ماجرای زندهبهگور کردن مجروحان فلسطینی؛ در بیمارستان کمال عدوان چه میگذرد؟
خبرگزاری میزان - ارتش رژیم صهیونیستی غیرنظامیان فلسطینی زخمی را پس از ۹ روز محاصره کامل، یورش و جنایات وحشتناک در غزه، بیرون از بیمارستان کمال عدوان در شهر شمالی بیت لاهیا زندهبهگور کرده است.
ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه (یورو-مد مانیتور) در بیانیهای مطبوعاتی گفت که باید تحقیق مستقل بینالمللی در مورد این گزارشها آغاز شود.
براساس شهادتهایی که این سازمان مستقر در ژنو از رسانهها و خدمه پزشکی میدانی دریافت کرده، رژیم صهیونیستی قبل از اینکه مرکز پزشکی کمال عدوان را ترک کند، بولدوزرهای رژیم صهیونیستی، غیرنظامیان فلسطینی را زنده زنده در حیاط بیمارستان دفن کردند.
شاهدان گفتند که دستکم یکی از اجساد در میان تودههای شن دیده شده و شاهدان تأیید کردند که قربانی قبل از زنده بهگور شدن مجروح بوده است.
بولدوزرهای ارتش رژیم صهیونیستی وارد بیمارستان کمال عدوان شدند و بخش جنوبی آن را به کلی ویران کردند و پس از چندین روز حملات و محاصره بی وقفه، ویرانی عظیمی را پشت سر گذاشتند.
به گفته این گروه حقوق بشر، ۹ روز پیش، تانکهای رژیم صهیونیستی این بیمارستان را محاصره کرده و تک تیراندازان صهیونیست ساختمانهای اطراف را تصرف و به هر کس که از آنجا رد میشد شلیک میکردند.
تیمهای میدانی یورو-مد مانیتور به مستندسازی آنچه در بیمارستان کمال عدوان رخ داد ادامه میدهند و بر لزوم باز کردن تحقیقات بینالمللی در مورد تخلفات وحشتناکی که این مرکز طی چند روز گذشته شاهد آن علیه بیماران، آوارگان و کارکنان پزشکی بوده است، تاکید کردند.
هدف قرار دادن عمدی و نظاممند رژیم صهیونیستی در مراکز بهداشتی نوار غزه از روز ۷ اکتبر (۱۵ مهر) مشهود بوده است.
نظامیان صهیونیست روز دوشنبه ۱۱ دسامبر مستقیما بخش زایمان بیمارستان کمال عدوان را بمباران کردند و دو زن و نوزادان آنها را به شهادت رسانده و پای زن سوم را قطع کردند.
روز بعد (سهشنبه ۱۲ دسامبر)، نیروهای نظامی صهیونیست، احمد الکلحوت، رئیس بیمارستان کمال عدوان را دستگیر و بیش از ۷۰ پرسنل بهداشتی را از بیمارستان به مقصد نامعلومی منتقل کردند.
نیروهای نظامی صهیونیست از آن زمان تاکنون چندین بار به این بیمارستان حمله کرده و ساختمانهای آن را به پادگانهای نظامی تبدیل کرده و افرادی را که در داخل آن گرفتار شدهاند محاصره و آنها را از آب و غذا محروم کردهاند.
یک شاهد میگوید که ۴۸ ساعت پس از تسخیر بیمارستان کمال عدوان از سوی نیروهای صهیونیست و محاصره شدید این بیمارستان، آنها به همه افراد -از جمله کادر پزشکی- دستور دادند تا در حیاط بیمارستان تجمع کنند. سپس آنها را به گروههای ۵ نفره تقسیم کردند و برای تایید هویت از آنها عکس گرفتند.
نظامیان صهیونیست سپس اکثر افراد گرفتار در بیمارستان را از جمله ۶۵ مجروح، ۱۲ کودک در بخش مراقبتهای ویژه، ۶ نوزاد نارس، ۲ هزار و ۵۰۰ آواره و ۱۰۰ پرسنل پزشکی به صورت گروهی از بیمارستان تخلیه کردند.
در فاصله نزدیک به ۱۰ متر از بیمارستان، آنها افراد را مجبور کردند که برهنه شوند، آنها پیش از دستگیری حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر از آنها، قربانیان را به مدت ۶ ساعت در فضای باز نگه داشتند.
حدود ۵۰ بیمار به همراه خانواده و ۵ پزشک و پرستار بدون غذا، آب و برق در یکی از بخشهای بیمارستان حبس شدند.
در جریان این حمله، نیروهای نظامی صهیونیست دروازههای بیرونی بیمارستان، بخشی از ساختمان اداری و داروخانه آن را تخریب کردند.
داروخانه را قبل از تخریب آن سوزاند، چاه آب، ژنراتور برق و ایستگاه اکسیژن را تخریب کردند، یک گودال بزرگ در حیاط بیمارستان ایجاد کرد و حدود ۲۶ جسد را که به دلیل حملات مداوم در حیاط بیمارستان دفن شده بودند، نبش قبر کردند.
یورو-مد مانیتور اعلام کرد که بولدوزرهای رژیم صهیونیستی اجساد را به شکلی توهین آمیز خارج کردند.
در گزارش یورو-مد مانیتور آمده است: اگرچه تصویری از خروج ۴ نفر از بیمارستان با ۴ سلاح از سوی ارتش رژیم صهیونیستی در تلاش برای معرفی کردن آنها به عنوان اعضای حماس منتشر شد، اما تحقیقات اولیه نشان میدهد افرادی که در تصویر دیده میشوند پزشک و پرستار و دو غیرنظامی آواره هستند.
ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه شواهدی دریافت کرد که تأیید میکند یک مرد سالخورده اخیرا در بیمارستان از گرسنگی جان خود را از دست داده است، در حالی که یک نفر دیگر هدف حمله سگهای ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفته و جان باخته است.
برخی دیگر از جمله ۲ بیمار، علاوه بر کودکان، در بخش مراقبتهای ویژه پس از دریافت نکردن مراقبتهای پزشکی مناسب به شهادت رسیدند.
این سازمان حقوق بشر اعلام کرد که جنایات نظامیان صهیونیست در بیمارستان کمال عدوان بخشی از حملات مکرر و نظاممند ارتش رژیم صهیونیستی به مراکز بهداشتی، خدمه و آمبولانسهاست که از ۷ اکتبر ادامه دارد و هدف آن نابودی سیستم بهداشتی درمانی نوار غزه است.
این اقدامات براساس قواعد حقوق بشردوستانه بینالمللی، جنایت جنگی محسوب میشود و ناظر حقوق بشر یورو-مد تاکید کرد که بیمارستانها، امکانات پزشکی و وسایل نقلیه اهداف غیرنظامی هستند که تحت قوانین بینالمللی بشردوستانه یا قوانین جنگ از حمایت ویژه برخوردارند.
بنابراین، حمایت ویژهای که بیمارستانها مستحق آن هستند، متوقف نمیشود، مگر اینکه از سوی یک طرف درگیری برای ارتکاب «اقدامی مضر برای دشمن»، خارج از وظایف انسانیشان، استفاده شوند. قوانین بشردوستانه بینالمللی -قوانینی که رژیم صهیونیستی آشکارا آنها را نقض میکند- تاکید میکند که پرسنل پزشکی باید محافظت شوند و به آنها اجازه داده شود کار خود را انجام دهند.
رژیم صهیونیستی تاکنون هیچ مدرک محکمی ارائه نکرده که ثابت کند بیمارستانهای نوار غزه برای اهداف دیگری غیر از کارهای بهداشتی و پزشکی مورد استفاده قرار میگیرند.
ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه نسبت به تبدیل بیمارستانهای غزه از سوی نیروهای نظامی صهیونیست به پادگانهای نظامی، مکانهای تکتیراندازی، و مراکز بازداشت پرسنل پزشکی، بیماران و آوارگان داخلی، بهویژه با توجه به تعداد زیادی از غیرنظامیان مجروح در نوار غزه به دلیل وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی، ابراز نگرانی کرد.
انتهای پیام/