هیات‌های عزاداری از مواد غذایی سالم و بهداشتی استفاده کنند/توزیع آب و چای در لیوان‌های سلولزی یا آلومینیومی

0:03 - 20 شهريور 1397
کد خبر: ۴۵۱۳۰۹
دسته بندی: جامعه ، عمومی
سخنگوی وزارت بهداشت با توصیه به دست اندر کاران هیات‌های عزاداری گفت: لازم است علاوه بر رعایت بهداشت و سلامت، در هیات‌ها از مواد غذایی سالم و بهداشتی برای تهیه نذری استفاده شود.

هیات‌های عزاداری از مواد غذایی سالم و بهداشتی استفاده کنند/توزیع آب و چای در لیوان‌های سلولزی یا آلومینومی

ایرج حریرچی در گقت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: از توزیع کنندگان نذری در این ماه انتظار داریم تا ضمن رعایت بهداشت و سلامت غذا، برخی نکات بهداشتی را در زمان طبخ غذا و توزیع آن رعایت کنند.


وی افزود: بهتر است در این ایام با توجه به گرمی هوا از بهداشتی بودن مواد اولیه غذایی خود مطمئن باشند و در ادامه حتما اگر در غذا از گوشت استفاده شده است؛ این گوشت از کشتارگاه یا اماکن رسمی و بهداشتی تهیه شده باشد.

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به برخی نکات از جمله نمک قابل طبخ و شرایط بهداشتی هنگام توزیع غذا تصریح کرد: بهتر است تا خیران هنگام طبخ غذا از نمک یُد دار و در هنگام پخت غذا از روغن ترانس پایین استفاده کرده و فراموش نکنند که این غذا برای میهمانانی تهیه می‌شود که از عزاداران امام حسین هستند.

حریرچی در ادامه به عادت راه رفتن بر روی سفره غذا اشاره کرد و  افزود: برخی از ما مردم عادت بدی داریم و متاسفانه بعضا بر روی سفره غذا راه می‌رویم که توصیه می‌کنیم در این ایام اگر سفره‌ای پهن شد از راه رفتن بر روی سفره نان خودداری کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت درباره توزیع چای و آب گرم در بین عزاداران اظهار داشت : بهتر است برای توزیع آب یا چای حتما از لیوان‌های سلولزی یا آلومینیومی یا ظروف گیاهی؛ استفاده شود.

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *