ایرج محمدی با دو مجموعه در رسانه ملی/آرماندو و دلدادگان از امشب روی آنتن میروند
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، رسانه ملی طی چند سال گذشته به رشد بسیار مثبتی در ساخت سریالهای موفق تلویزیونی دست یافته است که پیشرفت چشم گیر این روند را نیز در ماه مبارک رمضان ۹۷ به خوبی و با استناد به نظرسنجی رسمی که از سوی رسانه ملی در خصوص مخاطبان زیاد این مجموعهها اعلام شد دیدیم.
سپس با پخش مجموعه تلویزیونی پدر و استقبال بیسابقه مخاطبان از این مجموعه و شکستن رکورد تماشاچی سریال پایتخت که پر مخاطب ترین مجموعه رسانه ملی طی سالهای گذشته است می توان گفت پیشرفت رسانه ملی در تولید آثار غیر مناسبتی و با کیفیت چشم گیر بوده است.
در نظرسنجیها سریال "بچه مهندس" نیز که با پخش رمضانی توانست مخاطبان زیادی را به خود جذب کند، ۸۴۸۱ نفر شرکت کرده اند که ۷۴ درصد آنها رضایت کامل را از این مجموعه داشتهاند.
آثار دیگری چون کوبار، بخش قلب، هست و نیست، تعطیلات رویایی و سایه بان نیز تا پایان پخش خود ۲۱۲۲، ۲۵۷۸، ۳۷۲۶، ۴۴۷۲ و ۸۳۱۷ شرکت کننده در نظرسنجی داشته اند.
این در حالی است که سریال تلویزیونی پدر تنها کمتر از ۱۵ قسمت از آن روی آنتن رفته با آمار بیش از ۲۴ هزار و ۶۰۰ نفری روبرو هستیم که تاکنون ۸۲ درصدشان سریال را عالی و ۱۰ درصد سریال را خوب ارزیابی کردهاند.
***مردم از قسمت ۱۸ به بعد سريال پدر بیشتر غافلگیر میشوند
ریحانه پارسا بازیگر اصلی سریال پدر در خصوص ویژگی هایی که موجب موفقیت سریال پدر شده در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی گفته است:
میزان: تا امروز استقبال مخاطبان و بازخوردها نسبت به سریال پدر چگونه بوده است؟
پارسا: پیام هایی که دریافت کردهام مثبت بوده، کسانی هم که حتی تیزر کار را در ابتدا دیدند دوست داشتند. فرم قصه سریال "پدر" به گونه ای است که در قسمت ابتدایی سریال آخر آن مشخص است اما با سیر روند داستان که قسمت به قسمت طی میشود، مخاطبان با سوالات و جذابیت هایی احاطه می شوند که باعث دنبال کردن آنها برای رسیدن به جوابهایشان است.
میزان: روند تولید هر سریالی ممکن است سختیهای خود را داشته باشد اما معمولا سریالهای مناسبتی به دلیل رساندن اثر به زمان پخش، کار و سختی بیشتری را در تولید و برای عوامل به همراه دارد. یکی از این سریالها که قرار بود مناسبتی باشد و تا دقیقه پایانی قبل از ماه مبارک رمضان قرار بود در این ماه پخش شود سریال پدر بود اما این اتفاق نیفتاد. از سختی هایی که در زمان تولید سریال با آن روبرو بودید برایمان بگویید.
پارسا: سریال پدر قرار بود در ماه مبارک رمضان پخش شود، بنابراین به شکل سخت و طاقت فرسا کار می کردیم یعنی روزی ۱۸ ساعت فیلمبرداری انجام میشد برای این که سریال را به ماه رمضان برسانیم، این روند تا دو روز قبل از ماه رمضان ادامه داشت. شرایط سخت فیلمبرداری برای عوامل به دلیل این که تجربه کار در گذشته را داشتند عادت بود اما برای من که اولین تجربه بازیگری ام بود استرس زا و سخت بود. در چنین شرایطی اما همه عوامل دلسوزانه و گرم و صمیمی در کنار هم کار میکردند. یعنی خستگی وجود داشت اما به دلیل انرژی جمع همه حال خوبی داشتند.
در کنار این مسئله حضور کارگردان و تهیه کننده ای مثل بهرنگ توفیقی و حامد عنقا نیز سر صحنه در رفت و آمد بودند و مثل یک استاد به عوامل کمک می کردند، آن قدر خوب مدیریت داشتند که به من با سن و سال کمم چگونه کار کردن را یاد به خوبی یاد دادند.
برای مشاهده متن کامل گفت و گوی تفصیلی میزان با ریحانه پارسا اینجا کلیک کنید.
اما حالا با نزدیک شدن به نیمه تابستان ۹۷ رسانه ملی در کنار پخش مجموعههای دیگر از امشب دو مجموعه تلویزیونی جدید را در کنداکتور شبکههای سیما قرار داده است.
***سریال تلویزیونی آرماند از شبکه یک سیما
مجموعه تلویزیونی "آرماندو" به کارگردانی احسان عبدی پور، از شنبه ۱۳ مرداد، تقدیم مخاطبان شبکه یک سیما خواهد شد.
"آرماندو" در ۱۷ قسمت ۴۵ دقیقهای به قلم امیرطاهری، عباس نعمتی و صادق خوشحال نگارش شده است.
این مجموعه ژانری کمدی دارد و درباره آرمان پسر خوش دل و مهربانی است که تلاش میکند مشکلات خواهر و فرزندان خواهرش را برطرف کند که در این مسیر درگیر موقعیتهای جذابی میشود.
حمید آذرنگ، مرجانه گلچین، سحر ولدبیگی، الیکا عبدالرزاقی، محمدرضا هدایتی، علیرضا استادی، علی مسعودی، علی اوجی، فریباطالبی، مجید پتکی، شهربانو موسوی و سیامک مردانه از جمله بازیگران این سریال هستند.
تهیه کننده طنز "آرماندو" ایرج محمدی، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان سیامک مردانه، منشی صحنه گل کوشان، مدیرتولید اصلان مرتضایی، مدیر تصویربرداری علیرضا رجایی مقدم، مدیر صدابرداری محمد شیوندی، تدوینگر امین عابدی، طراحی چهره پردازی محسن دارسنج، طراح صحنه سهیل میرسپاسی و طراح لباس آن سیما بابایی است.
مجموعه تلویزیونی "آرماندو" کاری از مرکز سیما فیلم است که از ۱۳ مرداد، هر شب به غیر از پنجشنبه ها، ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.
***سریال تلویزیونی دلدادگان از شبکه سه سیما
پخش مجموعه تلویزیونی "دلدادگان" به کارگردانی منوچهر هادی، شنبه ۱۳ مرداد، از شبکه سه سیما آغاز میشود.
"دلدادگان" به تهیه کنندگی ایرج محمدی، در ۶۰ قسمت ۴۵ دقیقه ای، به قلم مهدی محمد نژادیان و بابک کایدان نگارش شده است.
حمید گودرزی، آرش مجیدی، لیندا کیانی، مهدی صبائی، افسانه ناصری، سمیرا حسنپور، سیروس همتی، پانتهآ بهرام، مسعود رایگان، مهرانه مهین ترابی و شاهرخ استخری، سیامک صفاریان، ملیکا شریفینیا و مسعود دلخواه در این سریال ایفای نقش میکنند.
مجموعه تلویزیونی "دلدادگان" در دو فصل گذشته و حال، داستان رویارویی دو خانواده را نشان میدهد که قربانیانش، فرزندان آن خانوادهها هستند. آدمهای این قصه زندگی محلی و همسایگی کنار هم دارند و بحث مبارزه با اعتیاد و فساد اقتصادی هم از رگههای داستان است.
سریال "دلدادگان" از شنبه ۱۳ مرداد، هر شب به جز پنجشنبه و جمعه، ساعت ۲۱:۰۰، پخش خواهد شد و باز پخش این مجموعه تلویزیونی ۱:۰۰ بامداد، ۹:۳۰ صبح و ۱۵:۰۰ بعد از ظهر روز بعد خواهد بود.
*** دو مجموعه تلویزیونی جدید با یک تهیه کننده
نکته قابل توجه در مورد این دو مجموعه تلویزیونی این است که تهیهکنندگی هر دو این مجموعهها را ایرج محمدی از تهیه کنندگان با سابقه رسانه ملی در تولید آثار موفق بر عهده دارد.
***ایرج محمدی: دلدادگان روایتی عاشقانه در سالهای دفاع مقدس
ایرج محمدی تهیه کننده با سابقه تلویزیون در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، از مراحل ساخت و دلایل تغییر نام این مجموعه گفت: دلدادگان در ۶۰ قسمت تولیدشده است و دوبازه زمانی گذشته و حال را روایت میکند. در ۲۵ قسمت اول با قهرمانان قصه و گرههایی که در زندگیشان است آشنا میشویم، سپس برای ۱۵ قسمت به گذشته آدمهای مجموعه وارد میشویم و ریشه مشکلات امروز را در سالهای پیش جستجو میکنیم. مجددا از قسمت ۴۱ به زمان حال بازمی گردیم، زندگی امروز قهرمانان را مرور میکنیم.
تهیه کننده "قصههای تا به تا" این روش داستان سرایی را کاری جدید در تلویزیون دانسته و اضافه میکند: تلاش کردیم روش نویی را در داستان گویی دنبال کنیم به همین دلیل در هر قصه با گرههایی از زندگی قهرمانان آشنا میشویم که ریشه در گذشته آدمها و زندگی خانوادگیشان دارد. در روشهای معمول در هرقسمت رفت و برگشتی به گذشته وجود دارد، ولی در "دلدادگان" ۱۵ قسمت میانی مسیر زندگی گذشته قهرمانان داستان را روایت میکند.
برای مشاهده متن کامل گفت و گو با ایرج محمدی اینجا کلیک کنید.