حضور ۶ مهمان ویژه دیگر در جشنواره جهانی فیلم فجر

9:22 - 31 فروردين 1397
کد خبر: ۴۱۲۵۹۴
۶ مهمان دیگر به مجموعه مهمانان ویژه‌ای که برای حضور در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به ایران می‌آیند، اضافه شدند.

به گزارش گروه فرهنگی به نقل از ستاد خبری سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر، استلا کالتسو طراح صحنه، فیلیپ راس فیلمبردار، آیدا بگیچ فیلمساز، ایزابل جیوردانو مدیر فعلی یونی‌فرانس و روزنامه‌نگار سابق، روبرتو پرپینانی تدوینگر و آنا هنکل-دونرسمارک برنامه‌ریز جشنواره‌های سینمایی از دیگر سینماگرانی هستند که حضورشان در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر قطعی شده است.

جشنواره جهانی فیلم فجر امسال میزبان سینماگران مختلفی از اقصی نقاط جهان خواهد بود که تاکنون حضور افرادی چون نیکولا پیووانی آهنگساز، فرانکو نرو بازیگر ایتالیایی، رشید مشهراوی کارگردان فلسطینی، ریتی پان کارگردان کامبوجی، محمد الدراجی کارگردان عراقی، یورن دانر منتقد، تهیه‌کننده و بازبگر فنلاندی، زینب اوزباتور آتاکان تهیه‌کننده ترکیه‌ای، لری اسمیت فیلمبردار بریتانیایی، توماس ماخ فیلمبردار آلمانی، کارن شاخنازاروف کارگردان روسی، اولیویه مگاتون فیلمساز فرانسوی، الیور استون فیلساز آمریکایی، ژان پی‌یر لئو بازیگر فرانسوی اطلاع رسانی‌ شده بود و به تازگی افراد دیگری چون استلا کالتسو طراح صحنه، فیلیپ راس فیلمبردار، آیدا بگیچ فیلمساز، ایزابل جیوردانو مدیر فعلی یونی‌فرانس و روزنامه‌نگار سابق، روبرتو پرپینانی تدوینگر و آنا هنکل-دونرسمارک برنامه‌ریز جشنواره‌های سینمایی قطعی شده است.

آیدا بگیچ در رشته کارگردانی از آکادمی هنرهای نمایشی سارایوو فارغ‌التحصیل شده است. «اولین تجربه مرگ» پروژه فارغ‌التحصیلی او بود که در بخش سینه‌فونداسیون جشنواره فیلم کن پذیرفته شد و اولین فیلم بلندش «برف» جایزه بزرگ دو هفته منتقدان کن ۲۰۰۸ و ۳۰ جایزه دیگر در جشنواره‌های بین‌المللی سراسر جهان را به دست آورد.

دومین فیلم بلندش «بچه‌های سارایوو» بود که در بخش نوعی نگاه جشنواره فیلم کن ۲۰۱۲ موفق به دریافت تقدیر ویژه هیات داوران شد. همچنین فیلم کوتاه «آلبوم» با فیلمنامه و کارگردانی بگیچ به‌عنوان بخشی از مجموعه «پل‌های سارایوو» در بخش نمایش ویژه جشنواره فیلم کن اکران شد.

«هرگز ترکم نکن» سومین فیلم بلند او که به کودکان یتیم سوری می‌پردازد در بسیاری از جشنواره‌های بین‌المللی به نمایش درآمده است.

فیلیپ راس فیلمبردار و مدرس است که در حوزه فیلمبرداری روی دست تخصص دارد. او به سیستم‌های فیلمبرداری دیجیتال و مراحل پست پروداکشن مربوط به آن تسلط کامل دارد و به مدت پنج سال و نیم در پروژه «اقیانوس»، مستندی به کارگردانی ژاک پرن و ژاک کلوزو مدیر تصویربرداری دیجیتال بود.

در پروژه مستند «خانه» به کارگردانی یان آرتوس برتراند نیز به مدت یک سال و نیم مدیر فیلمبرداری بود و در این مدت تمام تصاویر را از داخل هلی‌کوپتر ضبط کرد. از تازه‌ترین فعالیت‌های فیلیپ راس می‌توان به برگزاری توری در اروپا اشاره کرد که طی آن به ۱۷ پایتخت سفر کرد و مجموعه‌ای از چهار دموی کوتاه فیلم به نام «سه‌گانه ربات» را نمایش داد که با همکاری دیج‌ایمیج و اچ‌دی‌سیستمز با سرمایه‌گذاری لیشا و سونی با فرمت k4 فیلمبرداری شده بود.

استلا کالتسو کارگردان هنری، نورپرداز و طراح صحنه شناخته‌شده یونان به شمار می‌رود.

در کارنامه حرفه‌ای او همکاری با کارگردان‌هایی مانند آرناود برنارد، رناتو زانلا، جورج پترو، یانیس هووارداس، پیتر تیبوریس، نیکو ماستوراکیس و ماریانا کالباری دیده می‌شود. او در سینما تاکنون کارگردان هنری سه فیلم بلند «طعم قرن‌ها» ساخته زاکو سامولاداس، «دانش‌آموزان» ساخته جیورجوس باکولاس و «نامرئی» به کارگردانی دیمیتری آتانیتیس بوده است.

«نامرئی» مهم‌ترین فیلم اوست که توانسته 15 جایزه از جشنواره‌های سراسر دنیا را از آن خود کند.

ایزابل جیوردانو مدیر فعلی یونی‌فرانس با سابقه فعالیت طولانی در مطبوعات، تلویزیون و روزنامه‌نگاری رادیویی است. او طی دو دهه گذشته میزبان برنامه‌های مستقل در شبکه‌های کابلی و اینترنتی تلویزیونی در فرانسه بوده است و برنامه‌‌های صبحگاهی رادیویی خود را در فرانس اینتر اجرا می‌کند. او پایه‌گذار انجمن Cinema pour Tous در سال 2006 است که نمایش‌های متعدد و جلسات نقد سینمایی را برای مردم محروم برگزار می‌کند. وی در سال 2013 نشان شوالیه لژیون دونور دریافت کرد.

روبرتو پرپینانی در سال ۱۹۶۲ با تدوین فیلم «در سرزمین دن کیشوت» اورسن ولز پا به دنیای سینما گذاشت و پس از آن یک بار دیگر با ولز برای فیلم «محاکمه» به‌عنوان تدوینگر همکاری کرد. او سال بعد با برناردو برتولوچی آشنا شد و همکاری‌شان از سال 1963 تا 1970 ادامه داشت. روبرتو پریینانیِ ایتالیایی در سال 1968 همکاری خود را با پائولو و ویتوریو تاویانی آغاز کرد و حاصل این دوران تدوین 18 اثر بود.

روبرتو پرپینانی به‌عنوان تدوینگر جوایز زیادی برده است،از جمله این جوایز می توان به جایزه دیوید دی دوناتلو در سال 1983 برای تدوین فیلم «شب سن لورنزو» به کارگردانی برادران تاویانی، جایزه دیوید دی دوناتلو و جایزه تایم فور پیس برای فیلم «پستچی» به کارگردانی مایکل رادفورد در سال 1994 اشاره کرد. او همچنین برای فیلم «سزار باید بمیرد» به کارگردانی برادران تاویانی در سال 2012 نیز جایزه دیوید دی دوناتلو و روبان نقره‌ای ایتالیا را دریافت کرده است.

آنا هنکل-دونرسمارک تاکنون عضو هیات داوران جشنواره فیلم کوتاه ساگونه کانادا 2018، نوردیسک پانوراما 2017، جشنواره فیلم کوتاه تهران 2016، جایزه اشپیلمن 2014-2013، کورتاس ویلا دوکونده 2014، جشنواره فیلم میلان 2013، جشنواره فیلم درسدن 2011، جشنواره آختونگ برلین 2008، جشنواره فیلم دانشجویی ززوشته پوتسدام 1999 بوده است.

او همچنین عضو تیم مدیریتی بخش فیلم کوتاه جشنواره برلین، جشنواره ویدیو و فیلم مستند کاسل بوده و مسئولیت هماهنگی جلسات پرسش و پاسخ هنرمندان بخش فیلم کوتاه جشنواره برلین، جشنواره انیمیشن اشتوتگارت، پیکتوپلاسما و آرت پلاس را برعهده داشته است.

آدرس سایت رسمی جشنواره Fajriff.com و پست الکترونیکی جشنواره Info@Fajriff.com است.سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۹ تا ۲۷ آوریل ۲۰۱۸  (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷) به دبیری سیدرضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *