مدیر امور ایثارگران قوه قضاییه با نماینده ولی فقیه در مازندران دیدار کرد
خبرگزاری میزان- سید محمود حسینی اصل در دیدار با آیت الله لائینی ضمن اشاره به این مطلب که ۲۷ درصد از کارکنان دادگستری و سازمانهای تابعه قوه قضاییه در سطح کشور از جامعه ایثارگران هستند، افزود: ۳۶ درصد پرسنل دستگاه قضایی مازندران را ایثارگران تشکیل میدهند که استان مازندران از این حیث در رتبه سوم کشور قرار دارد.
حسینی اصل اظهار کرد: امور ایثارگران قوه قضاییه به جز اقدامات فرهنگی و تبلیغی، مواردی مانند پیگیری قوانین و مقررات خاص ایثارگران، اجرای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین حمایت حقوقی و قضایی از ایثارگران را در دستور کار خود دارد.
مدیر امور ایثارگران قوه قضاییه همچنین با اشاره به ابلاغ دستورالعمل نامگذاری ساختمانهای دستگاه قضا به نام شهدای گرانقدر، ادامه داد: در این راستا تقریباً تمامی ساختمانهای اداری شاخص دستگاه قضایی در سطح کشور به نام شهدای گرانقدر مزین شده که در استان مازندران نیز در روز گذشته ساختمان مجتمع شورای حل اختلاف ساری به نام سردار شهید محمد حسن قاسمی طوسی نامگذاری شد.
وی همچنین گفت: تدفین شهدای گمنام در ساختمانهای اداری و قضایی نیز در دستور کار امور ایثارگران قوه قضاییه است که این مهم تاکنون در ۴ مجموعه قضایی تحقق یافته و استمرار خواهد داشت.
حسینی اصل خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی، ۳۰۰ شهید گرانقدر تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نموده که از این تعداد ۹ شهید به مازندران اختصاص دارد.
آیت الله لائینی نماینده، ولی فقیه در مازندران نیز در این دیدار بر حل مشکلات حقوقی و ارائه خدمات به جامعه ایثارگران به عنوان یک جامعه ارزشمند، در چارچوب قانون و عدالت تاکید کرد.
در این دیدار، مدیر امور فرهنگی دادگستری مازندران و مسئول امور ایثارگران دادگستری استان نیز نظرات خود را در خصوص موارد مطروحه، ارائه دادند.
مجتمع شورای حل اختلاف ساری به نام سردار شهید محمد حسن قاسمی طوسی مزین شد
با حضور رئیس کل دادگستری استان مازندران، مدیر امور ایثارگران قوه قضاییه، مدیرکل بنیاد شهید استان مازندران، خانواده معزز شهید قاسمی طوسی، معاونین قضایی رئیس کل وکارکنان شورای حل اختلاف شهرستان ساری، ساختمان مجتمع شورای حل اختلاف ساری به نام سردار شهید محمد حسن قاسمی طوسی مزین شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری در این مراسم با اشاره به نامگذاری ساختمانهای اداری دستگاه قضایی به نام شهدای گرانقدر، افزود: در کنار مزین کردن ادارات به نام شهدا، راه و تفکر شهدای گرانقدر نیز باید در شیوه تفکر و اقدامات کارکنان ادارات نهادینه شود که این مهم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: آرامش و آسایش امروز کشور پس از لطف خداوند متعال، مرهون خون شهداست و ان شاء الله همه ما رهرو راه شهدای گرانقدر باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری با بیان اینکه شهدای گرانقدر در وصیت نامه خود بر حفظ دین تاکید داشته اند، لزوم رعایت مظاهر دین را مورد توجه قرار داد و افزود: یکی از مظاهر دین حفظ حجاب است که در این راستا باید امر به معروف و نهی از منکر در چارچوب قانون مدنظر قرار گیرد.
مدیر امور ایثارگران قوه قضاییه نیز در این مراسم اظهار کرد: دستگاه قضایی، ۳۰۰ شهید گرانقدر تقدیم نظام کرده که از این تعداد ۹ شهید به مازندران اختصاص دارد.
سید محمود حسینی اصل افزود: از جمله اولویتهای مهم امور ایثارگران قوه قضاییه در کنار حمایت حقوقی و قضایی از ایثارگران، ماندگار کردن نام و خاطره شهداست که این مهم باید مورد توجه واقع شود.
پس از این مراسم مدیر امور ایثارگران قوه قضاییه، معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری مازندران، مدیر فرهنگی دادگستری مازندران و مسئول امور ایثارگران دادگستری استان ضمن حضور در منزل شهید خلیل شمشیربند با خانواده این شهید گرانقدر دیدار کردند.
بازدید از دفتر حمایت حقوقی از ایثارگران، تشکیل کارگروه استانی شیوه نامه اجرایی معاضدت حقوقی و قضایی، بازدید از شعبه ویژه اجرای احکام کمیسیون ماده ۱۶ بنیاد شهید، جلسه با کارشناسان و کارکنان واحد ایثارگران و ارزیابی عملکرد و برگزاری نشست آموزشی با ایثارگران از جمله دیگر برنامههای سفر دو روزه مدیر امور ایثارگران قوه قضاییه به استان مازندران بود.
انتهای پیام/