طنین صدای ناصر عبداللهی از "ناصریا" تا آلبوم "رخصت"
در گزارشی که به مناسبت سالروز فوت ناصر عبداللهی تهیه کرده ایم، فعالیت های هنری وی از قطعه "ناصریا" تا آلبوم "رخصت" را مورد بررسی قرار داده ایم.
خبرگزاری میزان -
یکی از کارهای شاخصی که در کارنامه هنری زنده یاد ناصر عبداللهی دیده می شود، قطعه ای است که او به مناسبت سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) خواند و با استقبال بسیار خوبی در زمان انتشار خود رو به رو شد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، ده سال قبل در چنین روزی ناصر عبداللهی خواننده موسیقی پاپ کشورمان با موسیقی زندگی وداع گفت.
عبداللهی که با قطعه موسیقی "ناصریا" به شهرت رسید، برای بیشتر آثار خود از ترانه های محمد علی بهمنی استفاده می کرد.
پس از ارائه ترانه ناصریا منتقدان عبداللهی گفتند که این کاری اسپانیولی است و از ملودیهای جیپسی کینگ برگرفته شدهاست، اما وی معتقد بود که چنین نیست، و این کار ریتم عربی دارد، ریتمی که بارها با سازهای دیگری نظیر عود، دهل، و دف نواخته شدهبود. اما تاکنون هرگز با گیتار نواخته نشده بود، اما عبداللهی این کار را انجام داد.
ملودی ترانهٔ ناصریا سال ۱۳۷۶ ساخته شد. شعر این آهنگ به گویش بندری است و به گفته عبداللهی هدف از ساخت آن اعتراض ضد ظلم در جهان و نیز همدردی با ستمدیدگان جهان بودهاست. بر اساس متن شعر ناصریا اگر کسی قصد یاری مظلومی را داشتهباشد پس از تحمل سختی بسیار و دشواریهای این راه در پایان پیروز خواهد شد.
ناصر عبداللهی در دهمین روز از دی ماه سال ۱۳۴۹ در محله سید کامل شهر بندرعباس متولد شد. او فعالیتهای هنری خود را از سالهای نوجوانی در صدا و سیما و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی استان هرمزگان آغاز کرد.
در کارنامه هنری زنده یاد ناصر عبداللهی آلبوم هایی همچون "عشق است"، "دوستت دارم ناصر"، "بوی شرجی"، "هوای حوا" و "ماندگار" دیده می شود. همچنین آلبوم موسیقی "رخصت" نیز پس از فوت این خواننده، روانه بازار موسیقی و با استقبال خوبی از سوی علاقمندانش رو به رو شد.
یکی از کارهای شاخصی که در کارنامه هنری زنده یاد ناصر عبداللهی دیده می شود، قطعه ای است که او به مناسبت سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) خواند و با استقبال بسیار خوبی در زمان انتشار خود رو به رو شد.
همچنین آخرین آلبوم ناصر عبداللهی که "رخصت" نام داشت، از 10 قطعه تشکیل شده که در سال 1390 توسط تعدادی از همکاران این هنرمند منتشر شد.
سرانجام ناصر عبداللهی در بیست و نهمین روز از آذرماه سال 1385 در حالی که تنها، 35 سال سن داشت، درگذشت.
روحش شاد و یادش گرامی...
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *