شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزبالله لبنان شد
خبرگزاری میزان - شیخ نعیم قاسم ازسوی اعضای شورای حزبالله بهعنوان دبیرکل جدید حزبالله انتخاب شد.
شورای حزبالله لبنان روز سهشنبه ۸ آبان، با انتشار بیانیهای در این باره اعلام کرد: با توکل به خداوند متعال، التزام به اسلام ناب محمدی (ص) و پایبندی به اصول و اهداف حزبالله و با رعایت سازوکار تعیینشده برای انتخاب دبیرکل، شورای حزبالله بر انتخاب شیخ نعیم قاسم بهعنوان دبیرکل حزبالله به توافق رسید تا وی پرچم مبارک این مسیر را به دوش گیرد.
این بیانیه تاکید کرد: ما با خداوند متعال، روح گرانقدرترین شهیدمان سیدحسن نصرالله (رضوانالله علیه)، شهدای مقاومت، مجاهدان و مردم مقاوم، صبور و وفادار خود عهد میبندیم که برای تحقق اصول و اهداف حزبالله و زنده نگهداشتن شعله مقاومت و برافراشته ماندن پرچم آن تا پیروزی نهایی تلاش کنیم؛ و خداوند بر امر خود غالب است.
سیدحسن نصرالله درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت به شهادت رسید.
حزبالله لبنان روز شنبه، ۷ مهر، با انتشار بیانیهای شهادت سید حسن نصرالله را تایید کرد.
- بیشتر بخوانید:
- شیخ نعیم قاسم: طوفان الاقصی یک حق مشروع بود
- بیانیه حزبالله درپی شهادت سیدحسن نصرالله
شیخ نعیم قاسم کیست؟
شیخ نعیم قاسم ۷۱ ساله از سال ۱۹۹۱ سمت معاونت دبیرکل حزبالله و مسئولیت پیگیری امور پارلمانی و دولتی در حزبالله را بر عهده داشته است.
نعیم بنمحمد نعیم قاسم در سال ۱۹۵۳ در منطقه البسطهالتحتا بیروت متولد شد و پدرش اهل شهر کفر فیلا در منطقه التفاح در جنوب لبنان است.
وی در سال ۱۹۷۰ به دانشکده تعلیم و تربیت در دانشگاه لبنان پیوست.
شیخ نعیم قاسم دروس خارج فقه و اصول را نزد محمدحسین فضلالله آموخته است.
به دنبال جلسات کمیتههای اسلامی در سال ۱۹۸۲، حزبالله تأسیس شد و نعیم قاسم از برجستهترین افرادی بود که در تأسیس آن فعالیت میکرد.
وی به عضویت مجلس شورای حزبالله درآمد و ۳ دوره در آنجا فعالیت کرد و پس از آن مسئولیت فعالیتهای آموزشی و پیشاهنگی در بیروت را به عهده گرفت.
شیخ نعیم قاسم سپس در سال ۱۹۹۱ به سمت معاون دبیرکل حزبالله منصوب شد و وظیفه وی پیگیری کار نمایندگان پارلمانی این حزب و حرکت سیاسی آنها بود.
این مقام ارشد حزبالله همچنین در سال ۱۹۹۲ با آغاز اولین انتخابات پارلمانی حزبالله، سمت هماهنگکننده عمومی انتخابات پارلمانی را بر عهده گرفت.
دوران مسئولیت شیخ نعیم قاسم علاوه بر رویاروییهای سال ۲۰۱۷، شاهد رویاروییهای متعددی با رژیم صهیونیستی است که از آن جمله میتوان به جنگهای ۱۹۹۳، ۱۹۹۶، ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ اشاره کرد.
انتهای پیام/