سازمان ملل: جایی برای زنده ماندن در شمال غزه وجود ندارد

11:19 - 16 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۲۶۵۸
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
سازمان ملل: جایی برای زنده ماندن در شمال غزه وجود ندارد
هماهنگ‌کننده کمک‌های سازمان ملل در سرزمین‌های فلسطینی درپی بازدید از شمال غزه، اعلام کرد که رنج مردم این منطقه فراتر از تصور است.

خبرگزاری میزان – مهند هادی، هماهنگ‌کننده کمک‌های سازمان ملل در سرزمین‌های فلسطینی، پس از بازدید از سرزمین‌های اشغالی فلسطین در جریان نخستین سفر خود به غزه پس از آغاز دور جدید حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شمال غزه، خواستار پایان یافتن جنگ و رنج مردم غزه شد.

به گزارش وب‌سایت سازمان ملل، وی پس از بازدید از غزه، گفت: اینجا جایی برای زنده ماندن انسان نیست؛ این باید پایان یابد؛ این بدبختی باید تمام شود؛ این جنگ باید پایان یابد؛ این فراتر از تصور است.

مهند هادی با بیان اینکه شرایط در شمال غزه با آنچه از این منطقه در ماه سپتامبر (مرداد) دیده بود، تاکید کرد: شرایط بسیار متفاوت است؛ وی گفت: در مدرسه فعال آنروا، خانواده‌ها و افرادی را دیده‌ام که در شرایطی پرازدحام در کنار هم زندگی می‌کنند؛ اینجا غیرقابل تحمل است؛ من نمی‌توانم تصور کنم که این افراد چگونه زنده می‌مانند.

به گفته هماهنگ‌کننده کمک‌های سازمان ملل برای سرزمین‌های فلسطینی، در ماه سپتامبر ۵۰۰ نفر در مدرسه یادشده حضور داشتند و اکنون بیش از هزار و ۵۰۰ نفر در آن ساکن هستند؛ کمبود مواد غذایی وجود دارد؛ وضعیت غیرقابل تحمل است؛ فاضلاب و زباله در همه‌جا وجود دارد.

این مقام ارشد سازمان ملل در پایان بازدید از مراکز موقتی در شمال غزه، اظهار کرد: داستان‌های وحشتناکی را از مردمی که در شمال غزه ملاقات کرده‌ام، شنیدم و بر ضرورت توقف جنگ تاکید دارم؛ آنچه مردم در اینجا از سر می‌گذرانند، هیچ‌کس نمی‌تواند تحمل کند؛ آن‌ها قربانیان این جنگ هستند و زنان و کودکان و سالمندان بهای جنگ را می‌پردازند.

روسای ۱۵ سازمان بشردوستانه سازمان ملل و بین‌المللی به تازگی تاکید کردند که تمام جمعیت فلسطینی در شمال غزه در معرض خطر قریب‌الوقوع مرگ بر اثر بیماری، قحطی و خشونت قرار دارند.

آن‌ها تصریح کردند که کارکنان بشردوستانه برای انجام کار خود ایمن نبودند و نظامیان صهیونیست مانع دسترسی آن‌ها به نیازمندان شد.

براساس اعلام وزارت بهداشت غزه، از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲)، بیش از ۴۳ هزار فلسطینی شهید و حدود ۱۰۰ هزار نفر مجروح شدند.

سازمان ملل تخمین می‌زند که بیش از ۱.۹ میلیون فلسطینی در غزه به اجبار از خانه‌های خود در این منطقه آواره شده‌اند که بسیاری از آن‌ها چندین بار از یک مکان ناامن به مکان دیگر فرار کرده‌اند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *