ادامه اقدامات خشونتبار پلیس هند علیه مسلمانان
خبرگزاری میزان – اخیرا ویدئویی از اقدام پلیس هند مبنی بر شلاق زدن مسلمانان در ایالت «گجرات» منتشر شد.
این ویدئو چند مرد مسلمان را در حالی که به میلهای بسته شدهاند نشان میدهد و پلیس در حال ضرب و شتم آنهاست.
پلیس هند به بهانه پرتاب سنگ به یک مراسم هندوها از سوی این افراد، آنها را ضرب و شتم میکند و بعد از ضرب و شتم از آنها خواسته تا از جمعیت هندوها عذرخواهی کنند.
عفو بینالملل با انتشار پیامی در توییتر خود این اقدام را نقض حقوق بشر توصیف کرده و نوشت: استفاده پلیس «گجرات» از ابزارهای ضربتی برای ضرب و شتم مردان مسلمانی که توسط خود پلیس به میله بسته شده بودند، نقض جدی حقوق بشر و نشاندهنده بیاحترامی کامل پلیس به حاکمیت قانون است.
به گزارش «الجزیره»، گجرات یکی از ایالتهای هند است که طی سالهای اخیر شاهد بیشترین درگیری میان هندوها و مسلمانان بوده است؛ درگیریهای سال 2002 در این ایالت باعث کشته شدن بیش از دو هزار نفر شد که بیشتر آنها مسلمان بودند.
تنشهای مذهبی در هند از زمان به قدرت رسیدن حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) و نخست وزیری «نارندرا مودی» در این کشور در سال 2014 تشدید شده است.
- بیشتر بخوانید:
- وضعیت مسلمانان هند/از پنهان کردن هویت تا سهم بالا از جمعیت زندانیان
- ناکامی دادگاه هند برای یافتن مدارک اتهامی علیه خبرنگار مسلمان
حزب بهاراتیا جاناتا بیش از 25 سال است که بر «گجرات» حکومت میکند و انتخابات بعدی ایالتی در دسامبر برگزار میشود.
«عمران خداوالا»، یک قانونگذار ایالتی متعلق به حزب مخالف کنگره، به الجزیره میگوید که BJP عمدا در آستانه انتخابات ایالتی تنشهای مذهبی ایجاد میکند و افسران دخیل در شلاق زدن مسلمانان باید پاسخگو باشند؛ باید تحقیقات در مورد این حادثه انجام شود.
هر روز، شواهد بیشتری از افراطگرایی علیه مسلمانان وجود دارد؛ شلاق زدن و خشونت توسط پلیس رایج شده است. خشونت هدفمند علیه مسلمانان به عنوان «عدالت» تلقی میشود.
پلیس هند در موضوع شلاق زدن مسلمانان در مقابل جمعیت دخالت دارد و خانههای مسلمانان را با بولدوزر تخریب میکند که این اقدامات کاملا غیرقانونی است.
هند دیگر کشوری نیست که قانون آن را اداره کند؛ اکنون کشوری است که توسط اراذل خیابانی مرتبط با ایدئولوژی «هندوتوا» اداره میشود.
در حال حاضر پلیس هند به طور یکجانبه در راستای منافع هندوها عمل میکند و مسلمانان نمیتوانند انتظار عدالت را در این کشور داشته باشند.
انتهای پیام/