دیدار عشیری و میرعلایی با «اصغر شاهوردی» صدابردار پیشکسوت سینمای ایران
- طبق اعلام روابط عمومی موزه سینما، در ابتدای این دیدار یزدان عشیری مشاور رئیس سازمان سینمایی با اشاره به اینکه امروز به نمایندگی از محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در منزل اصغر شاهوردی حضور پیدا کرده است، گفت: اصغر شاهوردی نقش مهمی در سینما داشته است و امروز با شرایطی که دارد باید قدر زحماتش را پاس داشت.
وی با تشکر از زحمات همسر این هنرمند سینما افزود: زندگی اصغر شاهوردی و همسرش و تیمارداری او حتی میتواند الگویی برای بسیاری از نسل جوان باشد.
احمد میرعلایی مدیر اسبق بنیاد سینمایی فارابی نیز که در این دیدار حضور داشت، گفت: اصغر شاهوردی از عاشقان و علاقمندان جدی سینما است که در راه فیلمسازی دچار حادثه شد و وظیفه ما است که در هر پست و مقامی از او حمایت کنیم.
وی ادامه داد: نباید کسانی که به دلایل مختلف همچون کهولت سن و یا حادثه توانایی فعالیت در سینما را از دست میدهند، فراموش شوند.
اشرف افشاری همسر اصغر شاهوردی نیز گفت: همه زندگی من اصغر شاهوردی است؛ حاضر بودم همه امکاناتی که امروز دارم را میدادم و او به حال گذشته بازمیگشت.
وی ادامه داد: همسرم همیشه برای خانواده تلاش میکرد و سعی داشت زندگی خوبی برای ما فراهم کند و بعد از حادثهای که برای او رخ داد دچار مشکلات زیادی شدیم و حتی در مقطعی به او با لوله غذا میدادیم.
افشاری بیان داشت: خوشبختانه امروز وضعیت او بسیار بهتر از روزهای اول آسیب دیدگیاش شده است و حتی به سمت گفتاردرمانی نیز حرکت کردیم.
افشاری خاطرنشان کرد: نه تنها اصغر شاهوردی بلکه هر فردی که در بستر بیماری است احتیاج به دیدار با همکارانشان دارد، زیرا این دیدارها تاثیر مهمی در روند درمانی اصغر شاهوردی دارد؛ امیدوارم دوستانش همچنان او را فراموش نکنند و به دیدارش بیایند.
وی در پایان از حضور یزدان عشیری مشاور رئیس سازمان سینمایی و مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی، سید احمد میرعلایی تهیه کننده سینما و از دوستان نزدیک اصغر شاهوردی و سپیده حیدرآبادی مدیر روابط عمومی موزه سینما تشکر و قدردانی کرد.
اصغر شاهوردی که از اولین صدابرداران سرصحنه سینمای ایران است سال ۱۳۸۶ همزمان با ساخت فیلم «چراغی در مه» در یک حادثه رانندگی هنگام بازگشت از صحنه دچار آسیبدیدگی مغزی شد.
شاهوردی سابقه صدابرداری فیلمهایی همچون «هامون»، «پری»، «لیلا»، «قرمز»، «باشو غریبه کوچک»، «اجارهنشینها»، «شاید وقتی دیگر»، «کیمیا»، «سارا»، «بانو»، «زیر پوست شهر» و «خانه دوست کجاست؟» را در کارنامه کاری خود دارد.