کتاب «یلدا» سعید بیابانکی در شب یلدا رونمایی شد

12:26 - 01 دی 1394
کد خبر: ۱۱۲۴۰۱
دسته بندی: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان - مراسم رونمایی از کتاب «یلدا» سعید بیابانکی در عصر روز گذشته برگزار شد.

، مراسم رونمایی از کتاب «یلدا» سروده سعید بیابانکی دوشنبه 30 آذر ماه با حضور شاعرانی همچون محمدعلی بهمنی، علیرضا قزوه و حجت اشرف زاده خواننده کشور در فروشگاه سوره مهر برگزار شد.

محمدعلی بهمنی در این مراسم با بیان این که به تازگی هفته ای دو روز سعید بیابانکی را در محل کار خود می بیند، اظهار کرد: هر بار که سعید بیابانکی را می بینم به خودم تبریک می گویم، چرا که دلم با دیدن او باز می شود.

وی تاکید کرد: بیابانکی غنیمت است و به واقع سعید شعر کشور است. و حتی اگر کسی او را از نزدیک نشناسد با خواندن اشعارش پی به غنیمت بودنش خواهد برد و اشعار این شاعر نشان می دهد که جایگاهش در شعر، اخلاق، صمیمیت و دوستی کجاست.

علیرضا قزوه نیز در این مراسم ضمن خواندن شعری از کتاب یلدای بیابانکی برای حضار، با زبان طنز و شوخی گفت: پنج نسخه از کتاب یلدای بیابانکی به اندازه یک هندوانه در شب یلدا قیمت دارد و با توجه به گرانی میوه هایی همچون هندوانه در این شب ها پیشنهاد می کنم به جای آن کتاب اشعار بیابانکی را بخرید.

در این مراسم همچنین یلدا بیابانکی فرزند سعید بیابانکی شعری سپید از سروده های خود را برای حضار خواند و سپس شعری از مجموعه یلدا را برای حضار قرائت کرد.

سعید بیابانکی نیز در ادامه درباره علت نام گذاری این کتاب گفت: 13 سال قبل در چنین شب هایی با سید عباس سجادی مجری و کارشناس ادبی و هنری تلویزیون و دکتر علی آبان شاعر و منتقد ادبی به دعوت دانشگاه تبریز به این شهر رفته بودیم و به علت بارش برف بسیار سنگین مجبور به ماندن در این شهر شدیم و در همین ایام دخترم یلدا متولد شد و من نتوانستم کنار خانواده ام باشم.

وی ادامه داد: سجادی در آن زمان به من می گفت که چنین اتفاقی باعث می شود هیچ گاه تولد دخترت را فراموش نکنی. چرا که شیرینی خریده بودم و به مردم شهر شیرینی می دادم. اکنون نیز نام کتاب را یلدا گذاشتم تا دخترم ناراحتی نبودنم کنارش در هنگام تولد را فراموش کند.

این شاعر درباره مجموعه شعر «یلدا» نیز گفت: این کتاب ششمین مجموعه شعر من است و تمام شعرهای آن نیز پیش تر در هیچ مجموعه ایی منتشر نشده اند. در این مجموعه 40 شعر در قالب‌های غزل، چارپاره، ترانه و حتی قصیده و مثنوی و 15 شعر سپید منتشر شده است.

در بخش پایانی مراسم محمدرضا تقی دخت، استاد دانشگاه و منتقد ادبی با اشاره به اینکه سعید بیابانکی از معدود شاعرانی است که زبان شعری خود را حفظ کرده، عنوان کرد: وقتی خط سیر این شاعر را نگاه می کنیم می بینیم که رو به تعالی رفته است.

وی همچنین گفت: بیابانکی در جهان شعری اش پیامبرگونگی را حفظ کرده و توقعی که از شاعران وجود دارد همچون توقعی است که از پیامبران داریم. و به همین دلیل در صورتی که شاعر به دنبال نام و دنیای خود باشد باید دنیای شعری خود را کنار بگذارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *