جنگ با کودکان غزه؛ هزاران کودک والدین خود را از دست دادند
خبرگزاری میزان - حملات رژیم صهیونیستی به غزه پس از پایان آتشبس چند روزه ادامه دارد.
سازمان ملل اعلام کرد که این جنگ وضعیت اضطراری انسانی شدید در غزه را بدتر خواهد کرد.
ینس لرکه، سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل در ژنو، گفت: جهنم روی زمین به غزه بازگشته است.
روز شنبه و در چند ساعت، دهها فلسطینی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به غزه، شهید و مجروح شدند؛ به خانوادهها گفته شد که شمال غزه را تخلیه کنند.
مارتین گریفیس، هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل، گفت: امیدها بر باد رفت و کودکان، زنان و مردان غزه «هیچ جای امنی برای رفتن ندارند و فرصت اندکی برای زنده ماندن دارند».
در پی از سرگیری بمباران غزه از سوی رژیم صهیونیستی، یونیسف هشدار داد که این جنگ علیه کودکان است.
یونیسف درباره تلفات کودکان در نوار غزه که زیر بار یک جنگ مجدد و نسلکشی رژیم صهیونیستی قرار گرفته است، هشدار جدی داد.
جیمز الدر، سخنگوی آژانس کودکان سازمان ملل، بهتازگی گفت: ما نمیتوانیم کودکان بیشتری را ببینیم که زخمهای جنگ، سوختگیها، ترکشهایی که بدنهایشان را میریزد و استخوانهای شکسته، دارند.
به گفته وی، اقدام نکردن از سوی افراد دارای نفوذ اجازه کشتن کودکان را میدهد و این جنگ علیه کودکان است.
هدف قرار دادن کودکان در بیمارستانها
در ۹ نوامبر، رژیم صهیونیستی به مرکز پزشکی النصر در شهر غزه حمله و اکسیژن بخش مراقبتهای ویژه نوزادان را قطع کرد.
به گزارش پزشکان بدون مرز، این حمله کارکنان را مجبور به تخلیه بیمارستان در روز بعد کرد و نوزادانی را که نمیتوانستند بهتنهایی در بخش مراقبتهای ویژه منتقل کنند، رها کردند؛ در ۲۸ نوامبر در جریان آتشبس، پزشکان توانستند برگردند و ۵ نوزاد نارس را در حالی که جان باخته بودند، پیدا کردند.
از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در روز ۷ اکتبر، بیش از ۶ هزار کودک فلسطینی در غزه به شهادت رسیدهاند.
تجاوز رژیم صهیونیستی به بیمارستانها شامل بمبارانهایی است که بارها بخشهای زایمان و کلینیکهای بهداشت باروری را مجبور به تعطیلی یا جابجایی کرده است.
رژیم صهیونیستی همچنین برق غزه را قطع کرد و ورود سوخت مورد نیاز برای راهاندازی ژنراتورهایی را که تجهیزات بیمارستانی مانند انکوباتورها تغذیه میکردند، با وجود هشدارهای سازمان جهانی بهداشت (WHO) درباره مرگ نوزادان، برای بیش از یک ماه ممنوع کرد.
بمبارانهای رژیم صهیونیستی، بخش زایمان بیمارستان الشفاء را مجبور کرد تا به بیمارستان بینالمللی الحلو که در اصل یک مرکز سرطان بود، منتقل شود.
به گزارش سازمان بهداشت جهانی، حملات رژیم صهیونیستی بیمارستان الحلو را نیز هدف قرار داد؛ به گفته مقامهای سازمان ملل، بدون برق برای انکوباتورها، ۵ نوزاد نارس در الشفاء قبل از تخلیه بازماندگان در ۱۹ نوامبر جان باختند.
سازمان بهداشت جهانی، میگوید: از ۲۰ نوامبر، همه نوزادان تخلیه شده به عفونتهای جدی مبتلا و یکسوم از آنها به شدت بیمار بودند.
هزاران کودک فلسطینی در غزه طی چند هفته بمباران بیامان رژیم صهیونیستی مجروح شده یا والدین خود را از دست دادهاند.
کودکان هر روز به شهادت رسیده، مجروح، معلول و یتیم میشوند؛ پزشکان میگویند: بسیاری از کسانی که جان سالم به در بردهاند دچار ناتوانیها و آسیبهایی شدهاند که در طول زندگی با آنها خواهد ماند.
کودکان حدود نیمی از جمعیت ۲.۳ میلیونی غزه را تشکیل میدهند.
به گفته مقامهای بهداشتی غزه، حدود ۶ هزار کودک فلسطینی در غزه به شهادت رسیدهاند؛ ۹ هزار نفر دیگر مجروح شدهاند که بسیاری از آنها دچار سوختگیهای وحشتناک و زخمهایی شدهاند که نیاز به قطع عضو دارد.
حدود ۳ هزار و ۵۰۰ کودک ناپدید شدهاند که گمان میرود زیر آوار ساختمانهای فروریخته شهید شدهاند.
امدادگران میگویند: پزشکان در غزه مخفف «WCNSF» (کودک زخمی بدون خانواده بازمانده) را برای کسانی که از صحنههای انفجار میآیند که خانوادههایشان از بین رفتهاند، ابداع کردند.
هیبا تیبی، مدیر یک نهاد حقوق بشری انگلیس، گفت: این امر تنها مختص نوار غزه است، جایی که شما اکنون با کوهی از رنجهای انسانی و حملاتی مواجه هستید که چندین نسل از یک خانواده را میکُشند.
کودکان مجروح به سیل بزرگسالان فلسطینی مجروح پیوستند که معدود بیمارستانهای فعال غزه را تحت تأثیر قرار دادهاند.
پزشکان برای ارائه خدمات درمانی با منابع تمام شده و تقریبا بدون برق تلاش کردهاند، گاهی اوقات مجبور شدهاند بدون بیهوشی روی کودکان و بزرگسالان اعمال جراحی دردناکی انجام دهند، زیرا هیچ دارویی وجود ندارد.
ناهید ابوطیمه، مدیر بیمارستان الناصر، گفت: کودکان اغلب در شرایط وخیم وارد میشدند، آنها دست و پای خود را از دست دادهاند یا آسیبهای داخلی شدیدی دارند که ما را مجبور میکند برای برداشتن اندامهایی مانند طحال یا قسمتهایی از کبد و روده عمل کنیم.
انتهای پیام/