سیاست‌زدگی گریبان دانشگاه‌ها را گرفته است

2:40 - 11 آبان 1394
کد خبر: ۹۳۶۴۷
دسته بندی: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه‌ها با بیان اینکه سیاست زدگی گریبان دانشگاه‌ها را گرفته است، گفت: نباید در کرسی‌های آزاد اندیشی، دانشجویان به موضوعی خاص محدود شوند.

به گزارش گروه اجتماعی ، سید حسن امامی رضوی درباره گسترش گفتمان در دانشگاه‌ها که از سوی مقام معظم رهبری مطرح و اقدامات انجام شده در این باره گفت: راهکار ایجاد گفتمان در دانشگاه‌ها که به وسیله ایشان مطرح شد به وجود آوردن کرسی‌های آزاد اندیشی است، اما به دلیل سیاست زدگی کشور ما به هر موضوعی در محیط دانشگاهی برچسب سیاسی زده می‌شود، که این موضوع سرکوب اصولی که باعث رشد تفکر و اجازه نظریه‌پردازی در میان جوانان است را به دنبال دارد.

قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه‌ها با انتقاد از اینکه سیاست زدگی توسط همه گروه‌های سیاسی اتفاق می‌افتد، افزود: به جای اینکه اجازه فکر کردن درباره همه مسایل مهم دنیا به دانشجو داده شود متاسفانه مسئولان و فعالان حوزه سیاسی فکر می‌کنند که افراد به دنبال دو قطبی کردن دانشگاه و جامعه هستند به همین دلیل اجازه فکر کردن به دانشجویان داده نمی‌شود.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری معتقد هستند که دانشجو باید وقت و اجازه فکر کردن درباره مسایل مختلف دنیا در دانشگاه‌ را داشته باشند و به موضوعی خاص محدود نشوند، در صورت محدود شدن اگر وارد مباحث نظری شدند حتماً منظور خاصی دارند و از یک جریان سیاسی خاص در حال حمایت هستند؛ اگر این جریان ادامه داشته باشد همانگونه که رشد و شکوفایی اندیشه تاکنون محدود بوده از این مقدار نیز محدود‌ترمی‌شود.

امامی رضوی، درباره راهکار برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی بیان کرد: حل این موضوع سعه صدر بیشتر می‌خواهد تا به خصوص در حوزه علوم انسانی این موضوع بیشتر توسعه یابد البته یابد اجازه رواج این موضوع در همه دانشگاه‌ها حتی دانشگاه‌های فنی و علوم تجربی نیز داده شود تا رفت و آمد در حوزه‌های علوم انسانی بیشتر باشد و افراد فقط به فکر حوزه تجربی خود نباشند.

وی ادامه داد: باید بر روی فلسفه علم در کرسی‌های آزاد اندیشی کار شود حتی افراد در علوم تجربی به فلسفه پزشکی و فلسفه علوم فنی نیز ورود کنند تا به این شکل مقداری وسعت دید ایجاد شود.

قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه‌ها درباره تاثیر گسترش موضوعات مختلف در کرسی‌های آزاد اندیشی اظهار کرد: این موضوع باعث می‌شود که دانشجویان ما با عمق فکری بیشتری رشد کنند و اگر انتظار داریم افراد انسان‌های متفکر، خلاق و توحیدگرایی شوند باید اجازه رشد فکری به آنان داده شود و این موضوع با نظریه‌پردازی در حوزه فلسفه علم بهتر خواهد شد، به این شکل می‌توانیم امیدوار باشیم که آینده دانشگاه‌ها بهتر شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *