نحوه خواندن نماز عید فطر اهل سنت
نماز عید فطر اهل سنت تفاوت هایی با این نماز در میان شیعیان دارد.
به گزارش گروه فرهنگی ، نماز عید فطر نزد اهل سنت تفاوت هایی با این نماز در میان شیعیان دارد که در متن زیر به ان ها اشاره میکنیم.
روش خواندن نماز عید بر اساس فقه حنفی
نماز عید اهل سنت فقط دو رکعت است و بدین طریق نماز بخواند : بعد از تکبیر تحریمه در رکعت اول سه تکبیر زواید بگوید، و با هر تکبیر دستها را بلند کرده، بعد از تکبیرات و ثنا، قرائت خوانده، رکوع و سجده کند، و در رکعت دوم بعد از قرائت و قبل از رکوع سه تکبیر زواید دیگر بگوید، و با هر تکبیر دستهارا بلند کند، سپس با تکبیر چهارم رکوع کند و این شش تکبیر در نماز عید واجب هستند و به آنها «تکبیرات زواید» می گویند .
توجه :
اگر کسی با امام نماز عید را نیافت، قضا لازم نیست. و اگر به موجب عذری نماز عید در روز اول از امام و مقتدیها فوت گردید، نماز عید فطر را روز دوم با جماعت و نماز عید قربان را تا روز سوم می توانند ادا کنند.
روش ادای نماز عید قربان مانند نماز عید فطر است، مگر در عید قربان مستحب است که قبل از نماز چیزی نخورد بلکه بعد از نماز نخست از گوشت قربانی خودش بخورد، اما در عید فطر قبل از نماز چیزی بخورد .
شرایط برگزاری نماز عید همانند شرایط نماز جمعه است .
روش خواندن نماز عید نزد جمهور اهل سنت از جمله شوافع
نماز عید دو رکعت است، و در آن دوازده تکبیر گفته میشود؛ هفت تکبیر در رکعت اول بعد از تکبیره الإحرام و قبل از قرائت فاتحه و پنج تکبیر در رکعت دوم قبل از قرائت فاتحه : از عمرو بن شعیب از پدرش از جدش روایت است : (أن رسول الله صلی الله علیه وسلم کبر فی العیدین سبعا فی الأولی و خمسا فی الآخره) «پیامبر صلی الله علیه وسلم در نمازهای دو عید هفت تکبیر در رکعت اول و پنج تکبیر در رکعت دوم گفت». صحیح : المشکاه ۱۴۴۱،ابن ماجه(۱۲۷۹).
بعد از خواندن نماز عید امام خطبه می خواند و مقتدیان به خطبه امام گوش فرا دهند.
نظرات بینندگان
طاعات عبادت تان قبول حق باشه
سلام
بسیار زیاد تشکر از خدمات شما
تشکر از معلومات
سلام بسیار زیاد تشکر از ارائه معلومات
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *