کافه کودک محیط زیستی تهران در باغ کتاب افتتاح میشود/ارائه اغذیه مرغوب از محصولات کشاورزان نمونه
معاون بهره برداری باغ کتاب از افتتاح تنها کافه کودک محیط زیستی تهران در باغ کتاب، خبر داد و گفت: مواد غذایی اولیه این کافه از کشاورزان نمونه کشور تهیه میشود.
خبرگزاری میزان -
وی افزود: با توجه به اینکه کودکان و نوجوانان در باغ کتاب حضور مستمر دارند، مهمترین هدف طراحی این کافه آسیب شناسی تغذیه کودکان بود. چرا که بخشی از بیماریها نظیر دیابت به دلیل عادات غذایی اشتباه به وجود میآیند و ما سعی داریم عادات غذایی کودکان را تغییر دهیم.
معاون بهره برداری باغ کتاب با اشاره به اینکه کافه کودک اولین کافه در ایران است که توسط هیئت علمی اداره میشود، تصریح کرد: در کافه کودک ارائه غذهای سالم، دورههای آموزشی مثل کم خوری، پر خوری و مسائل تغذیه به بچه ها آموزش داده می شود.
حبیبی فهیم یکی از مهم ترین اقدامات انجام شده در کافه کودک را تفکیک زباله از مبدا و تبدیل زباله های تر به کمپوست عنوان کرد و گفت: به هیچ عنوان از ظرف های یک بار مصرف استفاده نمی کنیم. زباله های تر و خشک سر میزها توسط بچه ها تفکیک شده و با دستگاه طی 8 ساعت تبدیل به کود می شوند.
وی با اشاره به اینکه آموزش به کودکان وقتی در قالب بازی قرار میگیرد ماندگارتر میشود، عنوان کرد: ما نمیتوانیم بگوییم از بانیان محیط زیست هستم، اما به دلیل دغدغههای بسیاری که نسبت به محیط زیست داریم تلاش میکنیم با بازی کودکان را با این امر مهم درگیر کنیم.
معاون بهره برداری باغ کتاب با اشاره به اینکه به کودکان بالای 4 سال خدمات داده می شود، افزود: بچه ها می توانند به تنهایی یا در کنار والدین شان در کافه حضور پیدا کنند. یک روز در هفته را برای مشارکت بچه ها و مادر بزرگ ها در اداره کافه در نظر گرفته ایم.
حسینی با اشاره به اینکه لیست غذایی کافه کودک متعلق به اقلیم و سرزمین خودمان است، گفت: کافه داری در مرحله دوم هدف ما قرار دارد. هدف اصلی ما تغذیه سالم و فرهنگ سازی برای کودکان است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مواد غذایی اولیه این کافه از کشاورزان نمونه کشور تهیه میشود. در نتیجه کودکان در این کافه هم غذای سالم میخورند و هم به لحاظ فکری یک مرحله بالاتر قرار میگیرند.
حبیب حبیبیفهیم معاون بهره برداری باغ کتاب در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، با اشاره افتتاح تنها کافه کودک محیط زیستی تهران در باغ کتاب گفت: این کافه با رویکرد محیط زیستی طراحی و لیست غذایی آن توسط فوق تخصصان تغذیه، روانشناسان و مشاوران کودک نوشته شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه کودکان و نوجوانان در باغ کتاب حضور مستمر دارند، مهمترین هدف طراحی این کافه آسیب شناسی تغذیه کودکان بود. چرا که بخشی از بیماریها نظیر دیابت به دلیل عادات غذایی اشتباه به وجود میآیند و ما سعی داریم عادات غذایی کودکان را تغییر دهیم.
معاون بهره برداری باغ کتاب با اشاره به اینکه کافه کودک اولین کافه در ایران است که توسط هیئت علمی اداره میشود، تصریح کرد: در کافه کودک ارائه غذهای سالم، دورههای آموزشی مثل کم خوری، پر خوری و مسائل تغذیه به بچه ها آموزش داده می شود.
حبیبی فهیم یکی از مهم ترین اقدامات انجام شده در کافه کودک را تفکیک زباله از مبدا و تبدیل زباله های تر به کمپوست عنوان کرد و گفت: به هیچ عنوان از ظرف های یک بار مصرف استفاده نمی کنیم. زباله های تر و خشک سر میزها توسط بچه ها تفکیک شده و با دستگاه طی 8 ساعت تبدیل به کود می شوند.
وی با اشاره به اینکه آموزش به کودکان وقتی در قالب بازی قرار میگیرد ماندگارتر میشود، عنوان کرد: ما نمیتوانیم بگوییم از بانیان محیط زیست هستم، اما به دلیل دغدغههای بسیاری که نسبت به محیط زیست داریم تلاش میکنیم با بازی کودکان را با این امر مهم درگیر کنیم.
معاون بهره برداری باغ کتاب با اشاره به اینکه به کودکان بالای 4 سال خدمات داده می شود، افزود: بچه ها می توانند به تنهایی یا در کنار والدین شان در کافه حضور پیدا کنند. یک روز در هفته را برای مشارکت بچه ها و مادر بزرگ ها در اداره کافه در نظر گرفته ایم.
حسینی با اشاره به اینکه لیست غذایی کافه کودک متعلق به اقلیم و سرزمین خودمان است، گفت: کافه داری در مرحله دوم هدف ما قرار دارد. هدف اصلی ما تغذیه سالم و فرهنگ سازی برای کودکان است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مواد غذایی اولیه این کافه از کشاورزان نمونه کشور تهیه میشود. در نتیجه کودکان در این کافه هم غذای سالم میخورند و هم به لحاظ فکری یک مرحله بالاتر قرار میگیرند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *