دروغهای رسانهای رژیم صهیونیستی در جنگ غزه؛ از کشتار جشنواره موسیقی تا ادعاها درباره بیمارستان الشفاء
خبرگزاری میزان - رژیم صهیونیستی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی همه امکانات خود را به کار گرفت تا بتواند جنایتهای خود را توجیه و اذهان عمومی را با خود همراه کند.
با این وجود دروغپراکنیهای رژیم صهیونیستی در جریان جنگ غزه بیش از پیش آشکار شده است. در این گزارش به شاخصترین دروغهای این رژیم طی روزها و هفتههای گذشته پرداخته شده است.
کشتار شرکتکنندگان در جشنواره موسیقی رژیم صهیونیستی
یکی از تازهترین مواردی که از سوی رسانههای رژیم صهیونیستی فاش شده، موضوع به هلاکت رسیدن تعدادی از شهرکنشینان صهیونیست در محل برگزاری یک جشنواره موسیقی در نزدیکی مرز غزه است.
رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود که مبارزان فلسطینی پیش از عملیات طوفان الاقصی از این جشنواره اطلاع داشته و به آن حمله کردهاند.
بهتازگی رسانههای عبریزبان از جمله «هاآرتص» به نقل از منابع پلیس و امنیتی رژیم صهیونیستی، گزارش دادند که مبارزان مقاومت که در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیاتی گسترده را در اراضی اشغالی انجام دادند از قبل از این رویداد اطلاعی نداشتند.
همچنین تحقیقات پلیس رژیم صهیونیستی همچنین نشان داد که یک بالگرد نظامی ارتش این رژیم به برخی از افراد شرکتکننده در جشنواره موسیقی «سوپرنووا» شلیک کرد.
این گزارش به نقل از یک مقام ناشناس پلیس رژیم صهیونیستی، میگوید: تحقیق درباره این حادثه نشان میدهد که یک بالگرد نظامی اسرائیل که از پایگاه «رامات داوید» به محل حادثه رسیده بود، به سمت برخی از افراد حاضر در آنجا شلیک کرد.
یافتههای جدید این استدلال را تقویت میکند که بسیاری از شهرکنشینانی که در هفتم اکتبر به هلاکت رسیدند از سوی خود ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفتند.
در همین حال، «مکس بلومنتال»، روزنامهنگار آمریکایی با ارائه و تحلیل شواهد در مصاحبهای رسانهای، بمباران و سوزاندن خانوادهها و کودکان شهرکنشین از سوی رژیم اشغالگر را در «کیبوتز بئری» فاش کرد.
این روزنامهنگار توضیح داد: اگر به خودروهایی که در حال فرار از جشنواره موسیقی بودند نگاه کنید، این خودروها به طور کامل ذغال شده و ذوب شده بودند و بسیاری از اجسادی که در داخل آنها پیدا شده بود زغال شده بودند.
هدف قرار دادن شهرکنشینان از سوی ارتش رژیم صهیونیستی
در همان روزهای ابتدایی عملیات طوفان الاقصی یک زن شهرکنشین که شاهد عملیات مقاومت در شهرکهای نزدیک مرز غزه بود، اذعان کرد که تعدادی از شهرکنشینان «بیتردید» از سوی ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیدند.
«یاسمن پورات» ۴۴ ساله، در گفتوگو با رادیو رژیم صهیونیستی بهویژه به درگیریهای مسلحانه بین مبارزان مقاومت و نیروهای رژیم صهیونیستی در «کیبوتز بئری» اشاره کرد.
به گفته او، مبارزان مقاومت با آنها و دیگران رفتار انسانی داشتهاند.
«پورات» با اشاره به ارتش رژیم صهیونیستی، گفت: آنها همه، از جمله بازداشتشدگان (شهرکنشین) را از بین بردند. گلولهباران بسیار سنگینی بود و حتی تانکها هم شلیک کردند.
ادعاها درباره بیمارستان الشفاء
رسانههای عبریزبان اذعان کردند که نظامیان صهیونیست که به بیمارستان الشفاء در غزه حمله کردهاند هیچ سلاح و یا شهرکنشین بازداشت شدهای را در داخل ساختمان این بیمارستان پیدا نکردند.
رژیم صهیونیستی پیش از این مدعی شده بود که نیروهای مقاومت فلسطین از بیمارستان الشفاء بهعنوان مقر خود استفاده میکنند.
رسانههای عبریزبان نیز با انتشار تصاویر مربوط به یک شکاف روی زمین نزدیک بیمارستان الشفاء مدعی شده بودند که این شکاف و دریچه نشان دهنده وجود مقرهای زیرزمینی مقاومت است، اما بعدا معلوم شد که این دریچه مربوط به محل تهویه زیرزمین بیمارستان بوده است.
ادعای کشتار کودکان شهرکنشین
در همان روزهای نخست عملیات طوفان الاقصی، رژیم صهیونیستی و سران آن، مدعی شدند که مبارزان مقاومت اقدام به کشتار کودکان در اراضی اشغالی کردهاند.
این ادعاها تا جایی پیش رفت که «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا هم گفت که از دیدن این تصاویر متاسف شده است.
«بایدن» در جریان سخنرانی خود در کاخ سفید گفته بود: برای آمریکاییها مهم است که بدانند چه اتفاقی در حال وقوع است. من مدت زیادی است که این کار را انجام میدهم و هرگز فکر نمیکردم که تصاویری از سر بریدن کودکان را ببینم و تایید کنم.
این صحبتهای بایدن واکنشهای زیادی را به همراه داشت.
اما «واشنگتن پست» در نهایت به نقل از یک سخنگوی کاخ سفید، تصریح کرد که «بایدن» و دیگر مقامهای آمریکایی مدرکی ندیدهاند و آنچه او به زبان آورده، براساس گزارش رسانهها و همچنین ادعاهای سخنگوی «نتانیاهو» بوده است.
موارد اشاره شده تنها چند مورد از میان تعداد زیادی از ادعاهای رژیم صهیونیستی از زمان آغاز عملیات طوفانالاقصی تاکنون بوده است.
انتهای پیام/