حضرت "محمد(ص)" گل سرسبد عالم خلقت هستند/خاتم پیامبران با خلق و خوی خوبشان دین اسلام را به دنیا معرفی کردند
حجت الاسلام و المسلمین رضایی با تأکید بر اینکه حضرت محمد (ص) گل سرسبد عالم خلقت هستد، گفت: خاتم پیامبران (ص) با خلق و خوی خوبشان دین اسلام را در دنیا معرفی کردند.
خبرگزاری میزان -
حجت الاسلام و المسلمین محمد علی رضایی کارشناس علوم قرآنی در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: در هر عصر و زمانی وقتی که جامعه انسانی رو به سقوط حرکت می کند، خداوند به آن جوامع لطف می کند و فردی را به عنوان ناجی آن جامعه به سویشان می فرستد.
وی ادامه داد: دلیل فرستاده شدن 124 هزار پیغمبر نیز از ابتدای خلقت تاکنون همین موضوع بوده است.
این کارشناس علوم قرآنی اظهار کرد: پیش از بعثت حضرت "محمد(ص)" نیز جامعه بشری به سوی انحطاط می رفت و با نگاهی کوتاه متوجه می شویم که عرب ها در جزیرة العرب کارهایی را انجام می دادند که برای یک انسان شرم آور است.
وی تصریح کرد: در دوران جاهلیت عرب ها اقداماتی مانند کشت و کشتار انجام می دادند و یا دخترانشان را زنده به گور می کردند که این مسائل برای بشریت باعث خجالت است و در آن مقطع خداوند نبی مکرم "اسلام(ص)" را مبعوث کرد.
حجت الاسلام و المسلمین رضایی توضیح داد: خداوند پیامبر اکرم (ص) را مبعوث کرد تا ایشان بشارت دهند و انذار کننده برای جامعه بشری باشند تا جامعه از انحطاط نجات پیدا کند و به اوج عزت و سربلندی برسد.
وی با اشاره به اینکه چرا به پیامبر اکرم (ص)، خاتم پیامبران گفته می شود، یادآور شد: دلیل اینکه به حضرت محمد (ص) خاتم پیامبران می گویند این است که هرچه ادیان گذشته از ویژگی های خوب در خود داشتند، در دین اسلام وجود دارد و پیامبر اکرم (ص) نیز درحقیقت گل سرسبد عالم خلقت و همچنین پیامبران محسوب می شوند.
این کارشناس مذهبی همچنین گفت: با توجه به اینکه خاتم به معنای نگین انگشتر نیز آمده، چنین بیان شده که تمامی پیامبران مانند انگشتر هستند و حضرت محمد (ص) نگین این انگشتر است که در گذشته از نگین انگشتر به عنوان مهر در پایان نامه ها نیز استفاده می شد که در حقیقت نامه را ختم می کرد.
وی تصریح کرد: به پیامبر اکرم (ص) خاتم پیامبران گفته شده چرا که ایشان همه خوبی هایی که در ادیان گذشته وجود داشته را به طور کامل در وجودشان دارند و این خوبی ها در دینی که ایشان عرضه کرده اند نیز وجود دارد.
حجت الاسلام و المسلمین رضایی یادآور شد: همانطور که خود پیامبر اکرم (ص) نیز اشاره کرده اند، همه پیامبران اخلاق آوردند اما ایشان برای تمام کردن اخلاق آمده اند و به طور یقین بزرگترین عاملی که ایشان توانستند از راه آن جامعه انسانی را به خود جذب کنند و در مقابل ناملایمات بیاستند، اخلاق خوبشان بود.
وی اظهارکرد: پیامبرگرامی اسلام (ص) به اندازه ای اخلاق مدار بودند که توانستند دنیایی را که سراسر ظلمت بود نرم کنند و در هم بشکنند و ایشان در آن روزگار به جایی رسیدند که با امپراطوری های بزرگ دنیا مکاتبه کردند.
این کارشناس علوم قرآنی خاطرنشان کرد: حضرت محمد (ص) خصوصیات ویژه ای داشتند اما برجسته ترین آن ها خلق و خوی ایشان بود که توانستند از راه آن دین اسلام را در دنیا به خوبی معرفی کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *