلند با خشونت آن‌ها برخورد کرد، نسبت به این اراذل و اوباش نسل‌کش به‌طرز عجیبی احترام‌آمیز بود.

اگر هواداران دیگر تیم‌ها در آمستردام چنین رفتار می‌کردند، پلیس بلافاصله بازداشت دسته‌جمعی انجام می‌داد.

به همین ترتیب، اگر آشوبگران انگلیسی در چنین شرایطی خود را در معرض خشونت قرار می‌دادند، رسانه‌های انگلیسی همدلی چندانی نشان نمی‌دادند. 

آیا آشوبگری‌ها در فرانسه تکرار می‌شود؟

اکنون دولت فرانسه در حال ایجاد شرایط برای تکرار درگیری‌های آمستردام است. مکرون مدعی شده که مسابقه ۱۴ نوامبر (۲۴ آبان) بین تیم‌های فوتبال فرانسه و رژیم صهیونیستی در ورزشگاه سن‌دنیس برگزار خواهد شد. 

براساس گزارش‌ها، مقام‌های فرانسوی برنامه‌ریزی کرده‌اند که هواداران رژیم صهیونیستی باید از طریق یک محله عمدتا مسلمان‌نشین به‌سمت استادیوم حرکت کنند؛ گفته می‌شود که این صهیونیست‌ها ازسوی ۴ هزار افسر پلیس ضدشورش فرانسوی و افسران موساد محافظت خواهند شد.

این‌ها اقدام‌هایی برای دفاع از یهودیان یا مخالفت با یهودی‌ستیزی نیستند، بلکه اقدام‌های تحریک‌آمیز برای توجیه سرکوب مخالفان نسل‌کشی و جنگ غزه است. 

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *