پژمانفر: جشنواره مردمی فیلم عمار یک جریان فکری است/ عمار باید فیلم سازان آزادیخواه و حقطلب دنیا را به هم متصل کند
وی افزود: جنس این جشنواره با جشنواره های دیگر متفاوت است و سالن های اکران فیلم های آن، جوایز این جشنواره، افرادی که در آن شرکت می کنند و حرف هایی که در آن زده می شود با همه جشنواره های دیگر بسیار تفاوت دارد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: جشنواره مردمی فیلم عمار فرصتی است برای اینکه آن کارهایی را که فرصت و زمینه انجام آن تا امروز نبوده و باید انجام بدهیم را عملی کنیم.
وی افزود: بر این اساس آینده سینما را آینده خوبی می بینم که بتواند دنیا را تحت تاثیر خود قرار بدهد و بتواند سینمای انقلاب اسلامی در تراز انقلاب اسلامی را با اتکا به همین جوانانی که به صورت نه چندان حرفه ای فیلم می سازند دنیا را متاثر از خود کند.
پژمان فر خاطرنشان کرد: جشنواره مردمی فیلم عمار حرکتی نیست که توسط تعدادی از جوانان انجام شده و در حال انجام باشد بلکه عمار یک جریان فکری است؛ این جریان فکری افراد خاص خود را هم دارد که این افراد نه تنها در ایران که در سراسر دنیا هستند.
وی اضافه کرد: در همه جای دنیا از آمریکا گرفته تا آفریقا و اروپا هستند افرادی که این جنس کار را می پسندند و فکر می کنم مهمترین وظیفه جشنواره مردمی فیلم عمار باید این باشد که این افراد را همانند یک نخ تسبیح به هم متصل کند زیرا اگر این افراد با هم پیوند بخورند می توانند حرف های بزرگی را در دنیا به بر زبان بیاورند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس یادآور شد: امروز کمپانی های بزرگ و جریان های سیاسی که در پشت این کمپانی ها قرار دارند این اجازه را نمی دهند که این افراد آزاده و حق طلب حرف های به حق و آزادی خواهانه خود را بر زبان بیاورند. من افرادی از این جنس را در آمریکا، کانادا، استرالیا و کشورهای اروپایی دیدم که از این جنس نگاه در فیلم سازی برخوردار هستند.
پژمانفر در پایان تصریح کرد: اما این افراد احساس تنهایی می کنند و نتوانسته اند با هم ارتباط برقرار کنند؛ بر این اساس من جشنواره مردمی فیلم عمار را حرکتی می دانم که این توانایی را دارد و می تواند این افراد را به هم متصل کرده و آنها را از تنهایی خود خارج کند.