کندری: من اصغر فرهادی نیستم / شجاع نوری: در این فیلم مثل پدر مراقب بودم زمین نخورند + عکس

19:19 - 20 بهمن 1395
کد خبر: ۲۷۷۵۶۳
نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی شَنِل ساخته حسین کندری در سالن سعدی مرکز همایش های برج میلاد (کاخ جشنواره) برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی شَنِل ساخته حسین کندری در سالن سعدی مرکز همایش های برج میلاد (کاخ جشنواره) برگزار شد.

در این مراسم حسین کندری كارگردان و مديرفيلمبرداری، عليرضا شجاع نوری، تهيه كننده، حميدرضا بابا بيگی، فيلمنامه نويس، مسعود فروتن، مهدی حسينی نيا، فهميمه رحيم نيا، بازيگران، سينا سعيديان، مجری طرح و مديرتوليد، مهدی پناهی، موسيقی متن، هادی قاليخانی، گريمور و اجرای محمود گبرلو در سالن سعدی برج ميلاد برگزار شد.

کندری: من اصغر فرهادی نیستم / شجاع نوری: در این فیلم مثل پدر مراقب بودم زمین نخورند + عکس

كندری در ابتدای نشست از مشاوره های كمال تبريزی و سعيد شاهسوری تشكر كرد و ادامه داد: از شروع ايده و طرح سه سال طول كشيد و ده ماه نيز پروسه فيلمنامه نويسی را داشتيم كه پس از آن آقای شجاع نوری افتخار دادند و به عنوان تهيه كننده كنار ما قرار گرفتند.

ویی با بيان اينكه مي‌خواستيم فيلمي نو را روايت كنيم، افزود: در طول اين مدت فيلمنامه سيزده بار بازنويسی شد و بخش اعظم جزيئاتی كه در فيلم می بينيد، حاصل اين نگاه حساس ما است.

كندری درباره پايان‌بندی فيلم گفت: از گام اول چندين پايان را براي فيلم نوشته بوديم اما مشاوره‌ها ما را به اين پايان رساند. قصدمان اين بود كه در پايان اين نكته را بگوييم، می شود جلوی مشكلات‌مان بایستيم.

کندری: من اصغر فرهادی نیستم / شجاع نوری: در این فیلم مثل پدر مراقب بودم زمین نخورند + عکس

وی در توضيح اين انتقاد كه بيشتر اطلاعات فيلم به جای تصوير در ديالوگ‌ها گنجانده شده بود، گفت: من آقای فرهادی نيستم كه بتوانم ريسك كنم و دو ساعت فيلم بسازم، مجبورم در ٩٠ دقيقه حرفم را بزنم. من از نسخه ١٣٠ دقيقه‌اي فيلمنامه، فيلم ٩٠ دقيقه‌ای ساختم.

كارگردان «شَنِل» اضافه كرد: سعی كردم قصه‌ام را خلاصه و صريح تعريف كنم و ترجيح دادم اطلاعاتی را حذف كنم اما به دليل طولانی شدن مخاطبم را از دست ندهم.

عليرضا شجاع نوری با بيان اينكه به اين فيلم افتخار می كنم، اظهار داشت: گروهی از جوانان بی ادعا يك فيلمنامه بی ادعا را ساختند و من از ساخت اين فيلم مفتخرم. من مثل پدر حواسم بود كه در جاهای خطرناك، زمين نخورند.

وی در توضيح شخصيت اول فيلم گفت: صحرا، درس را از بچه‌اش ياد مي‌گيرد و شرافتمندانه زندگي كردن را انتخاب مي‌كند.

مسعود فروتن درباره حضورش در اين فيلم توضيح داد: من قبلا با بابابيگی در نويسندگی «يادگاری» كار كرده بودم و در اين فيلم حدود يازده ماه همراه بودم. در ابتدا قرار نبود نقشی را در فيلم بازی كنم اما يك نقش كوتاه را در فيلم برای من نوشتند كه به يادگار بازی كردم.

وی با اشاره به اينكه فيلم يك ماجرای پنهان در جامعه را مطرح می كند، افزود: شخصيت اول فيلم اولين اشتباه را كه می كند، اشتباه‌های بعدی پشتش می آيد. يك بار كه دروغ بگويی و يا باج بدهی مجبور به ادامه اين روند هستی.

حميدرضا بابابيگی درباره پايان فيلم توضيح داد: همه پايان‌های ما از همين جنس بود، ما می خواستيم پايان باز داشته باشيم.

وی ادامه داد: ما به هيچ وجه نمی خواستيم فيلم ضد زن يا ضد مرد بسازيم. قصدمان ساخت فيلمی درباره انسانيت بود كه اگر درنيامده است، ببخشيد.

هادی قاليخانی نیز درباره چهره‌پردازی فيلم توضيح داد: قبل از شروع فيلمبرداری چندين جلسه با آقاي كندری درباره گريم‌ها داشتيم. قصدمان اين بود كه گريم‌ها به گونه‌ای باشد كه شخصيت‌ها لو نروند و مخاطب نتواند حدسی درباره آن‌ها بزند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *