نمایندگان با استعفای «حسینزاده» از نمایندگی مجلس موافقت کردند
خبرگزاری میزان - به گزارش خانه ملت، عبدالکریم حسین زاده در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۹ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی به بیان تقاضای استعفای خود از نمایندگی مجلس، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان پدافند هوایی اخیر و محکوم کردن کشتار فرزندان سیستان و بلوچستان توسط سیه پوشان داعش و طالبان ابراز امیدواری کرد که کره هستی و تمام جوامع انسانی از شر این غده سرطانی خلاصی پیدا کند و سپس گفت: چند موضوع را که احساس میکنم ابهاماتی در ذهن همکاران گرامی ایجاد کرده را بیان میکنم و وارد مسائل نظری و تخصصی نخواهم شد.
وی ادامه داد: یکی از مواردی که همکاران نسبت به آن گلایه داشتند که به حق هم بود نوع و شیوه صدور حکمی بود که برای بنده ابلاغ شد، اطمینان دارم همکاران در مقام این شعر قرار نخواهند گرفت که گنه کرد آهنگری به شوشتر زدند سر مسگری؛ بنده و رئیس جمهور به هیچ عنوان مایل به این نبودیم که حکم امضا شده توسط رئیس جمهور پیش از استعفای بنده و دستور شما نمایندگان مبنی بر خروج بنده از مجلس رسانهای شود، اما این اتفاق افتاد و لازم است این نکته را مطرح کنم که خدا را شاهد میگیرم در تمام این مدت حکم رئیس جمهور انشایی بوده و ابلاغی نبوده است و هیچ حکمی دست بنده داده نشده است و تنها به صورت انشایی در رسانهها مطرح شده و برای تهییج افکار عمومی و ایجاد بسترهای وفاق ملی انجام شده است و خدا را شاهد میگیرم که تا به این لحظه حتی یک بار وارد آن ساختمان نشده ام و حتی یک بار جلسهای در آن ساختمان نگذاشته ام، برایم تیم حفاظت گذاشتند، اما یک بار اجازه ندادم آنها به من نزدیک شوند و از بنده حفاظت و حراست کنند چرا که معتقد بودم وکیل ملت هستم و تا زمانی که به صورت رسمی از مجلس خارج نشدم حق نزدیکی به من را ندارند. تمام جلسات مربوط به برنامه ریزی حقوقی، مالی و اجرایی را با هزینه شخصی خودم و در دفتری خارج از مجلس ارائه دادم.
نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اگر بنده به دنبال دور زدن مجلس و یا ایجاد فضایی که منجر به بی حرمتی به نمایندگان شود قاعدتا باید وارد فرآیند دیگری میشدم حتی یکی از همکاران پیشنهاد داد تا ۱۰۰ ساعت در مجلس حضور پیدا نکنم تا موضوع تمام شود، اما بنده تاکید کردم که رأی مردم حکم اخلاقی، شرعی و قانونی برای بنده دارد و نگاه همکاران حکم قانونی برایم دارد و بنده حق تعدی از این احکام را ندارم و هیچ گاه وارد این وادیها نشدم و در تمام جلسات مجلس سعی کردم حاضر بوده و همانند سایر همکاران وظایف خودم را انجام دهم. در زمان طرح استفساریه دولت نیز معتقد بودم نباید هزینه مسئول شدنم در نظام جمهوری اسلامی به قیمت تقابل دولت و مجلس تمام شود و معتقد بودم رخصت نهایی برای حضورم در دولت را هیچ کس جز نمایندگان نباید تائید کند.
وی در رابطه با تخصص و توانمندی بنده برای مسئولیت واگذار شده، تصریح کرد: این بی انصافی است وقتی کسی وزارت را قبول میکند تنها در یک گستره تخصص دارد، اما شما نمایندگان مجلس به حکم درگیری با مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و عمرانی باید در تمام حوزهها مطالعه کرده و اشراف داشته باشید و بازدیدهای استانی داشته باشیم لذا نمایندگان به موضوعات تقنینی و اجرایی مسلط هستند لذا معتقدم که نباید خود را دست کم بگیریم و حضور ما در پارلمان به عنوان یک عملکرد و رزومه نوشته میشود. بنده سه دوره همانند شما نماینده مجلس بودم و در همه زمینهها حضور پیدا کردم و چه زمانی که رئیس مجلس ماموریتهایی را برعهده ام گذاشتند و آنها را پیگیری کردم. بنده در مجلس رئیس فراکسیون حقوق شهروندی و احقاق حقوق محرومان از خدمات بودم، اما مهمتر از آن بیش از ۱۷ سال است که کار تخصصی انجام میدهم و اتفاقا مرتبطترین حوزهای که میخواهم در آن حضور داشته باشم همین جا است. تمام طرحهای برنامه ریزی روستایی و طرحهای هادی روستایی- شهری و تفصیلی توسعه منطقهای و برنامه ریزیهای منطقهای از جنوبیترین منطقه تا شمالیترین شهر و سایر نقاط کشور فعالیت کرده ام. اگر این تخصصهای مرتبط با مسئولیتی که قرار است بگیرم نیست پس چه چیزی نامش تجربه و تخصص است.
انتهای پیام/