زارع: سود مرکب، سد بزرگی مقابل فعالیتهای اقتصادی ایجاد کرده است
خبرگزاری میزان - به گزارش خانه ملت، رحیم زارع با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در زمینه حذف «سود مرکب» و آسیب شناسی مربوطه این بخش، بیان کرد: در سود مرکب علاوه بر محاسبه سودی که به اصل سرمایه تعلق میگیرد، سودی که به خود سودها تعلق میگیرد هم در نظر گرفته میشود، این فرآیند میتواند عوارض اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه مشکلات در زمینه عدم تامین مالی تولید از طریق تسهیلات بانکی برطرف میشود، بیان کرد: نظام بانکی باید پرداخت تسهیلات تولید را آسان کرده و در ادامه از تولیدکننده حمایت جدی داشته باشد.
وی با بیان اینکه تولیدکننده ما امروز با مشکلات عدیدهای رو به رو است، تاکید کرد: مشکلات در زمینه خرید مواد اولیه، اداره واحد تولیدی، حقوق و دستمزد پرسنل فشارهای خود را بر تولید میگذارد و دیگر نیاز نیست سیستم بانکی با دریافت سود بر سود مشکلات تولید را چندین برابر کند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه دریافت این سود، تولید را به عقب رانده و سدی بزرگی مقابل فعالیتهای اقتصادی ایجاد کرده است.
زارع با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق در زمینه حذف سود مرکب بیان کرد: بعد از نهایی شدن، مجلس نظارت خود را برای اجرای این قانون با جدیت دنبال کرده و اجازه نمیدهد این قانون مهم با ضعف اجرا روبرو شود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با بیان اینکه حذف سود مرکب فعالیتهای اقتصادی را به جریان میاندازد، بیان کرد: حذف سود مرکب هم به گردش سرمایه و هم به شرکتهای تولیدی و سرمایه گذاران فعال در عرصه اقتصاد کمک خواهد کرد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حتما در مجلس کمک میکنیم تا این مصوبه رای آورده و نهایی شود.
انتهای پیام/