ورود کتاب قاچاق به بازار ویران کننده است/خانوادهها به جای فضای مجازی کودکان را با کتاب آشنا کنند
مدیر امور محتوایی انتشارات جمکران گفت: در این آشفته بازار وجود کتابهای ضاله و قاچاق، خانواده ها برای انتخاب کتاب مناسب دچار سردرگمی میکند.
خبرگزاری میزان -
حجت السلام امیر صمدی مدیر امور محتوایی انتشارات جمکران در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص تهاجم فرهنگی و قاچاق در بخش نشر و چاپ را یکی از دلایل اقبال کم خانواده ها به کتاب خوانی دانست و گفت: متاسفانه این روزها کتاب های سطحی با تیراژ بالا منتشر می شوند. انتشار کتاب با مضامین غربی یکی دیگر از مشکلات بسیار آزار دهنده در مقوله چاپ و نشر بوده که اعتماد را از خانوادهها سلب کرده است.
وی چاپ کتب قاچاق را ویرانگر توصیف کرده و افزود: در این آشفته بازار وجود کتابهای ضاله و قاچاق، خانواده ها برای انتخاب کتاب مناسب دچار سردرگمی میکند.
این فعال عرصه کتاب در همین راستا ادامه داد: به عنوان مثال فردی کتابی را با بهایی بالا خریداری کرده و بعد از چند ساعت یا روز مطالعه میبیند هیچ ارزشی برای او نداشته و چیزی به دانش وی اضافه نکرده است بلکه وی را به راهی نادرست هدایت میکند.
مدیر امور محتوایی انتشارات جمکران در همین راستا ادامه داد: همین عامل خوانندگان کتاب را به عرصه نشر بیاعتماد کرده و باید هرچه سریعتر و تا قبل از اینکه سرانه مطالعه پایینتر از وضع فعلی برسد به این وضع رسیدگی شود. باید نظارت بر چاپ کتاب بالا رفته و نگذاریم هر کتابی چاپ شود. حتی در حوزه کتابهای دینی هم باید نظارت شود تا مبادا در کتابی تصویر غلطی از دین ارائه شود. در حوزه کتابهای دینی باید آثاری فاخر به جامعه ارائه دهیم تا آنها با رغبت به سمت آثار مذهبی بیایند.
وی خانواده را یکی از اصول اساسی در ایجاد فرهنگ مطالعه دانست و خاطرنشان کرد: خانوادهها یکی از ارکان اصلی و اساسی در ایجاد فرهنگ کتاب و کتابخوانی هستند. خانوادهها باید به جای رجوع به فضاهای مجازی و یا رسانههای دیگر، کودکان خود را به مطالعه کتابهای خوب داخلی تشویق کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *