سیاست‌گذاری و کارآمدسازی نظام رسانه‌ای دولت از طریق دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی

16:22 - 23 مهر 1403
کد خبر: ۴۷۹۸۴۶۷
دسته بندی: مجله حقوقی ، عمومی
سیاست‌گذاری و کارآمدسازی نظام رسانه‌ای دولت از طریق دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی
بخشنامه معاون اول رئیس‌جمهور در رابطه با ماموریت دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت مبنی بر سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، هماهنگی و انسجام بخشی تمام فعالیت‌های ارتباطی و اطلاع‌رسانی قوه مجریه و ضرورت کارآمدسازی نظام رسانه‌ای دولت ابلاغ شد.

خبرگزاری میزان - بخشنامه معاون اول رئیس‌جمهور در رابطه با مأموریت دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت مبنی بر سیاست گذاری، برنامه ریزی، هماهنگی و انسجام بخشی تمام فعالیت‌های ارتباطی و اطلاع رسانی قوه مجریه و ضرورت کارآمدسازی نظام رسانه‌ای دولت طی نامه شماره ۱۰۲۶۴۵ مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۱۰ ابلاغ شد.

بخشنامه معاون اول رئیس‌جمهور در رابطه با ماموریت دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت

با عنایت به ماموریت دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت مبنی بر سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، هماهنگی و انسجام بخشی تمام فعالیت‌های ارتباطی و اطلاع‌رسانی قوه مجریه و ضرورت کارآمدسازی نظام رسانه‌ای دولت و اطلاع‌رسانی هنرمندانه مقتضی است:

الف- دستگاه‌های اجرایی تدابیر لازم برای اجرای موثر و دقیق آیین‌نامه چگونگی تعیین و حدود وظایف سخنگوی هیئت دولت و تشکیل شورای اطلاع‌رسانی دولت موضوع تصویب نامه شماره ۱۵۱۴۷۸ /ت ۶۰۳۶۴ ه مورخ ۱۴۰۱/۸/۲۲ را با تاکید بر موارد زیر به عمل آورند:

۱- دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای مصوبات و رعایت سیاست‌ها و خط مشی‌های ابلاغی شورای اطلاع‌رسانی دولت و همچنین شورای اطلاع‌رسانی استان متبوع خواهند بود.

۲- در دستگاه‌های اجرایی ذیل قوه مجریه به منظور برنامه‌ریزی و انجام فعالیت‌های اطلاع‌رسانی موثر کارگروه اطلاع‌رسانی متشکل از بالاترین مقام دستگاه (رئیس)، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی با عنوان مشابه (دبیر کارگروه) و اعضای مرتبط تشکیل شود.

۳- مدیران دستگاه‌های اجرایی مکلفند زمینه‌های لازم اعم از زیرساخت، منابع، اعتبارات و نیروی انسانی شایسته و متخصص را برای فعالیت‌های اطلاع‌رسانی مستمر و موثر فراهم کنند.

۴- انتصاب روسای مراکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی و عناوین مشابه دستگاه‌های اجرایی پس از اخذ تاییدیه صلاحیت‌های حرفه‌ای از دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت مجاز است و اختصاص پست سازمانی منوط به اخذ تاییدیه مذکور خواهد بود. انتخاب سخنگوی تخصصی دستگاه‌های اجرایی نیز پس از اخذ صلاحیت‌های حرفه‌ای و هماهنگی با حوزه سخنگوی دولت صورت پذیرد.

۵- دستگاه‌های اجرایی مکلفند در مرحله ارائه پیشنهاد و پیش از اجرای برنامه‌ها و طرح‌های ملی و تصمیم‌های کلان که آثار آن‌ها شامل عموم مردم می‌شود، پیوست ارتباطی و اطلاع‌رسانی و الزامات اجرایی آن‌ها را تهیه و ضمن ارسال به دبیرخانه شورا پس از تایید پیوست نسبت به اجرای آن طرح و فعالیت اقدام کنند. همچنین مهم‌ترین رخداد‌های حوزه خود را حداکثر تا ساعت (۸) صبح هر روز به حوزه سخنگوی دولت و شورای اطلاع‌رسانی دولت ارسال نمایند.

۶- در مواردی که دستگاه‌های اجرایی ذیل قوه مجریه قصد شکایت از رسانه‌ای را داشته باشند، قبل از هر اقدام، ابتدا گزارش آن را برای دبیرخانه شورا ارسال کنند و در صورت تایید کارگروه مستقر در دبیرخانه، اقدام لازم را انجام دهند.

۷- جلسات شورای اطلاع‌رسانی استان‌ها به ریاست استانداران محترم به صورت منظم و مستمر تشکیل شود.

ب- دستگاه‌ها نسبت به اجرای موثر و دقیق آیین‌نامه نحوه فعالیت وظایف و اختیارات روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی موضوع تصویب‌نامه شماره ۶۵۳۵۴ ت ۳۷۳۷۴ ه مورخ ۱۳۸۶/۴/۲۷ و اصلاح بعدی آن موضوع تصویب‌نامه شماره ۱۰۲۴۰ ت ۴۵۷۹۴ ه مورخ ۱۳۹۱/۱/۲۶ با تاکید بر فعالیت واحد‌های روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارتخانه‌ها و معاونت‌های رییس جمهور در سطح سازمانی مرکز و استانداری‌ها در سطح سازمانی اداره کل اقدام نمایند.

پ- در راستای بند (ج) ماده (۳۷) قانون احکام دایمی برنامه‌های توسعه کشور کلیه دستگاه‌های اجرایی مکلفند یک درصد (۱%) از اعتبارات هزینه‌ای خود به استثنای فصول (۱)، (۴) و (۶) را طی قرارداد مشخص با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران صرف تولید برنامه برای فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی نمایند.

ت- در اجرای بند (ت) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور و ماده (۱۳) ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور دستگاه‌های اجرایی ذیل قوه مجریه مکلفند در چارچوب قوانین و مقررات و دستورالعمل بند (ت) ماده (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در حدود اعتبارات مربوط و در قالب موافقتنامه‌های متبادله با سازمان برنامه و بودجه کشور و در سطح استان با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها حداکثر سه در هزار اعتبارات هزینه‌ای پرداخت شده خزانه به خود از محل اعتبارات ابلاغی و مصوب مربوط (به جز فصول (۱) (۴) و (۶) و اعتبارات نیرو‌های قراردادی) را با هماهنگی و نظارت دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت برای اطلاع رسانی و تبلیغ دستاورد‌های همان دستگاه اجرایی علاوه بر اعتبارات مربوط به روابط عمومی دستگاه‌ها هزینه نمایند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *