ترافیک سنگین در همت، چمران، یادگار، کرج، آزادگان، صیاد و زینالدین/ 180 کیلومتر ترافیک تا ساعت 8 صبح امروز/ وقوع 3 تصادف خسارتی/ اضافه شدن 2 رام قطار به خط 3 مترو/ پیشبینی ترافیک 5 ساعته در بعدازظهر با 240 کیلومتر طول
1- اتوبان همت از آزادگان تا اشرفی
2- اتوبان چمران ترافیک سنگین
3- اتوبان نیایش نیایش از ستاری تا کردستان
4- اتوبان یادگار امام از پاک نژاد تا چمران
5- اتوبان تهران-کرج
6- میدان آزادی جنوب و شمال
7- اتوبان بسیج از بیهقی تا پیروزی
8- جنوب به شمال اتوبان امام علی (ع) از بعثت تا محلاتی
- 180 کیلومتر از بزرگراه های پایتخت درگیر ترافیک سنگین است.
- اولین بار ترافیکی در آزاد راه تهران-کرج محدوده باکری رخ داد.
- بزرگراه های غرب به شرق پایتخت بیشترین بار ترافیک را دارند.
- ترافیک سنگین در بزرگراه همت بعداز آزادگان و قبل از ستاری
- ترافیک سنگین در اتوبان همت تا بزرگراه اشرفی اصفهانی و آبشناسان محدوده اشرفی اصفهانی.
- بزرگراه زین الدین محدوده صیاد شیرازی، جنوب به شمال بزرگراه آیت الله سعیدی محدوده میدان آزادی و بزرگراه نواب از 9 دی تا قبل از تونل در ساعت اوج ترافیک روز اول مهر درگیر ترافیک سنگین است.
وضعت ترافیکی پایتخت تا ساعت 8:30
- ساعت اوج ترافیک اکنون گذشته است و دیگر شاهد افزایش ترافیک نیستیم.
- ترافیک عصرگاهی از ساعت 17 شدت میگیرد و بازه ترافیکی دربعد از ظهر گسترده تر و حدود 5 ساعت است.
- پیش بینی می شود با توجه به طولانی بودن بازه ترافیک عصرگاهی 240 کیلومتر از معابر پایتخت درگیر ترافیک سنگین شوند.
تحلیل ترافیکی پایتخت در صبح 4 مهرماه
علی فغانی، مدیر کل مهندسی و ایمنی ترافیک معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران در مراسم مانیتورینگ ترافیک روز اول مهر 1394 که در ستاد استقبال از مهر قلم این معاونت برگزار شد، با اشاره به اینکه امسال 400 هزار خودرو به خیابان های پایتخت و نیز 150 دوربین افزوده شده است، خاطر نشان کرد: هر چند که باید گزارش ترافیکی تا روز 15 مهر با گزارش ترافیکی مدت مشابه سال قبل مقایسه و نتیجه گیری نهایی ارائه شود اما با توجه به افزایش تعداد خودرو و دوربین درسطح شهر می توان گفت به نشانه هایی امیدوار کننده ای در کاهش بار ترافیکی پایتخت دست یافته ایم.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از شهروندان حمل و نقل عمومی را جایگزین خودروهای شخصی خود کرده اند از ثابت شدن عدد سفرهای شخصی نام برد و اظهار کرد: در حال حاضر شاهد تغییر الگوی رفتاری شهروندان به سمت مدهای حمل و نقل عمومی هستیم.
وی در پایان گفت: با توجه به اینکه بار ترافیکی در پایتخت در حال حاضر از جنوب شرق به شمال غرب است. می توان گفت با ساخت خطوط شش و هفت مترو که به مسیرهای شرقی و غربی سرویس می دهند و تمرکز بر ایجاد خطوط قطری که به تبادل سفر در تمامی خطوط می پردازند می توان گفت در آینده ی نزدیک شاهد کاهش چشمگیر بار ترافیک در تهران هستیم.
در ادامه احمدرضا ایمانی رئیس انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش به روند عادی و مطلوب در بازگشایی مدارس و بازدیدهای انجام شده در روز اول و چهار مهر اشاره کرد.
همچنین مهدی نصر اللهی معاون برنامه ریزی عملیات شرکت بهره برداری مترو تهران عنوان کرد: دو رام قطار به نیمه شمالی خط سه برای خدمات دهی مطلوب تر به شهروندان افزوده شده است سرفاصله قطارها در این بخش 15 دقیقه است.
همچنین در پایان علیرضا چراغی مدیر عملیات سازمان آتش نشانی شهر تهران از استقرار 131 خودرو سبک و سنگین در نقاط مختلف پایتخت خبر داد و اظهار کرد: از سرویس مدارس درخواست می کنیم کپسول های کوچک آتش نشانی را حتماَ در خودروهای خود نصب کنند و در صورت نیاز به آموزش با مراجعه به اولین ایستگاه آتش نشانی تقاضای خود را مبنی بر دریافت آموزشهای لازم ارائه دهند.
همایون فتاحی نیز در پاسخ به خبرنگار اجتماعی ، درباره ترافیک صبحگاهی روز چهار مهر پایتخت عنوان کرد: نمودار ترافیکی مهر امسال در مقایسه با سال گذشته تغییری نداشته و هر دو بیانگر درگیر شدن 180 کیلومتر از بزرگراههای پایتخت در ترافیک سنگین است.
وی ادامه داد: اولین بار ترافیکی در آزاد راه تهران-کرج محدوده باکری رخ داد.
مدیر مرکز کنترل ترافیک ستاد مهر قلم با اشاره به اینکه بیشترین بار ترافیکی مربوط به بزرگراه های پایتخت بوده است، عنوان کرد: در این میان بزرگراه های غرب به شرق بیشترین بار ترافیک را داشتند.
فتاحی با اشاره به ترافیک نقاط مختلف بزرگراهی پایتخت به ترافیک سنگین در بزرگراه همت بعداز آزادگان و قبل از ستاری اشاره و اظهار کرد: این ترافیک به صورت سنگین تا بزرگراه اشرفی اصفهانی و آبشناسان محدوده اشرفی اصفهانی رخ داد.
وی ادامه داد: همچنین بزرگراه زین الدین محدوده صیاد شیرازی، جنوب به شمال بزرگراه آیت الله سعیدی محدوده میدان آزادی و بزرگراه نواب از 9 دی تا قبل از تونل در ساعت اوج ترافیک روز چهارمهر درگیر ترافیک سنگین بود.
وی با اشاره به اینکه ساعت اوج ترافیک اکنون گذشته است، تأکید کرد: در نتیجه تا ساعات بعد از ظهر دیگر شاهد افزایش ترافیک نیستیم.
مدیر مرکز کنترل ترافیک ستاد مهر قلم در پایان با اشاره به ترافیک عصرگاهی از ساعت 17 عنوان کرد: بازه ترافیکی دربعد از ظهر گسترده تر و حدود 5 ساعت است. پیش بینی می شود با توجه به طولانی بودن بازه ترافیک عصرگاهی 240 کیلومتر از معابر پایتخت درگیر ترافیک سنگین شوند.