از طنین عاشقانههای گروه رستاک تا گامهای بازیگر مجید دلبندم به سوی کارگردانی/ صمدی از علاقه مردم به داستان زندگی شهید بابایی میگوید
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، در گزارش زیر به مهمترین رویدادهای عرصه فرهنگ و هنر در هفته گذشته میپردازیم.
**گروه رستاک عاشقانههای مناطق ایران را طنینانداز کرد/ وحید اسدالهی روی صحنه برج میلاد حاضر شد
در کنسرت تابستانی گروه موسیقی "رستاک" ضمن اجرای عاشقانههای مناطق مختلف ایران، وحید اسدالهی نوازنده پیشکسوت ساز ناقاره روی صحنه برج میلاد حاضر شد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، کنسرت تابستانی گروه موسیقی "رستاک" با مجموعهای از قطعههای مربوط به مناطق مختلف کشورمان در مرکز همایشهای بین المللی برج میلاد برگزار شد.
در ابتدای برنامه قطعه پرطرفدار " هله مالی" از بوشهر و سپس قطعهای از شمال خوزستان و مربوط به شوشتر و دزفول برای مخاطبان حاضر در سالن اجرا شد. یکی از خوانندههای گروه پیش از اجرای قطعه خوزستانی به این موضوع اشاره کرد که درباره این منطقه دو روایت وجود دارد که از میان آنها روایتی که به لهجه شوشتر نزدیکتر است را روی صحنه میبریم.
در ادامه همچنین قطعههای " سکینه" و " لیلا" که به ترتیب به مناطق جنوب کرمان و خراسان مربوط میشود اجرا شد.
بهزاد مرادی یکی از خوانندههای گروه" رستاک" در اجرای تابستانی این گروه موسیقی به این نکته اشاره کرد که امشب به دلیل حضور پرشور مخاطبان، همیشه در ذهن اعضای گروه "رستاک" میماند.
مرادی افزود: در کنسرت نوروزی "رستاک" کار جالبی انجام شد که طی آن یک نظرسنجی صورت گرفت و یکی از موارد آن، معرفی اعضای گروه بود.
این هنرمند در ادامه صحبتهای خود ضمن معرفی کامل هر یک از نوازندگان گروه "رستاک"، به بیان توضیحات مختصری درباره این هنرمندان پرداخت. بر این اساس، سیامک سپهری به عنوان سرپرست گروه و نوازنده تار، فرزاد مرادی به عنوان خواننده و نوازنده سازهای زخمهای، بهزاد مرادی به عنوان خواننده و نوازنده سازهای کوبهای، اکبر اسماعیلپور به عنوان نوازنده تار، سه تار و عود، بیتا قاسمی به عنوان نوازنده قیچک باس، حامد بلندهمت به عنوان نوازنده سازهای بادی و تنی چند از دیگر هنرمندان عرصه موسیقی در گروه "رستاک" به هنرنمایی میپردازند.
**دلم برای بازیگری تنگ شده است/آنقدر آثار سینمایی بد است که ترجیح میدهم بیکار بنشینم و امیدوار باشم
بازیگر سینما و تلویزیون گفت: دلم برای بازیگری و حضور در عرصه تصویر تنگ شده، اما نمیخواهم با یک اثر بد و بی کیفیت بعد از دو سال با مخاطبان دیدار کنم.
نگین صدقگویا بازیگر عرصه تلویزیون و سینما در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: این روزها کیفیت مجموعههای پیشنهادی کاهش پیدا کرده و در چنین موقعیتی ترجیح میدهم در اثری حضور پیدا نکنم.
وی ادامه داد: در مورد آن دسته از آثار سینمایی خوبی که شاید تعدادشان به اندازه انگشتان دست باشد، باید گفت یکسری افراد خاص در این فیلمها بازی میکنند البته گاهی وقتها و در مواردی معدود، چهرههای جدیدی در این فیلمها حضور پیدا میکنند.
بازیگر سریال " به کجا چنین شتابان" تصریح کرد: در چنین شرایطی وقتی فیلمنامه آثار پیشنهادی را مطالعه میکنم، آن متن در همان لحظه هم توجهم را جلب نمیکند چه برسد به اینکه بخواهم در آن اثر به ایفای نقش بپردازم.
وی در ادامه صحبتهای خود اظهار کرد: دلم برای بازیگری و حضور در عرصه تصویر تنگ شده، اما نمیخواهم با یک اثر بد و باکیفیت سطح پایین بعد از دو سال با مخاطبان دیدار کنم. آخرین اثر تلویزیونی که در آن حضور داشتم، "ساعت صفر" نام داشت که در ماه رمضان دو سال قبل پخش شد.
**مجید صالحی با 6 فیلم در انتظار اکران/بازیگر مجید دلبندم بزودی کارگردان میشود
بازیگر فیلم "چراغهای ناتمام" گفت: با برخی از دوستان در حال نگارش چندین اثر هستم و اگر شرایط مهیا شود امسال به احتمال بسیار زیاد اولین فیلم خود را کلید خواهم زد.
مجید صالحی بازیگر سینما و تلویزیون که سال گذشته با فیلم "چراغهای ناتمام" در نقشی متفاوت ظاهر شده بود، در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص فعالیتهای اخیر خود در عرصه سینما گفت: فیلمنامههای فراوانی هم جهت بازی و هم برای کارگردانی در سینما و تلویزیون به من پیشنهاد شده که فعلاً در حال بررسی آنها هستم. البته در این میان هنوز هیچ اثری مرا برای اولین تجربه کارگردانیام در تلویزیون وسوسه نکرده است.
بازیگر سریال "سه در چهار" درباره امکان حضور خود به عنوان کارگردان تلویزیون افزود: کارگردانی برای من اتفاق جذابی است و طی سال گذشته بسیاری از دوستان هم در تلویزیون و هم در سینما به من پیشنهاداتی برای کارگردانی دادهاند اما هنوز هیچ فیلمنامهای نبوده که نظر مرا برای کارگردانی جلب کند. حتی اوایل امسال صحبتی جدی برای کارگردانی یک سریال نوروزی داشتم اما بنا به دلایلی و همچنین زمان کوتاه ساخت نتوانستم اولین تجربهام را در تلویزیون رقم بزنم.
وی با اشاره به جذاب بودن چالش کارگردانی، دغدغههای خود در قبال کارگردانی را اینگونه تشریح کرد: دغدغههای زیادی برای ساخت اولین فیلمم دارم اما ژانر آن اثر برای من تفاوت چندانی ندارد. اگر فیلمنامه خوب پیشنهاد شود چه در ژانر کمدی و چه در ژانر جدی آن را خواهم ساخت. هماکنون با برخی از دوستان در حال نگارش چندین اثر هستم و اگر شرایط مهیا شود امسال اولین فیلم خود را کلید خواهم زد اما اگر هم شرایط جور نشود عجلهای برای ساخت آن ندارم.
**عمو پورنگ این روزها چه میکند؟
در گزارش زیر به جدیدترین فعالیتهای "عمو پورنگ" پس از پایان فصل دوم مجموعه تلویزیونی "محله گل و بلبل" میپردازیم.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، داریوش فرضیایی یا همان "عمو پورنگ"بچههای ایران زمین این روزها و با تمام شدن فصل دوم مجموعه تلویزیونی "محله گل و بلبل" مشغول انجام دادن بخشی از فعالیتهای شخصی مربوط به خود است.
فصل دوم مجموعه "محله گل و بلبل" در اردیبهشت ماه سال جاری به پایان رسید و قسمتهای ضبط شده این مجموعه نیز پیش از فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به پخش خود پایان داد.
در گفت و گویی که خبرنگار گروه فرهنگی چندی پیش با نعیمه نظام دوست بازیگر نقش "مامان نیاز" در مجموعه تلویزیونی "محله گل و بلبل" ترتیب داده بود، به این موضوع اشاره شد که با توجه به درخواست بیشمار علاقمندان به این مجموعه امکان تولید فصل سوم آن وجود دارد.
نظام دوست همچنین به این نکته اشاره کرده بود که در صورت تولید فصل سوم این مجموعه، این اقدام با کمی فاصله زمانی انجام خواهد شد چرا که گروه سازنده پس از پایان ضبط فصل دوم این اثر به زمانی برای استراحت نیاز دارند.
"عمو پورنگ" در روزهایی که روی آنتن تلویزیون نیست، فعالیتهایی مانند سر زدن به کودکان بیمار بستری شده در بیمارستانها و همچنین سفر کردن به نقاط مختلف را در برنامه اش قرار میدهد.
داریوش فرضیایی همچنین چند روز قبل جشن تولد خود را جشن گرفت و بچههای ایران زمین تولد عموی مهربانشان را به او تبریک گفتند.
**سینمای بفروش ایران شبیه سریالهای ترکیهای شده است/آب انبار خانهشان را سالن تئاتر کردهاند/اوضاع تئاتر ایران فلاکتبار است
بازیگر سریال "ولایت عشق" گفت: متاسفانه فرهنگسازی حال حاضر همه و همه به نقش اولهای دختر و پسر ختم میشود. کل داستان دیدار یک پسر که از قضا خوشگل با یک دختر شده و حالا در هر فیلمی رنگ و لعابش فرق میکند.
اکبر زنجانپور بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص کاهش تولید آثار تاریخی و مذهبی در سینما گفت: به نظر من تولید آثار تاریخی در سینما بسیار هزینه بردار است و تهیهکننده خصوصی از پس آن بر نمیآید. این گونه کارها باید همه جوره از سوی نهادها و دولت حمایت شوند تا تهیهکنندگان بتوانند به سمت تولید آثار تاریخی بروند.
وی درباره کمکاری هم نسلان خود در عرصه بازیگری افزود: من آرزویم این است که کار خوب تولید شود و در آن بازی کنم. یک بار به دنیا آمدهام و آن یک بار هم رو به پایان است و فعلاً باید بیکار بنشینم تا به دنیای دیگری بروم. این درست نیست که من و همنسلان من بیکار باشیم چون فارغ از اینکه من بازیگر باید کار کنم، آنها میتوانند از تجربیات امثال ما استفاده شود.
بازیگر سریال ولایت عشق درباره سختگیری خود در انتخاب نقش تاکید کرد: من نمیتوانم هر نقشی را بازی کنم و باید در قبال آثاری که انتخاب میکنم مسئول باشم. یک بازی خوب و متعهدانه میتواند از کار تاریخی گرفته تا آثار اجتماعی را شامل شود، اما کلاً این روزها کار خوب کم شده است. در حال حاضر اکثر آثار تولیدی سینما گذری است یعنی بدون وقت گذاشتن و تفکر ساخته میشود و میگویند حالا این صحنه را بگیریم تا ببینیم چه میشود. خب من نمیتوانم در چنین آثاری که بدون تفکر ساخته میشوند بازی کنم.
**همه مردم داستان زندگی شهید عباس بابایی را دوست داشتند/چرا برای ادامه ساخت سریالهایی مانند شوق پرواز سراغم نیامدند
کارگردان سریال "شوق پرواز" گفت: در سریال "شوق پرواز" رابطهای عمیق و صمیمی بین مردم برقرار کردم و با برخورداری از فصاحت سعی کردم از مبالغه پرهیز کنم و به همین خاطر مردم داستان زندگی شهید عباس بابایی را دوست داشتند.
یداله صمدی کارگردان سریال تلویزیونی "شوق پرواز" در سالروز شهادت شهید عباس بابایی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: تصور میکنم هر فردی با هر سلیقهای باید سریال "شوق پرواز" را تماشا کند حال چه اخلاق گرا و چه میهن پرست باشد و چه ویژگیهاب دیگری داشته باشد.
وی ادامه داد: در سریال "شوق پرواز" همه چیز وجود دارد و نکتهای که باعث علاقمندی خانوادهها به این مجموعه شد ، این بود که عباس خانوادهاش را دوست داشت و ما هم در این سریال به خانواده شهید بابایی پرداخته بودیم.
کارگردان سریال "شوق پرواز" تصریح کرد: همچنین از دیگر عواملی که باعث جذب جوانها به سریال "شوق پرواز" شد، این بود که ما در این مجموعه به دوره جوانی ، زندگی و همسر شهید بابایی نیز پرداخته بودیم و در این راستا زندگی جوانان خلبانی را که با همدیگر دوست بودند و رفت و آمد داشتند را به تصویر کشیده بودیم.
وی در ادامه صحبتهای خود اظهار کرد: به طور کلی "شوق پرواز" از ویژگیهای جالب توجهی برخوردار بود که به واسطه آنها این امکان وجود داشت که افراد نسل فعلی، نسل قبلی و نسل بعدی را نزد خود ترسیم کند. سریال "شوق پرواز" تاکنون بین سریالهای 15 سال اخیر، بیشتر از سایر مجموعه ها پخش شده است.
**پروژه حضرت موسی (ع) در بلاتکلیفی/ حضور جمال شورجه به عنوان کارگردان این اثر هنوز قطعی نیست!
با وجود صحبتهای صورت گرفته از مدتها قبل مبنی بر تولید یک سریال تاریخی و با توجه به بلاتکلیفی پروژه حضرت موسی (ع)، حضور جمال شورجه به عنوان کارگردان این اثر هنوز قطعی نیست.
جمال شورجه کارگردان و تهیه کننده عرصه تلویزیون و سینما در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: تا این لحظه پروژه "حضرت موسی (ع) " هیچ پیشرفتی نداشته است و همچنان منتظر هستیم مدیران با تصمیمگیری خود تکلیف ما را روشن کنند.
وی ادامه داد: تکلیف گروه سازنده باید در مورد کلیت روند ساخت سریال "حضرت موسی (ع) " و بودجه لازم برای تولید آن مشخص شود.
تهیهکننده مجموعه " شب دهم" تصریح کرد: به تازگی صحبتهایی از سوی مسئولان سیما مطرح شده که بر اساس آن اعلام شده هیچ تعهدی نسبت به من و آقای میرعلایی وجود ندارد و انتخاب کارگردان و تهیهکننده به شیوهای دیگر صورت میگیرد.
وی در ادامه صحبتهای خود اظهار کرد: در نهایت باید وضعیت ما را مشخص کنند که سریال "حضرت موسی (ع) " را تولید کنیم یا خیر، در حقیقت این روزها کمی بلاتکلیف هستیم و امیدواریم هر چه سریعتر مسیر تولید این پروژه روشن شود.
تهیه کننده فیلم سینمایی "نفوذی" یادآور شد: فیلمنامه پروژه "حضرت موسی (ع) " برای سینما نوشته نشده بلکه به عنوان سریال برای تلویزیون نوشته شده است.