زبان گرافیک رایجترین زبان بینالمللی و قابل فهم در دنیای امروز است
به گزارش گروه فرهنگی به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، امید کردی یکی از برگزیدگان نمایشگاه بینالمللی پوستر «نسل کشی مذهبی در میانمار» درباره نحوه به نمایش درآمدن آثار در این نمایشگاه گفت: با اطلاع از کشتار مردم مظلوم میانمار به دست افراطیون بودایی چند پوستر طراحی کردم تا از طریق شهرداری یزد در سطح شهر به نمایش درآید که اتفاقا همین اثر «شرم نوبل» توسط شهرداری در یک بیلبورد بزرگ در مقابل مسجد جامع یزد که محل تردد جهانگردان و توریست های خارجی است، نصب شد. همچنین این اثر و چند اثر دیگری که با این موضوع طراحی کرده بودم را در گروه هنرمندان آیه که جمعی از هنرمندان با گرایشهای دینی در آن حضور دارند، منتشر کردم. بعد از آن بود که دوستی فراخوان نمایشگاه را برایم فرستاد و آثار را برای نمایشگاه ارسال کردم.
کردی درباره طراحی پوستر با موضوع کشتار مسلمانان میانمار توضیح داد و گفت: از بزرگان دین نقل شده است که اگر اتفاقی برای هر مسلمان و مظلومی در هرجای دنیا بیفتد، درصورتی که نسبت به آن ظلم بی تفاوت باشیم، مسلمان نیستیم. از همین روست که تلاش کرده ام تا نسبت به همه مظالمی که برای افراد در هر گوشه از جهان اتفاق میافتد، با زبان هنر اقدامی انجام دهم و صدای اعتراض خود را به گوش مخاطبان برسانم.
این هنرمند جوان که غالبا آثار هنریاش را در فضای مجازی منتشر می کند و یا برخی از آثارش در فضاهای تبلیغاتی شهر یزد به نمایش درمیآید، درخصوص تأثیر خلق آثار هنری بر روی مخاطبان و جامعه و برپایی نمایشگاه های هنری با موضوعاتی همچون کشتار مسلمانان در میانمار گفت: اگر تا چند سال گذشته چند زبان همچون زبان انگلیسی به عنوان زبانهای بین المللی مطرح بودند، امروزه با پیشرفت و توسعه فناوری های ارتباطی و دسترسی افراد به پیام های تصویری و متنی از طریق اینترنت، به جرئت می توان گفت که زبان گرافیک به زبانی بین المللی و قابل فهم برای عموم مردم دنیا بدل شده است. هنرمندان با استفاده از تکنولوژیهای ارتباطی بهراحتی می توانند پیام و آثار هنری خود را به مخاطبان گسترده در سراسر دنیا منتقل کنند و این مزیتی است که هنرمندان از آن برای تأثیرگذاری بر مخاطبان خود بهره می برند.
وی پیرامون مشکلات پیش روی هنرمندان جوان یزد گفت: از جمله مشکلات عمده هنرمندان شهر ما عدم دسترسی به هنرمندان مطرح و اساتید مجرب است که این موضوع باعث می شود بعضا جوانان در دنیای خودساختهای قرار بگیرند که احساس کامل بودن کرده و از تلاش برای پیشرفت و ارتقای سطح کیفی در خلق آثارشان دست بردارند. وی از مسئولان نهادها و سازمان های هنری شهرش درخواست کرد تا با ایجاد کانون های هنر، زمینه را برای دور هم جمع شدن هنرمندان مستعد و جوان و استفاده از تجربیات اساتید و هنرمندان صاحبنام فراهم سازند تا امکان پیشرفت و تعالی ایشان به وجود آید.
امید کردی، هنرمند اهل بروجرد، چند سالی است که ساکن شهر یزد شده. این جوان 22 ساله کارشناس حسابداری است و فعالیت هنری خود را از زمان تحصیل در دبیرستان آغاز کرده و با مطالعات آزاد در حوزه طراحی و دیدن آثار متعدد بزرگان گرافیک، سعی کرده تا سطح کیفی آثار خود را ارتقا دهد. امید کردی که تمایلات هنری اش بیشتر به سمت موضوعات مذهبی و اجتماعی است، با اثر «شرم نوبل» موفق شد در بین 5 هنرمند برتر نمایشگاه پوستر «نسلکشی مذهبی در میانمار» قرار بگیرد.
نمايشگاه بينالمللي پوستر «نسلکشی مذهبی در ميانمار» با همکاری مرکز تجسمی حوزه هنری و انجمن تجسمی روایت فتح با منتخب آثاری از هنرمندان داخلی و خارجی از تاریخ 18 مهر تا 12 آبان در گالری ابوالفضل عالی و گالری خانه عکاسان حوزه هنری برگزار شد.