فیلم‌های میلیاردی تماشاگر را گول می‌زنند/بازیگر شیر و پنیر نیست که بشود از سوپرمارکت آن را خرید/نباید به هر قیمتی تماشاگر را خنداند

13:13 - 31 تير 1396
کد خبر: ۳۳۱۲۹۵
بازیگر سریال روزگار جوانی گفت: فیلم‌هایی هم هستند که میلیاردی می‌فروشند و مردم به خاطر تبلیغات گول خورده و به دیدن آنها می‌روند اما اکثر مردم بعد از دیدن این فیلم‌ها پشیمان می‌شوند چون این فیلمها هیچ محتوایی نداشته و تنها سطح سلیقه مخاطب را پایین می‌آورند.

مهدی صبایی بازیگر سینما و تلویزیون که به تازگی در فیلم سینمایی "ماهور" ساخته حمید زرگرنژاد به ایفای نقش پرداخته درخصوص نحوه انتخاب نقش‌ها از سوی برخی سازندگان آثار سینمایی گفت: برای من بسیار عجیب است و باور نمی‌کنم که یک نفر زنگ می‌زند و می‌پرسد آیا سرکاری هستی یا نه و اگر نیستی چقدر می‌گیری برای ما بازی کنی؟

وی در همین راستا ادامه داد: من اصلاً نحوه این نوع مذاکره را نمی‌فهمم. مگر می‌شود بدون خواندن متن و فیلمنامه یک اثر را قبول کرد. شاید بعد از خواندن فیلمنامه آن را دوست نداشتم و یا اصلاً به درد آن نقش نخورم پس چه طور باید در همان لحظه اول قیمت بدهم؟ اینها انگار به سوپرمارکت رفته و بازیگر را مثل شیر و پنیر می‌خرند.

بازیگر سریال "روزگار جوانی" وضعیت حال حاضر سینما را فاجعه خواند و افزود: خب شاید من قبول نکنم با این روش به اثری اضافه شوم اما برخی دیگر هستند که این گونه سر کار می‌روند و به همین خاطر ما با بازیگران تازه‌ای آشنا می‌شویم که از لحاظ کیفی درجه پایینی دارند و این فاجعه بزرگی در سینما بوده و خداحافظی با هنر است.

وی با اشاره به مضمون آثار روی پرده سینما تصریح کرد: مردم از دیدن برخی از فیلم‌ها خسته شده و همواره به من می‌گویند چرا یک بازیگر باید در همه فیلم‌ها بازی کند؟ متاسفانه فیلم‌های امروز اکثراً بی‌محتوا و بی‌ارزش هستند و معدود آثاری با مضامینی درست اکران می‌شوند.

بازیگر سریال "بدون شرح" با تاکید بر کیفیت پایین فیلم‌های میلیاردی اضافه کرد: فیلم‌هایی هم هستند که میلیاردی می‌فروشند و مردم به خاطر تبلیغات گول خورده و به دیدن آنها می‌روند اما اکثر مردم بعد از دیدن این فیلم‌ها پشیمان می‌شوند چون این فیلمها هیچ محتوایی نداشته و تنها سطح سلیقه مخاطب را پایین می‌آورند.

وی فیلم کمدی را نیاز روز جامعه خواند و افزود: بدون شک فیلم کمدی خوب است اما بالاخره یک فیلم کمدی هم باید حرفی برای گفتن داشته باشد. اینطور نیست که ما بیاییم و هر کاری کنیم و هر حرف زشتی را بگوییم تا مخاطبمان بخندد. اینها در تیزرهای‌ تبلیغاتی بیننده را گول می‌زنند و داخل سالن پدیده‌ای بی‌ارزش را ارائه می‌دهند.

صبایی بدبینی مردم به سینما را به حق دانست و خاطرنشان کرد: مردم اعتمادشان را به سینما از دست داده‌اند زیرا هر بار که به سینما می‌آیند با آثاری روبرو می‌شوند که تنها با الفاظ رکیک و حرکات بد سعی در خنداندنشان دارد. پس این بی اعتمادی مردم به حق است و دور شدنشان از سینما کاملاً قابل پیش‌بینی است. اتفاقی که قطعاً در آینده بدتر می‌شود.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *