هشدار به شهروندانی که محصولات انگلیسی مصرف میکنند
خبرگزاری میزان - رسانه های انگلیس نتایج تکان دهنده یک بررسی را منتشر کردند که براساس آن، به علت آلودگی خاک انگلیس به آلاینده های ناشی از کارکرد خودروها، تولید غذای ارگانیک در این کشور ممکن نیست.
خبرگزاری میزان -
به گزارش ، روزنامه دیلی اکسپرس هم نوشت، بسیاری از مردم انگلیس تاکنون تصور می کردند با خرید گران بهای مواد غذایی ارگانیک، غذای سالم می خورند اما اکنون مشخص شده است که تولید چنین موادی در انگلیس، به علت آلوده شدن خاک این کشور به آلاینده ها، ممکن نیست.
این نشریه به نقل از پروفسور جولز پرتی (Jules Pretty)، استاد محیط زیست و جامعه در دانشگاه اسکس نوشت: اگرچه ممکن نبودن تولید غذای ارگانیک در انگلیس، خبر ناخوشایندی است اما آلاینده های ناشی از کارکرد خودروها، می توانند همچون "کودهای شیمیایی رایگان" برای کشاورزی عمل کند.
به نوشته دیلی اکسپرس، فراوانی اکسید نیتروژن در گاز ناشی از سوختن بنزین، به تولید بیشتر و بهتر محصولات کشاورزی منجر می شود و به همین علت، پیشنهاد می شود در کنار جاده های پر تردد، به کشت محصولات اقدام شود.
پروفسور جولز پرتی معتقد است اگر روند تبدیل خودروهای بنزین و گازوئیل سوز به خودروهای برقی شدت یابد، از این پس کشاورزان باید از کودهای شیمیایی بیش تر استفاده کنند زیرا آلاینده های کم تری استفاده و در نتیجه، خاک کشاورزی، ضعیف تر خواهد شد.
پروفسور جولز پرتی گفته است متوسط میزان اکسید نیتروژن در هر هکتار خاک انگلیس، 30 کیلوگرم است در حالی که در خاک مزارع نزدیک به بزرگراه ها، دو برابر می شود و به 60 کیلوگرم در هر هکتار می رسد.
این نشریه به نقل از پروفسور جولز پرتی (Jules Pretty)، استاد محیط زیست و جامعه در دانشگاه اسکس نوشت: اگرچه ممکن نبودن تولید غذای ارگانیک در انگلیس، خبر ناخوشایندی است اما آلاینده های ناشی از کارکرد خودروها، می توانند همچون "کودهای شیمیایی رایگان" برای کشاورزی عمل کند.
به نوشته دیلی اکسپرس، فراوانی اکسید نیتروژن در گاز ناشی از سوختن بنزین، به تولید بیشتر و بهتر محصولات کشاورزی منجر می شود و به همین علت، پیشنهاد می شود در کنار جاده های پر تردد، به کشت محصولات اقدام شود.
پروفسور جولز پرتی معتقد است اگر روند تبدیل خودروهای بنزین و گازوئیل سوز به خودروهای برقی شدت یابد، از این پس کشاورزان باید از کودهای شیمیایی بیش تر استفاده کنند زیرا آلاینده های کم تری استفاده و در نتیجه، خاک کشاورزی، ضعیف تر خواهد شد.
پروفسور جولز پرتی گفته است متوسط میزان اکسید نیتروژن در هر هکتار خاک انگلیس، 30 کیلوگرم است در حالی که در خاک مزارع نزدیک به بزرگراه ها، دو برابر می شود و به 60 کیلوگرم در هر هکتار می رسد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *