هیئت‌های صلح شورای حل اختلاف مساجد و بقاع متبرکه شهرستان شوش راه‌اندازی شد

15:25 - 19 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۳۱۲۲
دسته بندی: قضایی ، حقوقی
هیئت‌های صلح شورای حل اختلاف مساجد و بقاع متبرکه شهرستان شوش راه‌اندازی شد
همزمان با روز شورای حل اختلاف و در راستای ترویج فرهنگ صلح و سازش هیئت‌های صلح شورای حل اختلاف مساجد و بقاع متبرکه شهرستان شوش با حضور رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان افتتاح شد.

خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحمید امانت بهبهانی در آیین افتتاحیه هیئت‌های صلح شورای حل اختلاف مساجد و بقاع متبرکه ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار و همچنین روز شورای حل اختلاف، سران عشایر، بزرگان و مصلحین را هنرمندان گسترش فرهنگ صلح و سازش دانست و گفت: شوش با قدمت چند هزارساله و مهد بزرگان و پیامبران، دارای مردمانی با اصالت است و به‌عنوان مهد صلح شناخته می‌شود.

معاون قضایی و رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان، افزود: ایجاد صلح و سازش، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین شاخص‌ها در افزایش امنیت و آرامش جامعه است و این شاخص باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها در استان ترویج و گسترش داده شود و در این مسیر خیرخواهانه و خداپسندانه گام برداشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین امانت بهبهانی با تاکید بر اینکه در سال گذشته ۲۳۶ پرونده محکومین به قصاص با تلاش و همت بزرگان، سران عشایر، صلح یاران و اعضای شورای حل اختلاف استان مورد عفو و بخشش اولیای دم قرار گرفت، اظهار کرد: مردم استان با ارادت و توسل خاصی که به ائمه اطهار (ع) و همچنین اعتقاد راسخ به صلح و سازش دارند، پهلوانان زیادی برای امر مصالحه پرورش داده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه شوش بعنوان پایتخت صلح و سازش در خوزستان است، برای نخستین بار ۳۶ هیئت صلح در این شهرستان راه‌اندازی شد و حتماً در این امر شاهد گسترش صلح در استان و حتی کشور خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین امانت بهبهانی در ادامه با اشاره به حضور رنگین کمان اقوام در خوزستان، بر اهمیت اتحاد، همبستگی و برادری بین آنها تاکید کرد و گفت: عملکرد این اقوام در اصلاح ذات‌البین در استان، بی‌نظیر است و پرونده‌های مختلفی با وجود بزرگان و سران این اقوام به صلح و سازش ختم شده است.

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان بیان کرد: مدارس، دانشگاه ها، مساجد و بقاع متبرکه بهترین ظرفیت برای ترویج و گسترش اصلاح ذات البین و صلح در جامعه است که باید به این ظرفیت‌ها اهمیت ویژه‌ای داد.

رئیس دادگستری شوش نیز در این مراسم، ضمن تقدیر از معاونت توسعه حل اختلاف خوزستان در تشکیل و راه اندازی هیئت صلح شورای حل اختلاف مساجد و بقاع متبرکه در این شهرستان، بر لزوم گسترش این هیات‌ها در تمامی ادارات و سازمان‌ها تاکید کرد و گفت: هیئت‌های صلح می‌توانند در پیشگیری از وقوع اختلافات بین مردم اثرگذار باشند که باید آنها را در فراهم کردن زمینه صلح در شهرستان تقویت و حمایت کنیم.

راشد پیری افزود: شوش یکی از شهر‌های مهم خوزستان در ترویج صلح و سازش و به عنوان الگوی صلح در کشور شناخته شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمرتضی مرعشی امام جمعه شوش نیز در این مراسم، تکریم سران و بزرگان عشایر و اقوام که با کار جهادی در ایجاد اصلاح ذات البین و صلح بین مردم قدم خیر برمی دارند را ضروری دانست و اظهار داشت: این عزیزان باید در برابر سنت‌های غلط از جمله تیراندازی مبارزه کنند و همواره بر پیشگیری از آن تلاش کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمرتضی مرعشی تصریح کرد: مصلحین در بحران‌ها با وساطت و آبروی خود از تنش‌ها و نزاع‌ها جلوگیری می‌کنند و همواره در امر صلح و سازش گام‌های اثربخش انجام می‌دهند.

وی افزود: بی شک دستگاه قضایی، نیرو‌های امنیتی و انتظامی همواره با متخلفین بخصوص کسانی که آسایش مردم را سلب می‌کنند برخورد قاطع خواهند کرد.

در ادامه محسن هویزه فرماندار شوش گفت: بزرگان و سران عشایر این شهرستان در گسترش فرهنگ صلح و سازش از کوشا هستند و به عنوان یک سرمایه باید مورد تکریم و تجلیل در امر اصلاح ذات البین قرار بگیرند.

محسن هویزه بیان کرد: با همدلی و برادری که در این شهرستان وجود دارد، در رفع مشکلات از توانمندی‌های بزرگان و سران اقوام در ایجاد صلح و سازش استفاده خواهیم کرد.

در ادامه این مراسم ابلاغ اعضای هیئت‌های صلح شورای حل اختلاف مساجد و بقاع متبرکه این شهرستان به آنان اعطاء شد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *