ادامه تحریم دادگاههای نظامی رژیم صهیونیستی از سوی زندانیان فلسطینی
بازداشت اداری فلسطینیان در زندانهای رژیم صهیونیستی همواره مورد اعتراض زندانیان فلسطینی بوده است.
خبرگزاری میزان -
– زندانیان فلسطینی تحت بازداشت اداری در زندانهای رژیم صهیونیستی، شصت و ششمین روز اعتراض خود را برگزار میکنند.
به گزارش پایگاههای «وفا و غزه پست»، حدود ۴۵۰ زندانی فلسطینی از ابتدای سال جاری میلادی در اعتراض به بازداشت خود، بدون اتهام یا محاکمه و تنها در چارچوب قانون موسوم به بازداشت اداری رژیم صهیونیستی از حضور در جلسات دادگاه نظامی خودداری کردند.
اقدام زندانیان فلسطینی مذکور شامل جلسات تمدید حکم بازداشت اداری و جلسات تجدیدنظر و جلسات بعدی در دادگاه عالی رژیم صهیونیستی است.
در همین حال، زندانیان فلسطینی دارای بیماریهای مزمن تحت بازداشت اداری در زندان «عوفر» رژیم صهیونیستی در ۱۰ روز گذشته در اعتراض به بازداشت ناعادلانه و بدون اتهام و محاکمه خود، مراکز بهداشتی زندانهای رژیم صهیونیستی را تحریم کردند.
فلسطینیان و گروههای حقوق بشری، بازداشت اداری را ناقض حق رسیدگی عادلانه میدانند؛ زیرا در مدت زمانی که زندانیان فلسطینی بدون اتهام، محاکمه یا محکومیت تحت بازداشت اداری هستند، مدارک از آنها پنهان میشود.
آنها همچنین، تاکتیک بازداشت اداری رژیم صهیونیستی را تاکتیکی ورشکسته میدانند که باید پایان یابد.
زندانیان فلسطینی تحت بازداشت اداری از اواخر سال ۲۰۱۱ تا آخر سال ۲۰۲۱ تاکنون بیش از ۴۰۰ بار در اعتراض به روند بازداشت اداری دست به اعتصاب غذای فردی زدهاند.
در حال حاضر بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ فلسطینی در ۱۷ زندان رژیم صهیونیستی نگهداری میشوند که ۴۵۰ نفر از آنان شامل زنان و کودکان تحت بازداشت اداری هستند.
زندانیان فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی در شرایط اسفناک و غیر استانداردی نگهداری میشوند و در سالهای اشغال سرزمینهای فلسطینی تحت شکنجه، آزار و اذیت و سرکوب سیستماتیک قرار گرفتهاند.
براساس گزارش مرکز مطالعات زندانیان فلسطینی، حدود ۶۰ درصد اسرای فلسطینی محبوس در زندانهای رژیم صهیونیستی از بیماریهای مزمن رنج میبرند که شماری از آنها در بازداشت یا پس از آزادی به دلیل شدت بیماری جان خود را از دست دادند.
بازداشت اداری به معنای حکم بازداشت به دستور نهاد نظامی رژیم صهیونیستی و به بهانه وجود تهدید امنیتی است که بدون تفهیم اتهام و محاکمه تا ۶ ماه قابل تمدید است اما در برخی موارد بازداشت اداری تا ۱۱ سال به طول انجامیده است.
زندان «نقب» در جنوب اراضی اشغالی نیز ۲۲۸ زندانی فلسطینی تحت بازداشت اداری دارد؛ پس از آن زندان «عوفر» با ۱۷۰ زندانی فلسطینی تحت بازداشت اداری در رتبه دوم قرار دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *