حمایت غرب از جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان
در دهههای اخیر واشنگتن همواره از جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان حمایت کرده است.
به گزارش «الجزیره»، سال ۲۰۲۱ و با حمله رژیم صهیونیستی به غزه برای یازده روز، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و دولت او به یک متن قدیمی در واشنگتن پایبند بودند و حمایت صریح از سوی رژیم صهیونیستی را «حق مشروع دفاع از خود» در برابر حملات موشکی حماس عنوان کردند.
این حملات ۱۱ روزه رژیم صهیونیستی به نوار غزه در نهایت به شهادت ۲۱۳ فلسطینی منجر شد که ۶۱ نفر از آنها کودکان بودند.
اما چرا آمریکا با وجود این جنایات همچنان به دفاع از رژیم صهیونیستی ادامه میدهد؛ از نظر تاریخی نیز در سال ۱۹۴۸، «هری ترومن»، رئیس جمهور وقت آمریکا، نخستین مقام جهانی بود که این رژیم را به رسمیت شناخت.
علاوه بر این در طول سالهای بعد از جنگ جهانی دوم، رژیم صهیونیستی بزرگترین دریافت کننده کمکهای آمریکا بوده است
در سال ۲۰۱۶، «باراک اوباما»، رئیس جمهور اسبق آمریکا توافقی را با رژیم صهیونیستی به ارزش ۳۸ میلیارد دلار برای تامین تجهیزات نظامی به مدت ۱۰ سال امضا کرد.
مانند بسیاری از جنبههای دیگر سیاست خارجی آمریکا، در این مورد نیز پول و مسائل مالی نقش تعیین کنندهای را در سیاست واشنگتن در قبال موضوع فلسطین و رژیم صهیونیستی بازی میکند.
اما موضوع حمایت از رژیم صهیونیستی و نادیده گرفتن جنایتهای این رژیم علیه فلسطینیان تنها محدود به آمریکا نبوده و کشورهای غربی نیز همچنان در قبال این جنایات سکوت کرده اند.
به عنوان مثل رسانههای کانادا و دولت این کشور در قبال اقدامات رژیم صهیونیستی عموما سکوت کرده و جنایتهای این رژیم در رسانههای کانادا منعکس نمیشود.
سال ۲۰۲۱، گزارشی ۲۱۳ صفحهای از سوی ناظر حقوق بشر سازمان ملل منتشر شد و تاکید کرد که این رژیم با هدف قرار دادن مردم فلسطین مرتکب جنایت علیه بشریت میشود.
در این گزارش به حمایتهای کانادا از این جنایتهای رژیم صهیونیستی اشاره شده است.
این حمایتها در حالی صورت میگیرد که در نبرد ۱۱ روزه غزه در ماه می سال ۲۰۲۱، رژیم صهیونیستی تعدادی از دفاتر رسانهای را نیز هدف قرار داده و تخریب کرد.
در پی این اقدام، فدراسیون روزنامه نگاران در کنار اتحادیه روزنامه نگاران فلسطین و همچنین مردم فلسطین خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی شدند.
در ماه می سال ۲۰۲۱، رژیم صهیونیستی برج «الجوهره» را در نوار غزه هدف قرار داد؛ در حالی که دفاتر ۱۳ رسانه جهان مانند الجزیره و آسوشیتدپرس در آن قرار داشتند.