زارعی: دلم برای سینمای کمدی تنگ شده است / درخشنده: هیچ وقت برای خودم فیلم نساختم + عکس
نشست نقد و بررسی فیلم "زیر سقف دودی" ساخته "پوران درخشنده" امروز در محل سالن همایش های برج میلاد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نشست نقد و بررسی فیلم "زیر سقف دودی" ساخته "پوران درخشنده" امروز در محل سالن همایش های برج میلاد برگزار شد.
در این نشست، پوران درخشنده، مریلا زارعی، آزیتا حاجیان، نفیسه روشن و بهنوش طباطبایی جضور داشتند.
مریلا زارعی در ابتدای این نشست گفت: چیزی که مرا جلب و جذب کرد ایده اصلی بود و برای من حضور در چنین فیلمی به کارگردانی خانم درخشنده و سایر بازیگران افتخار بود. نمی دانم چقدر موفق شدم اما ما تمام تلاش خود را کردیم.
درخشنده در خصوص چگونگی شکل گیری این فیلمنامه گفت: من دو سال پیش می خواستم در مورد فیلمی در خصوص طلاق رسمی صحبت کنم ولی هرچه جلو رفتم در حضورم با مردم فهمیدم جامعه چندین گام از من جلوتر است. من مردم را دوست دارم و سفارش از مردم می گیرم و برای خودم فیلم نساختم.
درخشنده در مورد بازی "فرهاد اصلانی" در این فیلم تاکید کرد: فرهاد اصلانی یکی از بزرگترین بازیگران سینمای ایران است و در این فیلم نقش بسیار سختی را داشت. نقشی دوگانه که تفکیک آن در این فیلم اقدام بسیار مشکلی بود.
وی با دفاع از حضور بازیگران جوان در این اثر ادامه داد: ما بازیگران معدودی چون مریلا زارعی را داریم. زارعی با متنش زندگی می کند و در لحظه لحظه نقش رنج می کشد. ما نیازمند بازیگرانی همچون مریلا زارعی هستیم و بها دادن به جوانان برای من به این دلیل است. از بازی بازیگران جوانم بسیار راضی هستم.
زارعی دغدغه خود را دغدغه مردم خواند و اشاره کرد: می خوام تریبون مردم باشم به همین خاطز فیلمنامه های اجتماعی دغدغه مند برایم جذاب بود. برای فیلمسازان زن ایران احترام زیادی قائل هستم. باور کنید دلم برای فیلمنامه کمدی تنگ شده است. فیلمنامه خوب کمدی بنویسید تا من در آن بازی کنم.
درخشنده از سختی نقش شیرین گفت و افزود: تحمل این نقش با لباسی که در فیلم به تن داشتند بسیار سخت بود. ما تمام تلاشمان را کردیم که این نقش به شخصیت اصلی مریلا زارعی نزدیک شود. من سعی کردم از کنار خط قرمزها عبور کنم تا این فیلم ساخته شده و به گوش مردم برسد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این زن شناسنامه و هویت ایرانی داشت و در راه فیلمنامه از خودش گذشت. به نظرم من نقش شیرین به واقعیت های جامعه نزدیک است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *