معافیت مالیاتی پزشکان شاغل در مناطق محروم

17:26 - 16 بهمن 1400
کد خبر: ۷۹۴۴۵۲
پس از پیگیری و رایزنی‌های مکرر رئیس کل و معاون اجتماعی و امور مجلس سازمان نظام پزشکی، کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شاغل در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم کشور، صعب العبور و مناطق کوهستانی را از پرداخت مالیات سالانه تا سقف دو میلیارد و چهارصد میلیون ریال معاف نمود.
- اکبر رنجبرزاده معاون اجتماعی و امور مجلس سازمان نظام پزشکی با اشاره به مشکلات متعدد پزشکان طرحی در مناطق کم برخوردار و محروم گفت: یکی از ضروریات ماندگاری و ایجاد انگیزه برای همکاران طرحی در مناطق دورافتاده تامین نیاز‌های حداقلی آنان از جمله خودرو، مسکن و میزان دریافتی آن‌ها است.

وی افزود: نباید با ابزار و قوانین دستوری پزشکان را در مناطق کم برخوردار و محروم ماندگار کنیم بلکه با ارائه راه‌های تشویقی و تامین زیرساخت‌ها و امکانات مورد نیاز، زمینه را برای ارائه خدمت و ماندگاری همکاران بویژه پزشکان جوان‌تر که تازه فارغ التحصیل شده اند، فراهم کنیم.

وی به برگزاری جلسات مکرر رئیس کل سازمان با رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی اشاره نمود و گفت: علاوه بر جلسات فوق، در راستای تامین نیاز‌های حداقلی همکاران طرحی رایزنی‌هایی را با رئیس فراکسیون گام دوم انقلاب اسلامی نیز انجام داده و به منظور تشویق، ترغیب، استقرار و استمرار خدمت رسانی جامعه پزشکی به مردم مناطق کم برخوردار و محروم کشور سه درخواست را پیشنهاد نمودیم.

رنجبرزاده تصریح کرد: تخصیص یک هزار میلیارد تومان تسهیلات بلند مدت برای تهیه و تامین مسکن، خودرو، خرید تجهیزات و لوازم پزشکی مورد نیاز، حقوق و درآمد جامعه پزشکی در مناطق محروم و کم برخوردار تا سقف ۳۰ میلیون تومان مشمول معافیت مالیاتی و مازاد آن نیز مشمول تخفیف شود و همچنین احکام حقوق نیرو‌های طرحی جامعه پزشکی به طریقی ترمیم شود که حداقل حقوق آن‌ها کمتر از ۲۰ میلیون تومان نباشد سه درخواست مطرح شده برای همفکری و همکاری اعضای کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ بود.
 
بیشتر بخوانید:

معاون اجتماعی و امور مجلس سازمان نظام پزشکی به جزء الحاقی تبصره ۱۲ کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور اشاره کرد و گفت: در این الحاقیه آمده است "پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص، فرهنگیان، آموزگاران، دبیران، مشاوران و مربیان تربیتی شاغل در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم کشور و صعب العبور و مناطق کوهستانی از پرداخت مالیات سالانه تا سقف دومیلیارد و چهارصد میلیون (۲.۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال معاف می‌باشند.

وی اضافه کرد: همچنین در جزء الحاقی شماره دو این تبصره آمده است "اعضای هیات علمی بالینی تمام وقت و نیز پزشکان متخصص و فوق تخصص درمانی تمام وقت جغرافیایی بالینی مشمول پرداخت مالیات موضوع این جزء به نرخ ۱۰ درصد هستند.

رنجبر زاده خاطرنشان کرد: باید در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری که نسبت به توزیع عادلانه نیرو‌های متخصص و پزشکان در اقصی نقاط کشور گله‌مند بودند و رفع دغدغه ایشان، راهکار‌های تشویقی را برای ماندگاری نیرو‌ها در مناطق دورافتاده تقویت نموده و پیگیرنیاز‌های آنان از طریق هر سه قوه باشیم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *