سریال «آشپزنامه» با محوریت تصویری از غذای ایرانی دوره قاجار ساخته میشود
سریال «آشپزنامه» با موضوع نمایش تصویری از غذای ایرانی دوره قاجار در مرکز گسترش فیلمنامه نویسی در ۵۰ قسمت به تولید میرسد.
به گزارش گروه فرهنگکی ، مجید آسودگان سرپرست نویسندگان سریال «آشپزنامه» در گفتگو با خبرنگار ما از افزایش قسمتهای سریال «آشپزنامه» خبر داد و گفت: 35 قسمت از فیلمنامه سریال آشپزنامه در حال نهایی شدن است و با توجه به حجم پژوهشها و نیز قصه سریال به این توافق رسیدیم که این سریال به بیش از 50 قسمت نیز برسد.
آسودگان هم چنین اذعان داشت: فیلمنامه «آشپزنامه» حداکثر تا اواخر بهار به اتمام میرسد و وارد پیش تولید میشود.
او در مورد لوکیشن «آشپزنامه» توضیح داد و گفت: کل داستان و لوکیشنها در استان گیلان و بخش عمده آن در نزدیکی شهر فومن بوده و مربوط به دوره قاجار است. داستان در قلعهای مشابه قلعه رودخان منتهی یک قلعه مسکونی در جریان است.
وی به الزامات پیش تولید نیز اشاره کرد و گفت: در واقع چنین قلعهای وجود خارجی ندارد و گروه پژوهشی ما با مشورت تنی چند از مرمت کاران، چنین قلعهای را طراحی کرده است و در زمان پیش تولید که احتمالا اواخر بهار است، این بنا ساخته میشود.
سریال «آشپزنامه» به سرپرستی مجید آسودگان در5� قسمت 45 دقیقهای در مرکز گسترش فیلم نامه نویسی به نگارش در میآید.
آسودگان هم چنین اذعان داشت: فیلمنامه «آشپزنامه» حداکثر تا اواخر بهار به اتمام میرسد و وارد پیش تولید میشود.
او در مورد لوکیشن «آشپزنامه» توضیح داد و گفت: کل داستان و لوکیشنها در استان گیلان و بخش عمده آن در نزدیکی شهر فومن بوده و مربوط به دوره قاجار است. داستان در قلعهای مشابه قلعه رودخان منتهی یک قلعه مسکونی در جریان است.
وی به الزامات پیش تولید نیز اشاره کرد و گفت: در واقع چنین قلعهای وجود خارجی ندارد و گروه پژوهشی ما با مشورت تنی چند از مرمت کاران، چنین قلعهای را طراحی کرده است و در زمان پیش تولید که احتمالا اواخر بهار است، این بنا ساخته میشود.
سریال «آشپزنامه» به سرپرستی مجید آسودگان در5� قسمت 45 دقیقهای در مرکز گسترش فیلم نامه نویسی به نگارش در میآید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *