کار جامع و کاملی درباره زندگی شهدا در حوزه نشر هنوز انجام نشده است/وصیتنامه و زندگینامه شهدا بسیار مهم است
مدیر اداره نشر و تالیف آثار نشر شاهد گفت: چاپ آثار شهدا از گذشته تا به امروز به طور اخص تاکید شده است. حضرت امام خمینی (ره) در این خصوص فرمودهاند که "کافی است تا شما وصیتنامه شهدا را مطالعه و در آن تفکر کنید." مقام معظم رهبری نیز از وصیتنامه شهدا به عنوان منشور معنوی انقلاب نام بردهاند.
خبرگزاری میزان -
زهرا شیرکوند مدیر اداره نشر و تالیف آثار نشر شاهد در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص وضعیت نشر درباره زندگی شهدا گفت: با اینکه کارهای فراوانی در این خصوص انجام پذیرفته اما این نیاز احساس میشود که کار جامع و کاملی درباره زندگی شهدا هنوز انجام نشده است. وصیتنامه و زندگینامه شهدا بخش وسیع و پرمحتوایی است که باید بهتر از وضع فعلی به آن پرداخته شود.
وی لزوم چاپ آثار شهدا را اینگونه تشریح کرد: چاپ آثار شهدا از گذشته تا به امروز به طور اخص تاکید شده است. حضرت امام خمینی (ره) در این خصوص فرمودهاند که "کافی است تا شما وصیتنامه شهدا را مطالعه و در آن تفکر کنید." مقام معظم رهبری نیز از وصیتنامه شهدا به عنوان منشور معنوی انقلاب نام بردهاند.
این فعال حوزه نشر ادامه داد: با توجه به این فرمایشات ویژه و نیاز روز جامعه باید بهتر و بیشتر به مفاهیم ارزشی شهدا پرداخت زیرا این وصیتنامهها علاوه بر ارزش تحقیقاتی و معنوی به عنوان اسناد تاریخی معتبر به حساب میآیند و برای آیندگان باعث روشنگری در مورد دفاع مقدس میشوند.
وی پرداختن به حوزه کودک و نوجوان را مهم خواند و افزود: به نظر من مبحثی که این روزها مهم بوده و باید بسیار به آن اهمیت داد، آشنایی کودکان و نوجوان با شهدا است. ما باید چاپ آثاری جذاب برای این ردههای سنی به بسط و گسترش افکار و سبک زندگی شهدا بپردازیم. پرداختن به شعر، زندگینامه های مصور و اتفاقات قابل درک برای این رده سنی تاثیرات مثبتی در آینده خواهد داشت.
مدیر اداره نشر و تالیف آثار نشر شاهد با اشاره به اهمیت کتابهای دیجیتال اذعان کرد: امروزه دوره رسانههای دیجیتال است و این رسانه علاوه بر مزایا معایب خطرناکی دارند که در صورت عدم مراقبت والدین مشکل ساز میشود. ناشران هم باید با ایجاد کتابهای دیجیتال با موضوع و محتوای فاخر به عنوان مثال وصیت نامههای شهدا در برابر تهاجم فرهنگی که این سالها از طریق رسانههای دیجیتال صورت میگیرد بایستیم.
شیرکوند با اشاره به مطالعه کم در بین ایرانیان خاطرنشان کرد: کاهش سرانه مطالعه در ایران دلایل زیادی دارد که از آنها میتوان به مشکلات اقتصادی اشاره کرد اما خانوادهها میتوانند با برنامه ریزی درست در مسائل اقتصادی و ناشرین با ایجاد کتابهای دیجیتال ارزان در افزایش سرانه مطالعه تاثیرگذار باشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *