«همراه با نسیم و لبخند؛ نگاره هایی درباره علامه حسن زاده آملی»

4:05 - 06 آذر 1394
کد خبر: ۱۰۳۰۰۵
دسته بندی: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان - نهمین جلد از مجموعه ده جلدی پیشگامان دانش و فضیلت با عنوان «همراه با نسیم و لبخند؛ نگاره هایی درباره علامه حسن زاده آملی»،به کوشش مرکز پژوهش های جوان پژوهشگاه و به قلم سید ناصر هاشمی، منتشر شد.
، نهمین جلد از مجموعه ده جلدی پیشگامان دانش و فضیلت با عنوان «همراه با نسیم و لبخند؛ نگاره هایی درباره علامه حسن زاده آملی»، به کوشش مرکز پژوهش های جوان پژوهشگاه و به قلم سید ناصر هاشمی، منتشر شد.

این کتاب که به عنوان نهمین کتاب از مجموعه ده جلدی (نگاره هایی درباره نخبگان دینی) است در مرکز پژوهش های جوان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و توسط سید ناصر هاشمی، سامان یافته است.

کتاب مذکور در قالب داستانک و در مورد زندگی علامه حسن زاده آملی (ره) بوده که شامل پنجاه و شش بخش است.

نویسنده در بخشی از کتاب خود، درباره تفعل زدن ایشان به حضرت حافظ، می نویسد:

 در جایم غلت می‌زنم خواب به چشمانم نمی‌آید. پتو را می‌کشم روی صورتم. یاد حرف‌های پدرم می‌افتم. صدایش توی ذهنم می­پیچد: ...حالا که تا کلاس ششم خوانده‌ای، بیا در مغازه کمک‌حال من باش تا من به غریبه‌ها رو نزنم... م.

به‌خاطر احترام به پدرم بود که رفتم، ولی خودم اصلاً دوست نداشتم بروم توی مغازه کار کنم. یعنی­چه آدم هر روز کار تکراری انجام بدهد و هیچ چیز جدیدی یاد نگیرد؟ دوست نداشتم کتاب را کنار بگذارم. مغازه هم که می­رفتم کتاب­هایم همراهم بود، ولی فرصت مطالعه پیدا نمی­کردم. با این ماه، چهار ماه می­شود که در مغازه هستم، ولی فکر درس‌خواندن از مغزم بیرون نمی‌رود. در مغازه انگار مرا عذاب می‌دهند. درمانده شده‌ام. کم مانده گریه‌ام بگیرد، نمی‌دانم چه‌کار کنم. بروم سراغ درس یا نروم؟ پدر می‌گوید: درس‌خواندن تا همین کلاس ششم بس است. بقیه‌اش وقت‌تلف‌کنی است.

ولی من درس‌خواندن را دوست دارم. دست خودم نیست. جسمم داخل مغازه است و روحم بین کتاب­ها می­چرخد. گاهی آن قدر در فکر کتاب و درس هستم که کارهای مغازه را هم اشتباه انجام می­دهم. پدرم به رو نمی­آورد، ولی من متوجه می­شوم که ناراحت شده. کاش بتوانم راه حل مناسبی پیدا کنم. خدایا خودت کمکم کن! شب به نیمه رسیده. ناگهان فکری به ذهنم می‌رسد. پتو را کنار می‌زنم. بلند می‌شوم. پاورچین، پاورچین خودم را در تاریکی به حیاط می‌رسانم. کنار حوض وضو می‌گیرم. می‌روم داخل و از روی طاقچه کتاب حافظ را برمی‌دارم. توی دلم می گویم: هر چه حافظ بگوید... د.

رو به قبله می‌ایستم. فاتحه‌ای برای حافظ می‌خوانم و کتاب را باز می‌کنم. خیلی تاریک است. درست نمی­توانم ببینم. به چشمم فشار می­آورم. بیت اول را به سختی می­خوانم:

بخواه دفتر اشعار و راه صحرا گیر                                               چه وقت مدرسه و بحث کشف و کشّاف است؟

هر چه زور می‌زنم و به ذهنم فشار می­آورم چیزی از شعر نمی‌فهمم. دوباره نگاهی به شعر می­اندازم. چشمم به کلمه ی «مدرسه» می‌خورد. ذوق می‌کنم. حافظ هم فهمیده دلم برای درس تنگ شده. کتاب را می ­بندم. نفس عمیقی می­کشم و از حافظ تشکر می‌کنم. نور ماه روی کتاب افتاده. آسمان هم لبخند می­زند.

 نهمین جلد از مجموعه ده جلدی پیشگامان دانش و فضیلت با عنوان همراه با نسیم و لبخند " نگاره هایی درباره علامه حسن زاده آملی" با قیمت ۸۰۰۰ تومان توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، منتشر و در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه کتاب می توانند به نشانی www.poiict.orgمراجعه کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *