ماجرای عجیب بازیگر شدن محمدرضا گلزار/حضور الیور استون در جشنواره جهانی فیلم فجر+عکس
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیست و دومین روز از فروردین ماه 97 با اخبار و حاشیه های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهم ترین آنها می توان به اشاره شایان افکاری نویسنده و کارگردان تئاتر به چگونه بازیگر شدن محمدرضا گلزار اشاره کرد.
برگزاری نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر با حضور رضا میرکریمی دبیر این دوره در پردیس سینمایی چارسو دیگر خبر در حوزه سینما بود. این جشنواره دوازدهم اردیبهشت ماه کار خود را آغاز خواهد کرد.
جشنواره تئاتر فجر یا یک شوخی ۱۰ روزه/محمدرضا گلزار یکشبه معروف شد
شایان افکاری نویسنده و کارگردان تئاتر در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، در خصوصیت جذابیتهایی بازیگری به عنوان یکی از رشتههای اصلی تئاتر گفت: بازیگری به معنای واقعی کلمه جذاب است. هر فردی وقتی وارد عرصه هنر می شود از نقطه ای به بعد عقل را کنار گذاشته و بیشتر به احساسات و درونیاتش اهمیت می دهد. نه در قبال جوانان بلکه در اکثریت هنرمندان پیشکسوت هم عقل نقش کمرنگ تری دارد.
وی در همین راستا ادامه داد: شما با یک نگاه کوچک متوجه می شوید که با سالها فعالیت در عرصه هنر شاید روزی به موفقیت برسید و در این راه از لحاظ مالی فشارهای زیادی را متحمل شوید، فشارهایی که شاید اگر هنرمند نمی شدید به هیچ وجه وجود نداشت. پس به همین دلیل می گویم کار عاقلانه ترک هنر است اما هنرمند به واسطه احساس قوی خود نمی تواند آن را ترک کند.
کارگردان نمایش "افسانههای خلیج" راه ورود به عرصه تئاتر و بازیگری را اینگونه توصیف کرد: رشته های هنری رشته هایی نیستند که بتوانید آنها را صرفاً در کتاب ها پیدا کنید. برای ورود به این عرصه باید شجاعانه فعالیت داشته باشید. تئاتر فعالیتی گروهی است و بسیار بودند انسانهای با استعدادی که به دلیل عدم تطابق با گروه به سرعت حذف شده اند.
وی افزود: اولین گام برای موفقیت در هنر نداشتن منیت است. به عنوان مثال چرا پژمان جمشیدی به این سرعت پیشرفت کرد؟ تنها دلیل این امر این بود که پژمان خودش را به همه و حتی منتقدانش ثابت کرد. منیت و غرور کاذب در تئاتر سرعت را از بین می برد.
برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.
رضایت سردار سلیمانی از محتوای سریال شهید حججی/آمادگی در تولید را مدیون همه نهادهای لشکری و کشوری هستیم
رسول صانعی نویسنده و کارگردان سریال شهید حججی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره آخرین روند طی شده این سریال تا امروز گفت: سریال شهید حججی به جهت حساسیت های بسیار بالا 10 بار بازنویسی شد. این حساسیت ها به چند جنبه بر می گردد. یک جنبه این است که چون شهید از شهدای معاصر است برای تخیل کردن کاملا دست نویسندگان بسته می شد و جنبه دوم این که به عنوان یک اسطوره در فرهنگ مقاومت و ملی معرفی شده بود که در نظر مقامات کشور این شهید اهمیت داشتند.
وی در همین راستا افزود: جنبه سوم خانواده شهید بودند که برای نشان دادن چهره شهید به شکل درست و قابل اعتنای آن بزرگوار حساسیت خاص خود را داشتند. در حال حاضر سریال شکل کامل و نهایی خود را پیدا کرد و به حسین کرمی ریاست سیما فیلم سپرده شد تا در مورد چند و چون و شکل گیری سریال آخرین اظهار نظرهایشان را دهند.
برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.
اکثر هنرمندان پیشکسوت درگیر بیماری هستند/بازیگران بیکار هیچ کدام نمیتوانند امرار معاش کنند
محمدعلی ساربان بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص فعالیت های اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر در خانه نشسته ام و هیچ کاری نیست که در آن به ایفای نقش بپردازم.
وی در همین راستا ادامه داد: من در این سن سرشار از انرژی هستم و با تمام وجود برای بازیگری آماده ام اما هنوز خبری نیست و هیچ پیشنهادی برای تئاتر و تصویر نشده است. البته در ماه اول سال معمولاً تولیدات کم بوده و پیشنهادات کمرنگ می شود.
بازیگر فیلم "راه آبی ابریشم" درباره دلیل کم کاری اکثر بازیگران با تجربه تاکید کرد: در کل تعداد بازیگر نسبت به قبل بسیار بیشتر شده و در عوض تولیدات خیلی کم شده است. تولیدات بلند و طولانی مدت می تواند بسیاری از بازیگران خوب ما را مشغول کند. در حال حاضر جمال شورجه برای ساخت فیلم جدید خود در قاهره مصر به سر می برد و مطمئنم بعد از بازگشت و شروع پروژه موسی (ع) بسیاری از بازیگران ما سر کار خواهند رفت.
وی درباره عدم حضور مستمر خود در سینما اضافه کرد: من آخرین بار در فیلم "هجوم" در گروه هنر و تجربه جلوی دوربین رفتم اما در کل بیشتر بازیگر تئاتر هستم. به طور کلی با اینکه اکثر آثار سینمایی من به خوبی دیده شده اما سینما به شدت درگیر سفارشها، میهمانی های شبانه و رابطه ها شده است. من اهل میهمانی شبانه نیستم که بخواهم از آن طریق نقش به دست بیاورم.
برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.
تهران در آستانه بزرگترین رویداد ادبی کشور/آماده سازی مصلی تهران برای میزبانی از نمایشگاه کتاب
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، تنها کمتر از بیست روز به برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران باقی مانده و مسئولین این نمایشگاه مشغول آماده سازی مصلای امام خمینی (ره) تهران برای میزبانی از بزرگترین رویداد ادبی کشور هستند.
این نمایشگاه نسبت به دو دوره گذشته تغییرات فراوانی داشته که از جمله مهم ترین آنها می توان به تغییر محل برگزاری نمایشگاه از شهر آفتاب به مصلی تهران اشاره کرد. برگزاری دوره های پیشین نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب مشکلات و انتقادات فراوانی را به همراه داشت.
بازگشت سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب به مصلی تهران برای اکثریت علاقه مندان به عرصه کتاب خبری خوب محسوب می شود. فارغ از مساحت در نظر گرفته شده برای نمایشگاه کتاب، نزدیکی بیشتر و مرکزیت قرار گرفتن این نمایشگاه برای اکثر دوستداران ادب اتفاق ویژه ای است.
البته بازگشت نمایشگاه کتاب به مرکز شهر تهران دغدغه های ترافیکی خاص خود را نیز به وجود می آورد اما چندی پیش حسین صفری؛ مدیر اجرایی و رفاهی سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران از برگزاری جلسه مشترک با معاونت حمل و نقل و ترافیک تهران خبر داد. وی گفت: مقرر شده پایانه فعال اتوبوسرانی و تاکسیرانی در داخل مصلای برای رفاه حال بازدیدکنندگان ایجاد شود.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
رقابت تنگه ابوقریب در جشنواره جهانی فیلم فجر/مریلا زارعی داور جشنواره فجر شد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سی و ششمین نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر امروز با حضور رضا میرکریمی دبیر جشنواره، اهالی رسانه و خبرنگاران در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.
نشست با نمایش و رونمایی از پوسترهای بخش های مختلف از جمله جام جهان نما، بازسازی کلاسیک ها، دارالفنون، جشنواره جشنواره ها، سینمای ایتالیا، مروری بر سینمای گرجستان، بازار، زیتون های زخمی و ... آغاز شد.
در ابتدای این نشست سیدرضا میرکریمی دبیر این جشنواره ضمن خوشامدگویی به خبرنگاران و اصحاب رسانه بیان کرد: به همکارانم بابت کار مستمری که انجام دادند خسته نباشید می گویم و پیشاپیش عید مبعث را تبریک می گویم. جشنواره امسال به حق یکی از قدیمی ترین جشنواره های قاره کهن امسال سی و ششمیم دوره خود و چهارمین دوره استقلال خود از جشنواره ملی را تجربه می کند.
وی افزود: برای این جداسازی کار کارشناسانه زیادی انجام شد و از سعی بر این بود از اتلاف هزینه جلوگیری شود.
میرکریمی: هزینه تبلیغات ما برای شناساندن یک جای حرفه ای برای قرارهای حرفه ای سینماگران جهان خیلی پایین آمده است زیرا سینماگران خودشان در سال های اخیر مبلغ ما شده اند.
وی افزود: این افتخاری است که با تلاش و دلسوزی همه کسانی که جشنواره جهانی فیلم فجر برایشان مهم بوده است محقق شده است.
دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر تاکید کرد: امسال مهمانان مهمی در جشنواره داریم و از بیش از 50 کشور جهان فیلم انتخاب و پخش کردن کار ساده ای نیست و آنهایی که جشنواره برگزار کرده اند می دانند که چه کار سنگینی است.
میرکریمی با اشاره به اهمیت داشتن دبیرخانه دایمی در طول سال عنوان کرد: ما سعی کردیم در طول فعالیت خود را دنبال کنیم و دایمی بودن دبیرخانه کمک زیادی به رسیدن به نظم کرد.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.