آرد‌های سفید فاقد سبوس هستند/ استاندارد سبوس در آرد باید بازنگری شود

16:05 - 19 خرداد 1397
کد خبر: ۴۲۵۷۹۳
دسته بندی: جامعه ، عمومی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه میزان سبوس در آرد‌ها باید مورد بازنگری قرار گیرد، گفت: با سبوس گیری بیشتر، آرد‌ها سفیدتر شده و این اقدام می‌تواند به مشکلاتی مانند اضافه وزن و بیماری‌های قلبی دامن بزند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *