نگارش زندگینامه شهدا آثار و برکات تضمین شدهای برای جامعه دارد
به گزارش گروه فرهنگی به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی، در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید حسن باقری در گفتوگو با پایگاه خبری حوزه هنری درباره ویژگیهای شخصیت شهید حسن باقری گفت: امروز مردم و جوانان ما بیش از هر زمان دیگری نیاز دارند که شهید حسن باقری و امثال او را بشناسند. در واقع در زمانی که ما زندگی میکنیم جوانان بسیاری مانند شهید باقری وجود دارند. شناخت رهبران انقلاب سبب شد آن زمان این جوانان فرصتی پیدا کنند و استعدادشان شکوفا شود.
وی ادامه داد: حضرت امام خمینی(ره) به نحوی به جوانان اعتماد داشتند که سبب شد آنان بیش از پیش شناخته شوند و استعدادهای آنها در کنار روحیه سلحشوری، رشادت، ایثار و ایمان شکوفا شود. اگر در مورد حسن باقری چنین سلحشوریهایی را میشنویم به برکت همان اعتماد کردنها و میدان دادنها است.
رئیس حوزه هنری تاکید کرد: وقتی به جوانان اعتماد کنیم، آنها نیز با اعتماد به نفس بالا وارد میدان میشوند و اینچنین شد که در جنگ تحمیلی، از بنبستی که همه هستی ایران را تهدید میکرد با پیروزی بیرون آمدیم.
محسن مومنی شریف درباره تاثیر نگارش کتابهایی چون «ملاقات در فکه» برای نسلهای بعد نیز گفت: فطرت انسان نسبت به حقیقت و چیزی که رنگ خدایی دارد کشش دارد و قطعا چنین آثاری ماندگار است. تضمین خدایی است که چنین آثاری اگر توسط مخاطبین خوانده شود آثار و برکاتش نمایان خواهد و قطعا بر حال و هوای جامعه اثرگذار خواهد بود.
مومنی شریف درباره رونمایی کتاب «ملاقات در فکه» نیز گفت: کتابی که امروز در این مراسم رونمایی شد با ثمره تلاشهای شبانه روزی برادر ارجمند سعید علامیان بود که باید طی یک مراسم دیگری حق آن ادا شود.
کتاب «ملاقات در فکه»، شامل زندگینامه شهید حسن باقری به کوشش سعید علامیان منتشر شد. علامیان درباره چگونگی نگارش و روش کارش در این اثر مینویسد: تابستان 1386 مؤسسه شهید حسن باقری از نگارنده دعوت کرد تا پژوهش در زندگی و تدوین مجموعه خاطرات حسن باقری را بهعهده بگیرم.
این کار تا اوایل سال 1394 ادامه داشت. سردار فتحالله جعفری، رئیس مؤسسه، در ابتدای کار، نوار مصاحبههایی را که در سالهای 1362، 1375 و 1383 با خانواده، دوستان، همکاران روزنامه و فرماندهان انجام شده بود در اختیارم گذاشت.