مواد قندی مناسب افطار
مصرف ماده قندی سادهای را چایی شیرین سبب میشود که در بدن انسولین کاذب ایجاد و فرد دچار افزایش سریع قند خون شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، افراد در طول ماه رمضان به دلیل کاهش قند خون در وعده افطار میبایست از مواد قندی مانند خرما، عسل، غلات، شیر کمچرب و خوراکهای ساده از قبیل عدسی وحلیمهای سبک و سوپ جو استفاده کنند.
افراد بلافاصله بعد از افطار دچار ضعف و ناتوانی میشوند و ضعف کاذب در بدن افراد روزهدار ایجاد میشود که علتش افت قند است.
پس با مصرف این گروه از مواد غذایی روزهداران میتوانند توان جسمانی خویش را افزایش دهند.
لازم به ذکر است، مصرف ماده قندی سادهای را چایی شیرین سبب میشود که در بدن انسولین کاذب ایجاد و فرد دچار افزایش سریع قند خون شود.
منبع: دکتر سلام
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *