زنان عمده قربانی خشونت خانگی در آلمان
خبرگزاری میزان – کشورهای غربی مانند آلمان در سطح جهان از ابزارهای مختلفی برای اعمال فشار علیه کشورهای دیگر استفاده میکنند و حقوق بشر نیز یکی از این ابزارهاست.
این کشورها با استفاده ابزاری از حقوق بشر سعی در پیشبرد منافع خود دارند و با این وجود چشم بر روی موارد متععد نقض حقوق بشر خود میبندند.
زنان عمده قربانی خشونت خانگی در آلمان
به گزارش «آسوشیتد پرس»، دولت آلمان اخیرا اعلام کرد تعداد قربانیان خشونت خانگی در این کشور طی پنج سال گذشته افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش اکثریت قربانیان خشونتهای خانگی در آلمان را زنان تشکیل میدهند.
یک گزارش جدید نشان داد که در سال 2021، بیش از 143 هزار مورد خشونت خانگی در آلمان وجود داشته است که نسبت به سال 2017، حدود پنج هزار مورد افزایش یافته است؛ با این حال، رقم واقعی احتمالا بسیار بیشتر است زیرا بسیاری از قربانیان از گزارش خشونت خانگی به پلیس میترسند.
بر اساس دادههای این گزارش برای سال 2021، 80.3 درصد قربانیان زن بودند.
بیگانههراسی و خصومت علیه مسلمانان
بر اساس یک نظرسنجی که به تازگی منتشر شد، حدود 46.6 درصد از مردم در آلمان خواستار ممنوعیت ورود مهاجران مسلمان شدهاند، در حالی که در سال 2020 این رقم 40.2 درصد بود.
محققان میگویند که نگرشهای ضد مسلمانان در ایالتهای آلمان شرقی که تعداد مسلمانان کمتری در آنها زندگی میکنند و ارتباط مردم با مسلمانان کمتر است، بیشتر بود.
در غرب آلمان، 23.6 درصد گفتند که از ممنوعیت مهاجرت از کشورهای مسلمان حمایت میکنند.
این مطالعه که از سوی محققان دانشگاه «لایپزینگ» صورت گرفته، همچنین نشان داده است که طی سال 2022 بیگانههراسی در ایالات شرقی آلمان در حال افزایش است.
چرا آلمان با مسلمانان به شیوهای متفاوت برخورد میکند؟
نحوه درک و صحبت درباره اسلام از یک کشور اروپایی به کشور دیگر بسیار متفاوت است.
در آلمان، نحوه برخورد با اسلام بستگی به این دارد که افراد در کدام سوی بحثهای سیاسی ایستادهاند؛ از یک سو، اکثریت مقامات سیاسی از هویت آلمانی دفاع میکنند که دیگر مبتنی بر فرهنگ سنتی نیست، بلکه بر حمایت از قانون اساسی است و از سوی دیگر، یک اقلیت رسانهای و سیاسی از بازگشت دیدگاه تکفرهنگی به هویت آلمان دفاع میکند.
- بیشتر بخوانید:
- نژادپرستی علیه گروههای اقلیتی موضوعی روزمره در آلمان
- آلمان اصلیترین تامین کننده تسیلحات برای رژیمهای متجاوز
حملات علیه پناهجویان در آلمان دوباره افزایش یافته است
تعداد حملاتی که در آلمان پناهگاههای پناهجویان و مهاجران را هدف قرار میدهند، در حال افزایش است.
در 9 ماه نخست سال 2022، وزارت کشور آلمان 65 حمله از این دست را ثبت کرده است.
این نگرانی وجود دارد که با ورود بیشتر پناهجویان اوکراینی و پناهجویان از کشورهای دیگر به آلمان، تعداد حملات به خانههای پناهجویان به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
این ارقام همچنین نشان میدهد که از نظر آماری، دستکم دو پناهجو قربانی حملات روزانه در آلمان میشوند؛ از هر پنج تخلف، یک مورد شامل حمله فیزیکی، مانند آسیب بدنی است.
انتهای پیام/