از راههای چگونه بازیگر شدن تا حاشیههای جشنواره تئاتر فجر/قدم به قدم با راهیان کربلا+عکس
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نهمین روز از آبان ماه 96 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه هنر و فرهنگ روبرو بود که از جمله مهم ترین آنها میتوان به نظرات چهار تن از بازیگران بزرگ سینما درباره چگونه بازیگر شدن اشاره کرد.
رضا کیانیان، علی نصیریان، سیامک صفری و فریده سپاه منصور هر یک به تنهایی از الگوهای اخلاقی یک بازیگر برای موفقیت در حرفه خود و همچنین محبوبیت در میان مردم گفتند.
عدم انتشار به موقع نتیجه بخش مرور جشنواره تئاتر فجر خبر دیگری بود که امروز منتشر شد. قرار بود تا دبیرخحانه جشنواره تا پایان مهر ماه نتیجه این بخش را اعلام کند اما هنوز خبری از نتایج نیست.
چگونه یک بازیگر مطرح در سینما شویم/بازیگری برای شهرتش خوب است یا پولدار شدن؟+عکس
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، این روزها با افزایش تعداد سینماها و همچنین تعداد بالای تولید آثار سینمایی در کشور، بسیاری از جوانان یکی از مقاصد و آرزوهای خود را بازیگری در عرصه سینما میدانند و برای رسیدن به این هدف راههای مختلفی را از جمله دانشگاه، کلاسهای آموزشی و فعالیت مستقل در عرصه بازیگری تجربه میکنند.
به گفته بسیاری از پیشکسوتان و اساتید دانشگاهی، هم اکنون تعداد فارغ التحصیلان نسبت به فضای بازیگری تعداد بسیار بیشتر بوده و صف طولانی از بازیگران جوان پشت درب بسته دفاتر سینمایی منتظر ایستاده اند.
از سویی ظهور و بروز پدیده تاسف برانگیزی همچون اسپانسر بازیگر باعث شده برخی بتوانند بدون داشتن مهارت و تلاش در این عرصه به سرعت وارد این وادی شوند. به گفته بسیاری از هنرمندان بازیگر سرمایه گزار یکی از معضلات جدی این سالهای سینمای ایران است.
بازیگری شغل کم دردسری نیست و به دور از سختیهای کاری و همین طور بیکاری در دوران دوری از سینما دغدغه های دیگری را نیز به همراه میآورد. در زمانه ای که از بین بازیگران بسیار زیاد سینمایی تنها اسامی محدودی در اکثر آثار شنیده می شود. هنر بازیگری هر روز به مشکلات بیشتری برخورد می کند.
در این میان مشکلات بازیگران پیشکسوت از جمله بیکاری، مشکل معیشت، افسردگی، خانه نشینی و بیماری اتفاق نگران کننده دیگری است که هنوز برنامه درستی برای مقابله با آن در نظر گرفته نشده است.
البته در این میان بازیگرانی هستند که به دور از تمامی حواشی موجود به کار خود مشغول بوده و به دور از نگاه صرفاً مالی به آثار همچنان گزیده کار در آثاری محدود و خاص بازی می کنند. تا علاوه بر حضور در صحنه و ارتباط با مخاطب شأن هنری خود را نیز حفظ کنند.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
عمود آخر و اشکی که با دیدن گنبد قمر بنی هاشم از چشمها جاری میشود/عشق به سالار شهیدان شیعه و سنی نمیشناسد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، هر ساله با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی عاشقان سیدالشهدا و دلسوختگان بین الحرمین با پای پیاده عزم سفری عاشقانه کرده و دل به جاده می سپارند تا در انتها با معشوق خود به دیدار بنشینند.
پیاده روی اربعین به عنوان عظیمترین راهپیمایی جهان اسلام هر ساله میهمان مذاهب و ادیان مختلف است و شیعه و سنی، مسیحی و کلیمی هر کدام به نیت و نذری پا در این راه دراز می گذارند. راهی که بی شک هر ساله پرشورتر از قبل میزبان مسافران دلداده خود است.
طاها فرد یکی از هنرمندان عرصه تئاتر کشور که به تازگی در نمایش "آخرین نبرد" طراحی صحنه را بر عهده داشته امسال برای دومین بار است که برای پیاده روی اربعین عزم سفر کرده و ره توشه حضور در راه عاشقان را برداشته است.
فرد در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص حضور دوباره خود در پیاده روی اربعین حسینی گفت: این دومین باری است که عزم حضور در پیاده روی اربعین را کرده ام و خوشبختانه امام حسین (ع) امسال هم برای زیارت مرا طلبیده است. سال پیش برای نخستین بار به این سفر رفتم و حقایقی را یافتم که تا به حال برایم ناشناخته بود.
وی در همین راستا ادامه داد: اولین بار شاید کنجکاوی حضور میلیونی بسیاری از شیعیان مرا به سوی این راه بزرگ کشاند. دوست داشتم از نزدیک این اتفاق را تجربه کنم اما بعد از حضور در پیادهروی اربعین فهمیدم که این رویداد بسیار بزرگتر از تصورات من بوده است. مردم از هر جای جهان در این پیاده روی حضور دارند و همین شور و شوق و عشق فراوان باعث شده تا یکپارچگی عظیمی میان راهیان کربلا ایجاد شود.
برای مشاهده ادامه این گفتوگو اینجا کلیک کنید.
برنا زمستان امسال روی آنتن میرود/دلتنگ سینما هستم اما کاری پیشنهاد نمیشود+ عکس
فریده سپاهمنصور بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص فعالیتهای خود در عرصه بازیگری طی سال 96 گفت: بیشتر تمرکز من طی سال 96 بر بازی در آثار تلویزیونی بود. تیر و مرداد امسال بازی در سریال "برنا" به کارگردانی "عباس رنجبر" را به پایان رساندم.
وی در همین راستا افزود: این سریال اثری مستند داستانی است که بازی من در آن به اتمام رسیده اما ساخت مجموعه همچنان ادامه دارد. با نظر به صحبتهایی که انجام شده به امید خدا سریال "برنا" زمستان امسال روی آنتن خواهد رفت.
بازیگر فیلم "میهمان مامان" در مورد سایر فعالیت های خود اذعان کرد: بعد از سریال برنا قرارداد بازی در سریال "هشتاد و هفت متر" به کارگردانی "کیانوش عیاری" را امضا کردم و هماکنون مشغول بازی در این مجموعه هستم.
وی درباره حضور خود در عرصه سینما تاکید کرد: سه سال مداوم است که هیچکس به من پیشنهاد بازی در سینما را نداده و جلوی دوربین نرفتهام. البته تینا پاکروان برای آخرین ساخته خود به من پیشنهاد داد که آن را هم به خاطر تداخل با سریال برنا نپذیرفتم.
بازیگر فیلم "قاعده بازی" کمکاری خود در سینما نسبت به سالهای دهه هشتاد را اینگونه توصیف کرد: کار خوب طی این سالها اصلاً پیشنهاد نشده و به اجبار سه سال از سینما فاصله گرفتهام. متاسفانه نقشهای خوبی به من پیشنهاد نشده و اگر نقشی بود به خاطر کهولت سن نمی توانستم به پروژه اضافه شوم زیرا به فرض مثال فیلمبرداری مرداد ماه بود و در آن گرما از من میخواستند به مناطق گرم اندیمشک بروم.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
نگاهی به روند برگزاری نمایشگاه مطبوعات در چند روز ابتدایی/حضور چهرههای فرهنگی در نمایشگاه کم است
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیست و سومین دوره نمایشگاه مطبوعات از جمعه پنجم آبان ماه در محل مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد و تا به امروز میزبان اصحاب رسانه، هنرمندان، مسئولین و عموم مردم بوده است.
روز اول نمایشگاه مطبوعات، حسین انتظامی و دیگر هیچ
مصلی امام خمینی (ره) از صبح روز جمعه پنجم آبان همزمان با آغاز بیست و سومین دوره نمایشگاه مطبوعات بیشتر جبنه آمادگی کامل رسانهها را داشت و سنگ محکی برای میزبانی مخاطبان و مسئولین در روزهای آینده بود.
در ساعات ابتدایی نمایشگاه بیست و سوم، حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد با حضور در شبستان مصلی امام خمینی ضمن خوشامدگویی، از غرفه رسانههای مختلف حاضر در نمایشگاه بازدید کرد. وی طی این بازدید با خبرنگاران به گفتوگو نشست و از حضور و فعالیت مستمر آنها در عرصه خبر قدردانی کرد.
غرفه انجمن روزنامه نگاران پیشکسوت هم که پیش از شروع نمایشگاه وعده حضور جدی در این دوره را داده بود، در اولین روز میزبان چند تن از روزنامه نگاران پیشکسوت بود و از غرفههایی به شمار میرفت که برنامه جدی تری را بری اولین روز بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات تدارک دیده بودند.
با توجه به همزمانی روز اول نمایشگاه با جمعه، هیچ یک از چهرههای شاخص سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی در نمایشگاه حضور پیدا نکردند.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
جشنواره تئاتر فجر یا ویترین ثروتمندان عرصه نمایش/علت تاخیر در اعلام اسامی بخش مرور جشنواره تئاتر فجر چیست؟
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر بهمن ماه هر سال برگزار میشود و به گفته بسیاری از هنرمندان این جشنواره ویترین هنرهای نمایشی ایران در طول یک سال فعالیت های تئاتری کشور است.
همواره نقد و نظرهایی نسبت به برگزاری این جشنواره بوده و هست. همچنان بعد از گذشت سی و پنج دوره هنوز هم این جشنواره نقایص فراوانی را به همراه دارد که از جمله مهم ترین آنها می توان به حضور آثار بین المللی اشاره کرد.
بخش عمده هزینه های جشنواره تئاتر فجر به دعوت و اجرای آثار خارجی تخصیص پیدا میکند و هر ساله گروههای مختلفی از جهان برای این رویداد بزرگ هنری دعوت می شوند اما هنوز نحوه انتخاب این آثار مورد سوال است.
اما مهم ترین نکته در این میان میتوان به نبود فراخوانی بین المللی برای جشنواره تئاتر فجر دانست. گروه های شرکت کننده در این جشنواره به طور معمول از طریق رابط های فرهنگی و هنری دعوت شده و این طور نیست که آنها بخواهند در این جشنواره حضور پیدا کنند.
این نقیصه بزرگ را در ابتدا باید در کیفیت برگزاری جشنواره تئاتر فجر دید. جشنواره فجر طی ادوار گذشته نتوانسته به کیفیتی جهانی دست پیدا کند و همین امر باعث شده تا گروه های معتبر میل چندانی برای حضور در آن را نداشته باشند.
هر ساله و بعد از پایان جشنواره سوالات در خصوص اینکه گروه های خارجی از چه طریق انتخاب شده و یا اینکه این گروه ها در کشور خودشان چه درجه ارزشی دارند مطرح می شود. دلیل اصلی این سوالات کیفیت پایین اکثریت آثار خارجی است. البته در این بین معدود آثار با کیفیت و کارگردانان مطرح نیز با هزینه های فراوان راهی جشنواره می شوند اما باز هم تئاتر فجر رویدادی نیست که گروه ها بی تاب حضور در آن باشند.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/