آسیب مفاصل و معده با مصرف زیاد گوجهفرنگی
به عنوان مثال مواد غذایی مانند گوشت گاو و ماهی، جو، ماست، دوغ، اتار ، البالو، خیار، گوجه، هندوانه، باقلا، غوره، کدو نارنج و سماق از دسته غذاهای سرد محسوب میشوند که مداوت بر مصرف آن بدن را به سمت سردی گرایش میدهد که به نوبه خود بیماریزاست ولی این دسته از غذاها برای افرادی که خیلی گرم مزاجند و فعالیت بدنی زیاد دارند میتواند مفید باشد؛ البته مصرف گوشت گاو خود به تنهایی برای گرم مزاجان نیز زیاد مفید نیست چرا که از دسته گوشتهایی که بدن را آزار میدهند.
سید جواد علوی کارشناس طب سنتی در این باره میگوید: مواد غذایی مانند گوشت گوسفند، گندم، خرما، عسل،کردو ، پسته ، بادام، شیره انگور،هویج ، انجیر، دارچین از جمله غذاهای گرم محسوب میشود که به مصرف آنها به بدن انرژی میدهد و افراد از مصرف آنها سود میبرند به خصوص سردمزاجان ولی گرم مزاجان باید بدانند که مصرف این دسته از مواد غذایی را باید محدود کنند.
- کوتاه و مختصر پیرامون خواص گوجه فرنگی
-گوجه فرنگی از دیدگاه طب سنتی سرد و خشک است.
-مصرف زیاد گوجه فرنگی برای اشخاص سوداوی مزاج مناسب نیست.
-گوجه فرنگی سبز و نرسیده سمی و مضر است.
-سالاد خیار با گوجه غذای مناسبی در فصول گرم است ولی بهتر است که سرد مزاجان کمتر مصرف کنند و در صورت تمایل آن را همراه با پونه و نعناع مصرف کنند.
-مصرف بیش از حد گوجه فرنگی موجب اختلالات گوارشی مانند نفخ, درد معده و ورم معده میکند.
-مصرف زیاد گوجه فرنگی موجب درد مفاصل میشود.
-از گوجه فرنگی میتوان ماسکی برای شفاف شدن صورت تهیه کرد و گوجه را ورقه ورقه کرد و بر روی جوشهای صورت قرار دارد.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید
محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.