مصرف روغن حیوانی و زرد مفید است؟

2:40 - 01 فروردين 1396
کد خبر: ۲۸۱۵۳۱
دسته بندی: جامعه ، عمومی
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پخت و پز با روغن زرد و با منشا حیوانی باعث بالا رفتن درصد احتمال بیماری های قلبی عروقی می شود. البته بدن ما نیاز به چربی ها با منشا حیوانی دارد ولی چربی پنهانی که در گوشت مصرفی است، نیاز ما به این نوع چربی را برطرف می کند.


ایرانی
|
-
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۱
0
0
روغن مایعهای موجود در بازار گیاهی نیستند بلکه صنعتی اند
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *