خشونت نامتناسب پلیس آلمان علیه گروههای اقلیتی
خبرگزاری میزان – اخیرا دادگاه عالی حقوق بشر اروپا اعلام کرد که آلمان با انکار تحقیقات مستقل و مؤثر در مورد اقدامات نژادپرستانه توسط افسران پلیس، کنوانسیون اروپایی حقوق بشر را نقض کرده است.
به گزارش «آناتولی»، این حکم پس از آن صادر شد که یک تبعه آلمانی هندیالاصل، که قربانی تبعیض نژادی در این کشور شده بود، پرونده خود را به دادگاه حقوق بشر اروپا برد.
دادگاه حقوق بشر اروپا به اتفاق آرا حکم داد که حقوق این شهروند و دخترش در زمینه عدم تبعیض نقض شده است، زیرا آنها از رفتارهای نژادپرستانه پلیس آلمان در طول سفرشان در قطار شکایت داشتند، اما مقامات آلمان هرگونه تحقیق مستقل در مورد این اتهامات را رد کردند.
به گفته کارشناسان، خشونت پلیس یک مشکل جدی در آلمان بوده، اما بسیاری از موارد گزارش نشده یا به درستی بررسی یا به مجازات ختم نمیشوند.
آمارهای رسمی که سالانه توسط اداره پلیس جنایی فدرال (BKA) منتشر میشود، تنها اطلاعات محدودی را ارائه میدهد. در حال حاضر برآورد میشود که سالانه هزار و 500 تا دو هزار مورد خشونت پلیس در این کشور وجود دارد.
با این حال، طبق تحقیقات اخیر انجام شده توسط نهادهای مستقل، تعداد موارد گزارش نشده احتمالا بسیار بیشتر است و میتواند حتی پنج برابر بیشتر از آمار رسمی باشد.
به گفته کارشناسان، در اغلب موارد قربانی در موقعیتی قرار میگیرد که عملا امکان ندارد که علیه افسران پلیس طرح اتهام کند؛ مهاجران، پناهندگان و سیاهپوستان اغلب به طور نامتناسبی تحت تأثیر خشونت پلیس آلمان قرار میگیرند.
- بیشتر بخوانید:
- ثبت بیش از ۶۰۰ مورد جنایت مرتبط با اسلام هراسی در آلمان
- روایت محقق سازمان ملل درباره نژادپرستی در آلمان، انگلیس و فرانسه
«بیپلاب باسو»، یکی از بنیانگذاران «کمپین برای قربانیان خشونت نژادپرستانه پلیس» (KOP)، میگوید که دادستانهای آلمان در مواجهه با قربانیان خشونت پلیس، از عملکرد افسران حمایت میکنند و این نگرش برای بسیاری از مردم یک عامل دلسرد کننده بوده است.
بسیاری از قربانیان اکنون به همین دلیل نسبت به سیستم قضایی این کشور بیاعتماد هستند.
به گفته وی، «تعداد بسیار کمی از مهاجران و اعضای جامعه سیاهپوست به پلیس و سیستم عدالت کیفری آلمان اعتماد دارند که اگر پروندههایی را علیه پلیس ثبت کنند، میتوانند هر کاری انجام دهند یا نتیجه مثبتی حاصل شود.»؛ «نژادپرستی ساختاری» در داخل اداره پلیس و در سیستم عدالت کیفری این کشور به شدت گسترده است.
«باسو» همچنین از دولت آلمان به دلیل عدم اتخاذ تدابیر جدی برای رسیدگی به معضل خشونت پلیس در این کشور انتقاد کرده است.
انتهای پیام/