«بارگادون» مستندی درباره آداب خوشهچینی انگور
خبرگزاری میزان- مستند «بارگادون» به آداب و رسوم خوشهچینی انگور و تهیه کشمش در شهرستان اسفرورین میپردازد.
این مستند بزودی در جشنوارههای مختلف حضور خواهد داشت و از شبکه مستند سیما نیز پخش خواهد شد.
در شهرستان اسفرورین انگور تازهفروشی نمیشود بلکه انگورها طی فرآیندی به کشمش تبدیل و سپس به فروش میرسند.
در شهریورماه در شهر اسفرورین انگورها را میچینند و در معرض آفتاب قرار میدهند تا به کشمش تبدیل شود، به این فرآیند «بارگادون» گفته میشود.
اسفرورین یکی از بزرگترین شهرستانهای تاتنشین ایران است و مردم آن به زبان تاتی از زبانهای ایرانی شاخه شمالغربی سخن میگویند. پیشینه این زبان به دوران مادها بازمیگردد.
عوامل این مستند عبارتند از: تحقیق، نگارش و کارگردان: ابراهیم شفیعی، تهیه کننده: علیرضا، ولی پور، مدیر تصویربرداری: محمد معدنی، آهنگساز: اکبر بلالی، تدوین: ابراهیم شفیعی و سحر برجی حسن کیاده، صداگذاری: محمدحسن صفابخش، صدابردار: سیدجلال سعادتیار، مشاور پروژه: دکتر عمران رحیمیفر، طراح پوستر: محمدحسن صفابخش.
انتهای پیام/